Posted on

Succesverhaal: Joeree Cijsouw

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Sinds ik bij No Time Fit mijn trainingen doe, ben ik vooral krachtiger geworden en is mijn core veel verbeterd.
Voordat ik bij No Time Fit begon, had ik in mijn wedstrijden makkelijk last van mijn rug. Dit is sinds ik met trainen ben gestart eigenlijk weg.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Dit werd me door een ander aangeraden om hier eens een proefles te doen omdat ik vooral ook in de zomer meer me kracht moest gaan opbouwen en om mijn core/stability te verbeteren en hierdoor is mijn coördinatie ook veel sterker geworden.

Wat vind je van onze begeleiding?
De begeleiding is super! Echt op ieder zijn niveau kan het worden aangepast. Ook bij een mindere dag of een betere dag worden de trainingen aangepast zodat je je zelf niet kapot maakt, maar ook doordat de begeleiding aangepast word kan je echt het maximale eruit halen.

Is het goed vol te houden?
Het is zeker goed vol te houden. Het mooie is ook dat het trainingsaanbod heel groot is en afwisselend dus het blijft uitdagend. En doordat er ook ’s avonds getraind kan worden is het ook voor iedereen mogelijk om hier te komen trainen.

Zou je het anderen aanraden?
Zeker weten! Regelmatig raad ik het ook mensen aan en voor de mensen die het nog niet geprobeerd hebben raad ik het echt aan om zeker eens een proefles te gaan doen! En het zelf te ervaren.

Maar de belangrijkste reden dat ik bij No Time Fit ben begonnen is
omdat ik marathon schaatser ben bij Team Forte Sportswear.
Ik rij bij de 1e divisie dus de klasse onder de topdivisie rijders.
Vanaf 20 oktober tot begin maart is het seizoen en dat betekend elke zaterdag ergens in Nederland op een kunstijsbaan een marathon te gaan rijden van 100 ronden (40 kilometer).
Dit seizoen word mijn 4e seizoen bij de 1e divisie en ik hoop eigenlijk de overstap richting de Topdivisie nog eens te maken.
In november hebben we ook nog een 4 daagse en in januari staat de alternatieve Elfstedentocht op de kalender en hier hoop ik weer het maximale te kunnen leveren en deze ook uit te rijden.
De eerste 2 jaar dat ik op dit niveau rij heb ik bij oud Elfstedentocht winnaar Henk Angenent in de ploeg gezeten en na 2 jaar heb ik de overstap naar Forte Sportswear gemaakt in de hoop nog meer uit mezelf te kunnen halen.

1 december 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.