Bedrijfsfitness voor werkgevers

Sinds maart 2023 is No Time Fit is aangesloten bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl, BedrijfsFitnessOnline Go-Vital.nl en BedrijfsFitnessNederland.nl. Ben je als werkgever ook aangesloten bij één van deze aanbieders van bedrijfsfitness? Dan kun je je medewerkers laagdrempelig bedrijfsfitness aanbieden bij alle lokaal aangesloten fitnessaanbieders. Een prachtige arbeidsvoorwaarde die ervoor zorgt dat werknemers van deelnemende bedrijven met gemiddeld 35-40% belastingvoordeel kunnen komen trainen. Wil je als werkgever ook nog graag nog iets bijdragen? Bijvoorbeeld omdat je waarde hecht aan gezonde medewekers? Dan is dat ook nog mogelijk.

Is jouw bedrijf nog niet aangesloten bij één van de bovenstaande aanbieders van bedrijfsfitness? Meld je dan snel aan om nóg meer blije en gezonde medewerkers te krijgen!

  1. BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Beste deal door laagste commissie (7,5%) en aanbieder met het breedste aanbod. Ook leefstijlcoaching en voedingsadvies kunnen bij deze aanbieder via de werkgever.
  2. BedrijfsFitnessOnline Go-Vital.nl. Gerenomeerde aanbieder met een gemiddelde commissie (10%).
  3. BedrijfsFitnessNederland.nl. Grootste aanbieder met, landelijk gezien, de meeste aangesloten bedrijven, maar met een hoge commissie (15%).

Heb je nog vragen ons bedrijfsfitness aanbod? Mail dan naar info@notimefit.nl voor aanvullende uitleg. We hebben ook een aantal brochures liggen die we je eventueel mee kunnen geven.

Steeds meer werkgevers bieden hun werknemers de mogelijkheid om via het bedrijf te sporten. Dit kan leiden tot verschillende voordelen, waaronder kostenbesparingen voor werknemers die anders een fitnessabonnement zouden moeten aanschaffen. In dit artikel zullen we onderzoeken hoeveel procent van hun lidmaatschapsgeld klanten goedkoper uit kunnen zijn door via de werkgever te sporten.

GRATIS PROEFTRAINING MEER INFORMATIE

Kostenbesparingen door bedrijfsfitness

Veel werkgevers bieden hun werknemers de mogelijkheid om te sporten via het bedrijf. Dit kan variëren van gratis gebruik van de sportschool op kantoor tot gereduceerde tarieven voor fitnessabonnementen bij een partner sportschool. In het geval van gereduceerde tarieven betaalt de werkgever soms ook een deel van het abonnement, waardoor werknemers minder hoeven te betalen.

Op basis van de berekeningen van onze partners blijkt dat sporten via de werkgever gemiddeld 35-40% goedkoper is dan wanneer zij zelf een fitnessabonnement afsluiten. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing betekenen, vooral voor werknemers met relatief dure abonnementen.

Andere voordelen van bedrijfsfitness

Naast de kostenbesparingen zijn er nog andere voordelen van bedrijfssporten. Zo kan sporten tijdens werktijd zorgen voor een hogere productiviteit en vermindering van stress. Door samen te sporten kan er ook een gevoel van saamhorigheid ontstaan en kan de teamspirit worden versterkt.

Bovendien kan bedrijfssporten bijdragen aan de gezondheid van werknemers, wat kan leiden tot minder ziekteverzuim en minder medische kosten. Dit kan ook leiden tot een hogere arbeidsproductiviteit en meer betrokkenheid bij het werk.

Conclusie

Bedrijfssporten kan een aantrekkelijke optie zijn voor werknemers die op zoek zijn naar een manier om te sporten zonder de hoge kosten van een fitnessabonnement. Met kostenbesparingen tot wel 40% kan bedrijfssporten een aantrekkelijke optie zijn voor zowel werkgevers als werknemers. Naast de financiële voordelen kan bedrijfssporten bijdragen aan een hogere productiviteit, minder stress en een betere gezondheid van werknemers.

GRATIS PROEFTRAINING MEER INFORMATIE