Posted on

Stagiair: Marnick Missiaen

Een tijdje geleden heeft Marnick bij ons stage gelopen voor een periode van ongeveer 10 weken. Een aantal van jullie hebben hem vast wel eens hier gezien bij de trainingen! Bedankt voor je inzet Marnick!!!

Waarom heb ik voor No Time Fit gekozen?
Ik heb voor No Time Fit gekozen, omdat ik graag mensen wil helpen, ondersteunen bij hun leefstijl. Van mensen die ik ken komen daar om lichamelijk bezig te zijn voor een half uur per week. Van deze mensen hoorde ik alleen maar positieve punten.

Wat heb ik geleerd:
Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd over het advies geven aan mensen.
Ruben gaf veel advies over voeding aan mensen en waar ze rekening mee moesten houden bij het eten.
Als er nieuwe mensen wilden komen, kregen ze eerst een intakegesprek met Ruben. Bij dit gesprek vroeg Ruben vooral de motivatie om te beginnen en wat de doelstelling is. Van zo’n gesprek leer je wel veel. Je leert welke vragen er belangrijk zijn, goed doorvragen en waarom dit zo belangrijk is voor die persoon.

Wat vond ik leuk aan mijn stageperiode:
De mensen die kwamen waren altijd positief en gemotiveerd om weer te trainen. Je zag verschillende mensen voorbijkomen tijdens mijn stageperiode en iedereen was altijd wel gemotiveerd om te trainen.
Je kan gewoon jezelf zijn tijdens de trainingen en grapjes maken met de sporters/cliënten. Elke training zat wel anders in elkaar, veel afwisseling wat het ook leuk maakt voor ons en voor de sporters/cliënten.

Het mooiste om te zien tijdens mijn stageperiode is dat mensen ook echt gaan stralen na een paar trainingen en dat ze op de goede weg zijn. Je ziet dat de mensen het leuker vinden en goed in hun vel zitten. Dat blijft leuk om te zien. Als er wat tegenzit bij de personen leggen ze mooi uit hoe het komt en willen ze toch weer snel de draad oppakken.
Je ziet hoe gemotiveerd ze zijn.

Welke verantwoordelijkheden had ik:
In een korte periode mocht ik al redelijk veel doen, zoals trainingen begeleiden samen met Ruben zo af en toe eens een training geven.

  • Als er tijd over was mocht ik trainingen in elkaar zetten.
  • Vragen stellen tijdens een intakegesprek.
  • Trainingen verzorgen.

Zou je een ander aanraden om stage te lopen bij No Time Fit?
Ik zou het de studenten zeker aanraden om hier stage te lopen, want je krijgt veel verantwoordelijkheid en je mag al snel veel doen. Je mag snel helpen bij trainingen of zelf een training geven. Je leert veel tijdens de intakegesprekken, zoals wat je moet vragen aan de mensen, wat hun doelen zijn.

1 oktober 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.