Duo Training

Duo Training bij No Time Fit

  • Altijd 1 op 2 met je Personal Coach
  • Training – voeding – coaching
  • Optimaal resultaat in minimale tijd
  • Op afspraak
  • Privacy

Beschikbaar in Breskens, Sluis en Terneuzen

Personal-duo-training, personal-duo-coaching, Breskens, Terneuzen, Sluis, Zeeuws-Vlaanderen, Knokke, Hoek, Aardenburg, Oostburg, Groede, Cadzand, IJzendijke, Schoondijke, Sluiskil, Axel, Sas-van-Gent

Voor wie is Personal Duo Training geschikt?

Bij dit programma deel je de begeleiding én de kosten met een maatje. Dit programma is heel populair, omdat onze klanten nog steeds intensieve begeleiding ervaren. Daarnaast is het prijskaartje wat aantrekkelijker dan bij Personal Training.

Daarom bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor Personal Duo Training. Trainen met vriend(in)/familie is natuurlijk altijd leuk en gezellig. De Personal Duo Trainingen geniet u nog altijd van de voordelen van een persoonlijke aanpak op uw doelstelling en zijn de individuele kosten lager.

 

GRATIS PROEFTRAINING

 

Wat houdt Personal Duo Training bij No Time Fit in?

Personal Duo Training zorgt voor allebei dat er structuur is en verantwoordelijkheid om zijn/haar eigen doelstelling te behalen, ook al is deze verschillend. We helpen ieder op maat bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en bevorderen je gezondheid. Zo wordt er rekening gehouden per persoon en per situatie en maken wij de juiste balans op tussen training, voeding en rust.

Om het optimale resultaat te behalen in minimale tijd (30min / week) wordt er een wekelijkse afspraak gemaakt waarop beide personen kunnen. En de afspraak zorgt altijd voor een stok achter de deur. De personal trainer zorgt voor beide voor een persoonlijk programma.

Personal Training bij No Time Fit zorgt voor structuur en verantwoordelijkheid om jouw doelstellingen te behalen. We helpen je bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en bevorderen je gezondheid. No Time Fit maakt de juiste balans op tussen training, voeding en rust.

De doelstellingen en wensen van de klant worden besproken in een gratis kennismakingssessie. Vervolgens wordt er een persoonlijk programma opgesteld voor het doel dat je voor ogen hebt.

Waar kunt u ons vinden?

No Time Fit is gevestigd in Breskens, Terneuzen en Sluis. Door een wekelijkse afspraak te maken kijken we naar een mogelijkheid die het beste uitkomt voor de klant en uiteraard de dichtstbij zijnde locatie.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Uitsluitend op afspraak. Bekijk onze openingstijden op www.notimefit.nl/contact. Bij Duo Training is het heel waardevol als men op ongeveer dezelfde momenten beschikbaar is. Heb je wisselende diensten op je werk? Dan is Personal Training of Personal Group Training waarschijnlijk fijner qua planning.

Waarom kiezen voor Personal Duo Training bij No Time Fit?

Kiest u voor Personal Duo Training bij No Time Fit geniet u eigenlijk van alle voordelen van Personal Training, maar worden de kosten gedeeld. Overigens is het wel belangrijk dat je tegelijk met je maatje beschikbaar bent.

Bij No Time Fit sporten is niet enkel sporten onder begeleiding. De begeleiding is een totaal plaatje. Dit houd in dat er coaching is op de levenswijze (slaap, stress etc.), sporten en voeding. Tijdens het trainen wordt er gecoacht op houding, de uitvoering van de oefeningen en worden deze op maat aangepast naar jouw doelstelling en jouw niveau. Op het gebied van voeding wordt er gebruik gemaakt van de voeding app die wordt bijgehouden en wordt je bewust van de keuzes die je maakt en wordt er gestreefd naar een gezond eet en levenspatroon dat bij jouw past.

 

GRATIS PROEFTRAINING

 

Hoe gaan we te werk?

No Time Fit werkt met een concept dat het optimale resultaat wilt behalen in minimale tijd (1x 30 minuten per week). We werken altijd op afspraak, zodat je ten allen tijde een stok achter de deur hebt om te gaan. Motivatie is tenslotte een groot probleem bij mensen die zelfstandig trainen. De personal trainer zorgt voor een programma op maat en helpt je focussen op het resultaat en om het uiterste eruit te halen om jouw doel na te streven. Je werkt dus altijd met een gecertificeerde trainer die je motiveert en coacht op houding, voeding en levensstijl. Trainingen worden aangepast op maat van uw doelstelling en er wordt een persoonlijke schema gemaakt voor ieder individu.

Ook wanneer je een bepaalde sport uitoefent als bijvoorbeeld hardlopen, tennis, triatlon etc. ben je bij No Time Fit op je plek. De personal trainer gaat aan de slag met jouw persoonlijke doelen en gaat aan de slag met verschillende componenten als kracht-, uithoudingsvermogen behendigheid en focus. No Time Fit stoomt je helemaal klaar voor jouw (eerste) marathon, triatlon of welke andere doel dan ook. Ook is het bij No Time Fit geen vaste fitness routine. Er wordt gezorgd voor afwisseling en variatie in de training.

Ja! Ik meld me aan voor een gratis proeftraining t.w.v. € 95


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

personal trainer sluis