Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness voor werknemers

No Time Fit is sinds maart 2023 aangesloten bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl, BedrijfsFitnessOnline Go-Vital.nl en BedrijfsFitnessNederland.nl. Hierdoor kun je bij No Time Fit relatief laagdrempelig via je werkgever komen sporten mits je werkgever ook bereid is om aan te melden bij één van deze aanbieders van bedrijfsfitness. Een prachtige arbeidsvoorwaarde die ervoor zorgt dat werknemers van deelnemende bedrijven met gemiddeld 35-40% belastingvoordeel kunnen komen trainen. Wil je werkgever ook nog iets bijdragen? Dan heb je mogelijk nóg meer voordeel!

Is jouw werkgever nog niet aangesloten bij één van de bovenstaande aanbieders van bedrijfsfitness? Tip dan je werkgever via één van de onderstaande links!

 1. BedrijfsFitnessAbonnement.nl. Beste deal door laagste commissie (7,5%) en aanbieder met het breedste aanbod. Ook leefstijlcoaching en voedingsadvies kunnen bij deze aanbieder via de werkgever.
 2. BedrijfsFitnessOnline Go-Vital.nl. Gerenomeerde aanbieder met een gemiddelde commissie (10%).
 3. BedrijfsFitnessNederland.nl. Grootste aanbieder met meeste aangesloten bedrijven, maar met een hoge commissie (15%).

Heb je nog vragen ons bedrijfsfitness aanbod? Mail dan naar info@notimefit.nl voor aanvullende uitleg. We hebben ook een aantal brochures liggen die we je mee kunnen geven. Waar wacht je nog op? Pak je voordeel!

GRATIS PROEFTRAINING MEER INFORMATIE

Waarom het opzetten van een bedrijfsfitnessregeling kan leiden tot goedkoper fitnessen

Sporten en bewegen is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. Het kan echter prijzig zijn om lid te zijn van een sportschool of fitnessclub. Gelukkig zijn er veel werkgevers die bedrijfsfitnessregelingen aanbieden om werknemers te helpen goedkoper te kunnen fitnessen. Maar wat zijn de voordelen van een bedrijfsfitnessregeling en hoe kun je je werkgever overtuigen om er een op te zetten?

Hier zijn enkele redenen waarom een bedrijfsfitnessregeling voordelig kan zijn voor werknemers:

 1. Lagere kosten

Een bedrijfsfitnessregeling kan werknemers helpen om lid te worden van een sportschool of fitnessclub tegen een lagere prijs. Door de kosten te delen met de werkgever, kunnen werknemers aanzienlijk besparen op de normale kosten van lidmaatschap. Bovendien kunnen werknemers gemiddeld rekenen op 35-40% belastingvoordeel.

 1. Verbeterde gezondheid en welzijn

Door regelmatig te sporten en te bewegen kunnen werknemers hun gezondheid en welzijn verbeteren. Een bedrijfsfitnessregeling kan werknemers stimuleren om actiever te worden en een gezondere levensstijl aan te nemen.

 1. Hogere productiviteit

Regelmatige lichaamsbeweging kan leiden tot een hogere productiviteit en betere prestaties op het werk. Een bedrijfsfitnessregeling kan werknemers helpen om zich beter te voelen en meer gefocust te blijven gedurende de dag.

 1. Positieve uitstraling

Een werkgever die een bedrijfsfitnessregeling aanbiedt, kan een positieve uitstraling hebben naar zowel werknemers als klanten. Het kan bijvoorbeeld bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur en het imago van het bedrijf versterken.

Als je geïnteresseerd bent in het opzetten van een bedrijfsfitnessregeling, is het belangrijk om met je werkgever te praten en te kijken welke mogelijkheden er zijn. Hier zijn enkele suggesties om het gesprek te starten:

 • Doe wat onderzoek en verzamel informatie over de voordelen van een bedrijfsfitnessregeling.
 • Vraag om steun van collega’s die ook geïnteresseerd zijn in een bedrijfsfitnessregeling.
 • Presenteer het idee aan het managementteam en leg uit hoe het de gezondheid en welzijn van werknemers kan verbeteren en de kosten kan verlagen.
 • Stel voor om samen te werken met een plaatselijke sportschool of fitnessclub om een ​​bedrijfsfitnessregeling op te zetten.

Door te praten met je werkgever over het opzetten van een bedrijfsfitnessregeling, kun je niet alleen je eigen gezondheid en welzijn verbeteren, maar ook de gezondheid en welzijn van je collega’s.

Vraag hieronder om meer informatie of een gratis proeftraining

GRATIS PROEFTRAINING MEER INFORMATIE