Over No Time Fit

No Time Fit is in 2016 opgericht door Ruben Haverbeke. Wij van No Time Fit willen Zeeuws-Vlaanderen fitter en gezonder maken. Aan de hand van de kennis die we in de loop der jaren opgedaan hebben, hebben we een programma ontwikkeld wat mensen in zo weinig mogelijk tijd tóch fit kan krijgen. In slechts een half uurtje per week kan No Time Fit je alle voordelen meegeven die krachttraining met zich meebrengt.

Personal Training, Voeding, Coaching in Breskens, Terneuzen en Sluis
Personal Training

Je leert bijvoorbeeld de juiste houdingen voor lopen, duwen, trekken, heupstrekken, kniebuigen en rompstijfheid. Daarnaast zal je merken dat je met één intensieve training per week al een stuk fitter zal worden. Je wordt krachtiger, loopt minder snel een blessure op en kunt de oefeningen én dagelijkse activiteiten langer volhouden.

Wij zien de No Time Fit training als de belangrijkste stap om fitter te worden. Zoals bekend zijn er echter meer factoren die invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. We willen iedereen de kans geven om op zoveel mogelijk van die factoren invloed uit te oefenen. Daarom hebben we voeding en coaching ook hoog in het vaandel hebben staan.

Voedingsadvies

Aanvullend op de training begeleiden we je in voeding (50-90% van je resultaat) en coachen we je indien gewenst op de volgende gebieden:

Personal Training, Voeding, Coaching in Breskens, Terneuzen en Sluis
Voedingsadvies
 • Beweeggedrag gedurende de rest van de week
 • Eetpatroon gedurende de rest van de week
 • Slaapoptimalisering en rust
 • Omgaan met stress

Visie No Time Fit

De visie van No Time Fit is om haar klanten op een verantwoorde manier fitter te maken.
No Time Fit zoekt samenwerkingen op met partijen die als doel hebben om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Partijen die verantwoord te werk gaan. No Time Fit werkt samen met:

Samenwerking met Fysiotherapie Hooge Platen en Fysiotherapie Maxima
Samenwerking met Fysiotherapie Hooge Platen en Fysiotherapie Maxima
 • LijfstijlCoaches

No Time Fit werkt niet samen met partijen die:

 • Geld willen verdienen met supplementen die klanten niet nodig hebben
 • Partijen die claims maken die aantoonbaar niet waar zijn

Overigens wil dat niet zeggen dat dergelijke producten niet ook het gewenste resultaat  kunnen bewerkstelligen. Het wil zeggen dat dergelijke partijen, in mijn ogen, geld verdienen vaak belangrijker vinden dan de klant zo goed mogelijk helpen. Of dat ze claims maken die niet waar zijn om verkoop te stimuleren.

 

Meer (start)informatie?

Meer (start)informatie?

Team No Time Fit

Linda van den Berghe – Personal Trainer en voedingscoach

Even voorstellen: ik ben Linda van den Berghe, moeder van 4 kids en woon in Axel. Momenteel ben ik werkzaam als Fitness, Bootcamp en groeplesinstructeur en geef ik voedingsadvies.

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan. Mensen te begeleiden. Ze te motiveren en te stimuleren hun persoonlijke doelen te behalen en vooral heel veel plezier in sporten te geven.
Inmiddels ben ik al ruim een jaar met veel plezier Personal Trainer bij No Time Fit.

 

 

 

 

Monique Kokke – Personal Trainer en voedingscoach

Hallo, mijn naam is Monique Kokke. Woonachtig in Sluiskil.

Mijn hele leven doe ik al aan sport en heb vele takken van sport beoefend. Mijn passie ligt momenteel bij hardlopen, Obstacle running, Trials en Cani-Trail (samen met mijn hond TYGO).

Ben ruim 26 jaar actief in het geven van groepslessen en het persoonlijk begeleiden. Het werk is echt mijn passie geworden. Het is mooi om te zien dat de mensen genieten van hun sportles. Of het nu in groepsverband of individueel is.

Sporten doe je met plezier! Sporten is investeren in een gezonde toekomst!

De programma’s die ik maak zijn zeer gevarieerd. In de praktijk blijkt dat je mensen moet blijven prikkelen en door variatie te brengen in de trainingsprogramma’s blijven de mensen gestimuleerd en gemotiveerd.

 

Roderick van Doeselaar – Personal Trainer en voedingscoach

Hoi! Mijn naam is Roderick van Doeselaar. Ik ben 29 jaar en ik woon in Oostburg. Al van jongs af aan sport ik veel, dit is begonnen met wedstrijdzwemmen en tegenwoordig ook wielrennen en hardlopen. Zodoende doe ik nu dus ook triathlons.
Ik geniet enorm van sport en daarom heb ik een jaar geleden besloten de switch te maken van een kantoorbaan naar personal trainer. Sinds september 2020 werk ik bij Anytime Fitness in Axel. Ondertussen heb ik ook mijn Fitnesstrainer A diploma behaald en ik wil me graag nog verder ontwikkelen. Ik haal nu veel meer plezier uit mijn werk doordat ik mensen echt kan helpen op weg naar hun doelstellingen.
Ik heb eerder al eens meegelopen en ingevallen, maar vanaf september 2021 ben ik echt aan de slag begonnen bij No Time Fit, hopelijk zie ik je snel tijdens een training!

 

 

Maud Brakman – Personal Trainer, voedingscoach en leefstijlcoach

Mijn naam is Maud Brakman, sportliefhebber en afkomstig uit Cadzand. Al sinds kleins af aan ben ik bezig met sport en geïnteresseerd in voeding en leefstijl. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te mountainbiken, paard te rijden en ga ik graag met mijn SUP de zee op. Daarnaast ben ik een echt familiemens.

Na het afronden van de HBO opleiding Sportkunde wist ik zeker dat ik verder wilde in het sportvak. Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd tot o.a. voedingsdeskundige en Leefstijlcoach. Daarnaast ben ik geaccrediteerd Gewichtsconsulent en heb ik recent de opleiding tot NASM Personal Trainer afgerond.
Tijdens vele stages die ik gelopen heb bij veel verschillende instanties ben ik erachter gekomen dat mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl en hun persoonlijke doelen mij een enorme ‘boost’ geeft! Plezier staat bij mij op nummer 1 en dit voer ik door in mijn trainingen en leefstijlcoaching.

 

Cassie Bril – Administratie, communicatie en sociale media

Hoi! Ik ben Cassie en sinds december 2017 werkzaam voor No Time Fit als administratief medewerkster in Breskens. Ik plan de proeftrainingen in, onderhoud Social Media en ik ben bezig met allerlei ondersteunende en administratieve taken.

 

 

 

 

 

 

Ruben Haverbeke – Eigenaar en leefstijlcoach

Na de Academie voor Lichamelijke opvoeding was ik twee jaar gymdocent. In mijn tweede jaar als gymdocent begon ik ook met No Time Fit. Al voor die tijd liep ik rond in fitnesscentra met het idee dat het anders kon. Met No Time Fit doen we het anders en hebben we inmiddels veel tevreden klanten. Ik werk graag doelgericht en geniet er dan ook van als onze klanten hun doelen behalen. Naast het training en coachen ben ik verantwoordelijk voor organisatie en innovatie. Feedback is altijd welkom!

Opleidingen en cursussen Ruben Haverbeke

Waarschuwing! Alles wat hieronder geschreven staat kan als extreem saai en overbodig ervaren worden. Lees alleen verder als je per sé wilt weten waar ik, de kennis die ik pretendeer te hebben, vandaan heb.

Opleidingen

 • Opleiding tot 1e graad leraar lichamelijke opvoeding (ALO) aan De Haagse Hogeschool te Den Haag.
 • VWO-diploma met het profiel Natuur & Gezondheid aan het Zwin College te Oostburg.

Relevante cursussen

 • Cursus Fitnesstrainer-B op de ALO
 • Cursus Fitnesstrainer-A
 • Civas Gewichtsconsulent
 • EHBO op de ALO
 • Leefstijlcoach – BLCN

Gelezen boeken

Boeken Fitness en voeding

Boeken Coaching

Meer (start)informatie?

Meer (start)informatie?


notimefit-usps