Over No Time Fit

Over ons

No Time Fit is een kleinschalige Personal Training Studio. In een rustige, veilige omgeving helpen we altijd onder begeleiding op weg naar je doel. De intensiteit van de begeleiding bepaal je zelf. In slechts een half uurtje per week kan No Time Fit je alle voordelen meegeven die krachttraining met zich meebrengt.

Je leert bijvoorbeeld de juiste houdingen voor lopen, duwen, trekken, heupstrekken, kniebuigen en rompstijfheid. Daarnaast zal je merken dat je met één intensieve training per week al een stuk fitter zal worden. Je wordt krachtiger, loopt minder snel een blessure op en kunt de oefeningen én dagelijkse activiteiten langer volhouden.

Wij zien de No Time Fit training als de belangrijkste stap om fitter te worden. Zoals bekend zijn er echter meer factoren die invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. We willen iedereen de kans geven om op zoveel mogelijk van die factoren invloed uit te oefenen. Daarom hebben we voeding en coaching ook hoog in het vaandel hebben staan.

personal training sluis

Bekijk onze bedrijfsfilm

Ons team

Tom Erpelinck – Leefstijlcoach

tomIk ben Tom Erpelinck. Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme begeleid ik mensen naar een gezondere leefstijl. Dit doe ik sinds 2017 onder andere binnen de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) CooL. Mijn oorsprong is HBO Bewegingsdeskundige, van daaruit door veel interesse in voeding een opleiding tot BGN erkend gewichtsconsulent gevolgd. Met die combinatie was de stap naar leefstijlcoaching niet vreemd. Op de post-HBO opleiding aan de Academie Voor Leefstijl en Gezondheid leerde ik hoe je de verbinding kon maken tussen begeleiding in voeding, beweging en gedrag. Ik blijf mezelf ontwikkelen en mag mezelf sinds 2020 gedragsexpert noemen. In 2023 heb ik mijn masterstudie, Healthy Ageing Professional afgerond.

Roosmarijn Kralemann – Leefstijlcoach

roosmarijnHoi, ik ben Roosmarijn, leefstijlcoach en voedingsdeskundige (MSc). Ik woon sinds oktober ‘22 in Heinkenszand, maar kom oorspronkelijk uit de Achterhoek. Ik hou van koken, bakken, lezen en films kijken. Ik heb veel sporten met plezier gedaan, zoals ballet, zumba en krav maga, maar atletiek heeft echt een speciaal plekje in mijn hart. Daarnaast hou ik van lekker buiten zijn en daarom wandel ik ook graag. Toen ik in Engeland en Duitsland woonde ging ik regelmatig op lange hikes, het hoogtepunt hiervan was de Three Peaks Challenge. Ik kijk ernaar uit om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Yngwie van Overmeire – Personal Trainer en Voedingscoach

ingwieIk zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Yngwie en ik kom uit Terneuzen. Ik ben een liefhebber van sport en outdoor activiteiten. Ik specialiseer me met veel passie op functionele krachtsport. Naast fitness heb ik een grote liefde voor vechtsport zoals bjj (brazilian jiu jitsu) en mma (mixed martial arts). Ook sta ik altijd open voor outdoor adventuren zoals bergbeklimmen, klettersteigen en hiken.

Luisa Maria Villamil Garay – Personal Trainer en Voedingscoach

luisaHoi, ik ben Luisa, Personal Trainer! Naast het training geven en zelf fitnessen, sta ik in mijn vrije tijd graag op een snowboard of ga ik graag een dag/weekend weg!

Kjenta van Kenhove – Personal Trainer en Voedingscoach

kjentaHey! Mijn naam is Kjenta, ik ben 24 jaar en woon in Zuiddorpe. Ik ben geboren in België en spreek dus vloeiend Vlaams, maar ondertussen ook al wat Zeeuws. Mijn hobby’s zijn krachttraining en lezen. Ik hou ervan om zware gewichten te tillen en tegelijk hou ik ervan om mezelf te verdiepen in een goed boek. Ik noem mijn passie voor sporten een uit de hand gelopen hobby, van altijd een heel lui persoon te zijn ben ik nu al 3 jaar actief bezig met fitness, voeding en mijn welzijn. Het is ongelofelijk leuk om als personal trainer mijn uit de hand gelopen hobby te mogen doen als job. Ik hoop jullie elke week te kunnen motiveren, inspireren en bij te leren!

Christine Geensen – Administratie

christineChristine sport al jaren bij ons en kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan om ook wat uurtjes bij ons te komen werken. Ze zorgt ervoor dat alle verwijzingen van huisartsen praktijken op de goede manier binnen komen en georganiseerd worden. Ze is nooit te beroerd om wat extra uurtjes te draaien.

Marnick Missiaen – Personal Trainer en Voedingscoach

marnickOnze nieuwste collega is SV Sluis aanvaller Marnick Missiaen. Voor zijn dienstverband liep hij al een half jaar stage bij ons. Tijdens zijn stage had hij al snel in de gaten als klanten een oefening wel wat zwaarder konden doen. Hij schroomde ook niet om dat, subtiel en lachend, mede te delen. We kunnen daarom wel stellen dat Marnick een geboren Personal Coach is. Naast dat hij zichzelf uitdagende doelen stelt, zoals het lopen van een marathon, is hij vastberaden om ook zijn klanten naar een hoger niveau te begeleiden. Met zijn CIOS achtergrond beschikt hij bovendien over de juiste tools om onze klanten stap voor stap hun doelen te laten behalen.

Eleny Waeijen – Personal Trainer en Voedingscoach

elenyEven een kort voorstel rondje voor de gene die mij nog niet kennen:
1. Mijn naam is Eleny, 21 jaar oud en geboren in Terneuzen.
2. Ik heb een grote liefde voor het helpen van anderen met hun doelen en een passie voor fitness.
3. Mijn hobby’s zijn daarnaast reizen, paardrijden, dansen (op een festival) of leuke dingen doen met mijn vrienden.
4. Ik werk nu iets korter dan een jaar bij de Basic-Fit als gastvrouw en ben 1,5 jaar online coach. Vanaf maart 2022 ben ik gestart bij No Time Fit.
5. Ik heb een diploma in Business Administration en heb verschillende cursussen gevolgd tot Personal Trainer.
6. Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands en kan mezelf ook wegwijs maken in het Spaans en Frans.
7. Mijn favoriete spiergroepen om te trainen zijn Rug & Schouders.
8. Mijn lievelingskleur is blauw, je kan me ’s nachts wakker maken voor sushi en mijn lievelingsdier is een zwarte panter.
9. Dat ben ik even kort samengevat 🙋‍♀️

Roderick van Doeselaar – Personal Trainer en voedingscoach

roderickOok Roderick heeft zijn zaken altijd prima op orde, maar wel dankzij zijn agenda. Als hij die niet bij zich heeft wil hij wel eens een collega vergeten…

Volgens Roderick moet een goede Personal Coach een beetje sadistisch ingesteld zijn. De collega’s ondersteunen dit graag en beamen dat enig sadisme Roderick niet vreemd is. Hij zet deze eigenschap dan ook graag in om de klanten tot het uiterste te pushen.

Overigens niet altijd zonder gevaar. Zo nu en dan wordt hij namelijk bekogeld met verschillende objecten door verschillende klanten. Zou dat aan de klanten liggen?

Maud Brakman – Personal Trainer, voedingscoach en leefstijlcoach

maudOnze altijd tot in de puntjes voorbereide Maud is altijd sociaal, vrolijk en in voor een geintje. Op de foto ziet ze er misschien lief uit, maar onderschat haar niet. De ene na de andere klant stuurt ze, zonder medelijden, afgepeigerd naar huis. Hopen dat ze misschien wel medelijden met jou heeft? Geloof maar van niet. Zelfs haar ouders moeten er aan geloven. En dat noemt zichzelf een echt familiemens…

Maud bestrijdt dan weer de suggestie dat ze het meest van sporten houdt waarbij ze “lekker een beetje kan zitten”. Helaas voor Maud heeft ze schijn toch tegen aangezien mountainbiken en paardrijden bovenaan haar sport-lijstje staan.

Cassie Bril – Administratie, communicatie en sociale media

cassieOnze administratieve motor is altijd goed op de hoogte. Ze is altijd vrolijk, maar pas wel op wat je zegt. Ze is namelijk gespecialiseerd in multi-interpretable uitspraken.

Als Cassie aanwezig is gaat dat zeker niet onopgemerkt voorbij, want de volumeknop staat altijd maximaal. Dit geldt overigens ook voor de knop van haar straalkacheltje, zodat je bij Cassie altijd in een warm bad terecht komt.

Ondanks dat staat ze wel bekend als onze “zuchtspecialist”, maar dat doet ze alleen als het echt heel erg tegenzit. Althans dat denkt ze zelf…

 

Ruben Haverbeke – Eigenaar en leefstijlcoach

rubenEigenaar Ruben is altijd vriendelijk en binnen het bedrijf ook van alle markten thuis. Dat werkt heel fijn zolang hij geen rekjes onderste boven ophangt of zich niet schuldig maakt aan “te kleine” bestellingen.

Is een oefening te zwaar? Het is af te raden dit door te laten schemeren, want commentaar levert je slechts extra herhalingen op. En dan kom je nog goed weg…

Een hoogtepunt voor Ruben was toen een klant vertelde dat hij in het ziekenhuis was aangesproken op het feit dat “stagiares zich tegenwoordig ook niet meer voorstellen.” Vervolgens stelde de klant zich voor en vertelde dat hij al 6 jaar in het ziekenhuis werkt, maar dat ze hem misschien niet meer herkende nadat hij 36 kilo afgevallen was.

Opleidingen en cursussen Ruben Haverbeke

Waarschuwing! Alles wat hieronder geschreven staat kan als extreem saai en overbodig ervaren worden. Lees alleen verder als je per sé wilt weten waar ik, de kennis die ik pretendeer te hebben, vandaan heb.

Opleidingen

  • Opleiding tot 1e graad leraar lichamelijke opvoeding (ALO) aan De Haagse Hogeschool te Den Haag.
  • VWO-diploma met het profiel Natuur & Gezondheid aan het Zwin College te Oostburg.

Relevante cursussen

  • Cursus Fitnesstrainer-B op de ALO
  • Cursus Fitnesstrainer-A
  • Civas Gewichtsconsulent
  • EHBO op de ALO
  • Leefstijlcoach – BLCN

Gelezen boeken

Boeken Fitness en voeding

Boeken Coaching