Over No Time Fit

No Time Fit is in 2016 opgericht door Ruben Haverbeke. Wij van No Time Fit willen Zeeuws-Vlaanderen fitter en gezonder maken. Aan de hand van de kennis die we in de loop der jaren opgedaan hebben, hebben we een programma ontwikkeld wat mensen in zo weinig mogelijk tijd tóch fit kan krijgen. In slechts een half uurtje per week kan No Time Fit je alle voordelen meegeven die krachttraining met zich meebrengt.

Personal Training, Voeding, Coaching in Breskens, Terneuzen en Sluis
Personal Training

Je leert bijvoorbeeld de juiste houdingen voor lopen, duwen, trekken, heupstrekken, kniebuigen en rompstijfheid. Daarnaast zal je merken dat je met één intensieve training per week al een stuk fitter zal worden. Je wordt krachtiger, loopt minder snel een blessure op en kunt de oefeningen én dagelijkse activiteiten langer volhouden.

Wij zien de No Time Fit training als de belangrijkste stap om fitter te worden. Zoals bekend zijn er echter meer factoren die invloed hebben op je fysieke en mentale gezondheid. We willen iedereen de kans geven om op zoveel mogelijk van die factoren uitvloed uit te oefenen. Daarom hebben we voeding en coaching ook hoog in het vaandel hebben staan.

Voedingsadvies

Aanvullend op de training begeleiden we je in voeding (50-90% van je resultaat) en coachen we je indien gewenst op de volgende gebieden:

Personal Training, Voeding, Coaching in Breskens, Terneuzen en Sluis
Voedingsadvies
 • Beweeggedrag gedurende de rest van de week
 • Eetpatroon gedurende de rest van de week
 • Slaapoptimalisering en rust
 • Omgaan met stress

Visie No Time Fit

De visie van No Time Fit is om haar klanten op een verantwoorde manier fitter te maken.
No Time Fit zoekt samenwerkingen op met partijen die als doel hebben om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Partijen die verantwoord te werk gaan. No Time Fit werkt samen met:

Samenwerking met Fysiotherapie Hooge Platen en Fysiotherapie Maxima
Samenwerking met Fysiotherapie Hooge Platen en Fysiotherapie Maxima
 • LijfstijlCoaches
 • Fysiotherapie Hooge Platen en Fysiotherapie Maxima

No Time Fit werkt niet samen met partijen die:

 • Geld willen verdienen met supplementen die klanten niet nodig hebben
 • Partijen die claims maken die aantoonbaar niet waar zijn

Overigens wil dat niet zeggen dat dergelijke producten niet ook het gewenste resultaat  kunnen bewerkstelligen. Het wil zeggen dat dergelijke partijen, in mijn ogen, geld verdienen vaak belangrijker vinden dan de klant zo goed mogelijk helpen. Of dat ze claims maken die niet waar zijn om verkoop te stimuleren.

 

Meer (start)informatie?

Meer (start)informatie?

Team No Time Fit

Linda van den Berghe – Personal Trainer – voedingscoach

Even voorstellen, ik ben Linda van den Berghe, moeder van 4 kids en woon in Axel. Momenteel ben ik werkzaam als Fitness, Bootcamp en groeplesinstructeur en geef ik voedingsadvies.

Ik vind het leuk om met mensen om te gaan. Mensen te begeleiden. Ze te motiveren en te stimuleren hun persoonlijke doelen te behalen en vooral heel veel plezier in sporten te geven.

Vanaf Januari zal ik als Personal Trainer bij No Time Fit aan de slag gaan. Ik kijk er  naar uit om in het nieuwe jaar van start te gaan!

 

 

 

 

Christian de Pelsmaeker – Personal Trainer / Voedingscoach.

Christian is een fanatiek viking runner en liep onlangs nog de Iron viking run (42km) met meer dan 100 obstakels. Hij is 39 jaar, woont in Sint Niklaas (België) en vader van 3 kinderen. De opleiding tot personal trainer heeft hij gevolgd aan het Centrum voor Avond onderwijs in België. Daarnaast heeft hij ook nog verschillende groepsles certificaten als: Insanity, Core de Force en P90X. Christian is zeer gemotiveerd om ieder zijn doelstelling te laten behalen en goed te begeleiden.

 

 

 

 

Giovannie de Bruijne – Personal Trainer/Voedingscoach

Mijn naam is Giovannie de Bruijne, een echte sportfanaat en afkomstig uit Aardenburg en heb de opleiding tot docent LO genoten aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Vanaf oktober 2018 ga ik aan de slag als Personal Trainer bij No Time fit. Dagelijks ben ik bezig met training en sport als wielrennen/cross, voetbal en skiën. Gedurende mijn periode op de ALO is mijn interesse gegroeid naar personal training en ben ik mij hier in bij gaan scholen. De opleiding tot NASM Personal Trainer heb ik gevolgd aan de Physical Coaching Academy en hiernaast heb ik ook de Essentials of Healty Nutrition gevolgd.
Als Personal Trainer ben ik bij een bloeiende zaak als No Time Fit gekomen waar ik de klanten een optimale begeleiding wil geven en de beste resultaten wil bereiken.

 

 

Cassie Bril – Administratie, communicatie en sociale media

Hoi! Ik ben Cassie en sinds december 2017 werkzaam voor No Time Fit als administratief medewerkster in Breskens. Ik plan de proeftrainingen in, onderhoud Social Media en ik ben bezig met allerlei ondersteunende en administratieve taken.

 

 

 

 

 

 

Ruben Haverbeke – Eigenaar, Personal Trainer / Voedings- en Leefstijlcoach

Na de Academie voor Lichamelijke opvoeding was ik twee jaar gymdocent. In mijn tweede jaar als gymdocent begon ik ook met No Time Fit. Al voor die tijd liep ik rond in fitnesscentra met het idee dat het anders kon. Met No Time Fit doen we het anders en hebben we inmiddels veel tevreden klanten. Ik werk graag doelgericht en geniet er dan ook van als onze klanten hun doelen behalen. Naast het training en coachen ben ik verantwoordelijk voor organisatie en innovatie. Feedback is altijd welkom!

Opleidingen en cursussen Ruben Haverbeke

Waarschuwing! Alles wat hieronder geschreven staat kan als extreem saai en overbodig ervaren worden. Lees alleen verder als je per sé wilt weten waar ik, de kennis die ik pretendeer te hebben, vandaan heb.

Opleidingen

 • Opleiding tot 1e graad leraar lichamelijke opvoeding (ALO) aan De Haagse Hogeschool te Den Haag.
 • VWO-diploma met het profiel Natuur & Gezondheid aan het Zwin College te Oostburg.

Relevante cursussen

 • Cursus Fitnesstrainer-B op de ALO
 • Cursus Fitnesstrainer-A
 •  Civas Gewichtsconsulent
 • EHBO op de ALO

Gelezen boeken

Boeken Fitness en voeding

Boeken Coaching

Meer (start)informatie?

Meer (start)informatie?


notimefit-usps