Posted on

Succesverhaal: Lisette Bracke

Wat heb ik bereikt sinds ik gestart ben?

Om te beginnen ruim 10 kilo afgevallen! Iets wat ik nooit verwacht had te kunnen halen. In mijn dagelijks leven heb ik met kleine aanpassingen in mijn voeding een blijvend resultaat kunnen boeken.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Het is een 1 op 1 (of 2) training, gemotiveerd door een coach die je laat zien wat je bereikt hebt, i.p.v. een onrealistisch ideaalbeeld voorspiegelt.

Wat vind ik van de begeleiding?

Qua voeding heb ik eindelijk een manier gevonden die ik vol kan houden. In het begin hebben we wat dingen afgesproken die ik moest vervangen door magerdere producten die ik ook lekker vind. Dat deden we aan de hand van mijn dagboek in de handige app. Ook moest ik consequent fruit meenemen naar mijn werk. Na de trainingen heb ik bijna geen spierpijn gehad of last van mijn zwakke rug en nek-hernia. De oefeningen werden dus goed aangepast.

Is het goed vol te houden?

Ja, ik ga met plezier naar de training toe. Het is niet te zwaar, je bent lekker moe als je klaar bent. Het is een haalbare stok achter de deur.

Zou ik het anderen aanraden?

Ja! Waarom? Zie bovenstaande antwoorden !

1 januari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.