Recensies

 • Voor mij is het een stok achter de deur. Na mijn bevalling een goede manier om weer snel fit te worden en de zwangerschapskilo's weer snel kwijt te raken. De voedingsapp vind ik een hele mooie uitkomst om te zien wat je eet en hoeveel je binnen krijgt. Nu 4 weken bezig en al 4 kilo kwijt. Come on!!

  — Brigith de Waele (via Facebook)

 • Goede en leuke begeleiding door Ruben! Er is constante begeleiding en controle bij het doen van de krachtoefeningen, waardoor je een oefening niet verkeerd kan doen en dus de kans op blessures klein is! Ook een ideale aanvulling bij sporten als tennis, voetbal, zwemmen en ga zo maar door! Na 1,5 maand al 3cm kwijt!!

  — Kim Ringoot (via Facebook)

 • No Time Fit!! In 18 minuten fit?? Dat kan toch niet?? Dat dacht ik ook!! Maar het kan echt!! 3 mnd bezig nu en echt een stuk fitter!!! Klein half uurtje in de week!! Das alles!! Een serieuze aanrader voor iedereen die fitter wil worden maar eigenlijk niet veel tijd heeft!! Keep on going Ruben!!! Ouwe beul!!

  — Martin Vinje (via Facebook)

 • Super tevreden over de begeleiding bij no time fit. Elke week kijk ik weer uit naar het half uurtje sporten bij Ruben.

  — Romy Aerssens (via Facebook)

 • Goede begeleiding!! Ook de voedingsapp is ook handig. Je word je bewuster van wat je eet en je kan in overleg kijken wat er anders moet voor beter resultaat. Aanrader!

  — Lisette de Neve-Smidt (via Facebook)

 • Goede trainingen specifiek op je doel en sport gericht. Veel resultaat al in 3 maanden. en ook blessure vrij.. Keep on going.
  Beny

  — Beny Ysebaert (via Facebook)

 • Ruben heeft mij op een leuke manier trukjes geleerd om de Strong Viking met een gevoel van voldoening te kunnen finishen. Hij is duidelijk, vriendelijk, niet dwingend en behulpzaam. Precies wat ik op dat moment nodig had.

  — Peggy Slock-Vermoet (via Facebook)

 • Ruben is altijd vrolijk, weet je uit te dagen om nog langer je oefeningen vol te houden en daag je uit om je record te verbreken. Ik ga al 9 maanden met veel plezier en met het resultaat ben ik meer dan tevreden. 8 kg afgevallen, en minder rugklachten...

  — Yolanda Chocola (via Facebook)

 


notimefit-usps