Recensies

Google recensies

Recensies no time fit Terneuzen
Klik hier om de 4,9 ⭐⭐⭐⭐⭐ op google te bekijken
Recensies no time fit Sluis
Klik hier om de 4,8 ⭐⭐⭐⭐⭐ op google te bekijken
Recensies no time fit Breskens
Klik hier om de 5,0 ⭐⭐⭐⭐⭐ op google te bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook recensies

Recensies no time fit
Klik hier om de 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ op facebook te bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Succesverhalen – Update 1-12-2022

December 2022

Succesverhaal Loek van der Heijdt

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Bijna 12 jaar geleden is mijn kleinzoon Lucas geboren. Zijn moeder, mijn dochter Petra, drukte me wel direct op het hart, dat ik in het bijzijn van Lucas niet mocht roken. Dat heeft mij er toe gebracht snel te stoppen met roken. Dus geen 2 á 3 pakjes sigaretten meer per dag. Zero!
Naast schone longen had dit echter wel gevolgen voor mijn gewicht. Zeg maar overgewicht! Dat liep ongemerkt op (tot mijn grote schrik) naar ruim 118 kg. Tijdens de corona-periode betekende dit dat ik ook nog tot een risicogroep behoorde. Dat was best zorgelijk. Van de huisarts kreeg ik een verwijsbrief voor een diëtiste om met haar hulp mijn overgewicht aan te pakken. Via haar website schreef ik mij tot twee keer in, maar kreeg geen enkele respons.
Om aan háár conditie te werken, heeft Petra zich enkele jaren geleden aangemeld bij “No Time Fit” voor een regelmaat van een wekelijkse fitnes training. Ze vertelde er mij voortdurend heel positief én enthousiast over.
Haar bedoeling werd al gauw duidelijk. Doe met me mee pa! Samen is voor mij ook gezelliger en het zal je vast goed bevallen. Zo heb ik voor “No Time Fit” gekozen. In de voetsporen van Petra doe ik nu zo langzamerhand al zo’n half jaar mee.
Wat vind je van de begeleiding?
Van “No Time Fit” kreeg ik duidelijke uitleg over de verbetering van mijn conditie, maar ook een uitvoerig advies om van m’n overgewicht af te komen. Bij het bestuderen van het voedingsadvies las ik tot mijn verbazing dat in het “GROENE LIJSTJE” voeding, ook ROOMBOTER was opgenomen. Vanaf het eerste begin heb ik dan ook geprobeerd om voor de gezonde voeding te kiezen, maar tevens geprobeerd LEKKER te eten. Het was me wel helder geworden, dat ook de KWANTITEIT een belangrijke factor moest worden bij de verbetering van m’n postuur.
GROENTEN stond ook vooraan in het GROENE LIJSTJE. Daar had ik echter weinig mee. Vond er niets aan. Wel hield ik van smakelijke groentesoep. En dat bracht me op het idee om van bijna elke groente,  soep te maken met een goede smaak. Wel een scala van verschillende soepen om dagelijks toch wat anders te eten. Bij extra broodproducten altijd VOLKOREN én roomboter!
Is het goed vol te houden?
Door afwisselend en lekker te eten en ook door de steeds verschillende oefeningen is het allemaal goed vol te houden. Het enthousiasme van Ruben en Roderick (en mijn dochter) stimuleren daar natuurlijk ook bij.
Zou je het anderen aanraden?
Natuurlijk! Het is fijn om goed begeleid te worden en zo gezonder en fitter te worden. Dat gun ik iedereen!
Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Door zo te doen, fitnestraining naast gezonde voeding, wijst mijn weegschaal nu al minder dan 95 kg aan. Binnen een goed half jaar ben ik dus ruim 23 kilo afgevallen. Verder ben ik m’n dikke voeten en enkels kwijt en kan ik weer normaal op m’n tenen lopen. Ik voel me een stuk fitter en energieker. Dank je wel “No Time Fit”!

November 2022

Succesverhaal Theo Rammelaer

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Sinds is gestart ben bij GLI heb ik een nieuwe levensstijl gekregen met als resultaat dat ik vanaf de start in mei al 18 kg ben afgevallen. Het geeft een fijn gevoel dat ik dit volledig op eigen kracht, met de ondersteuning van GLI, heb kunnen bereiken.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Waarom gekozen, daar ik bij de doktersassistente was geweest en via haar een tip kreeg om van een leefstijlcoach gebruik te maken en dit ook nog vergoed werd door CZ. GLI was ook voor mij totaal onbekend. Mijn gewicht en levensstijl kon wel wat verbetering gebruiken. Ook gezien mijn astmaklachten.

Wat vind je van de begeleiding?
De begeleiding is in 1 woord fantastisch, niks moet en je krijgt zoveel goede informatie om je doel te bereiken. De info die je meekrijgt in een informatie boekje. Hierin staan veel tips wat gezond is en wat minder is en is een goede leidraad.

Is het goed vol te houden?
Ja, vol te houden is het zeker, daar je nu voelt hoe het met weinig toch een goed gevoel geeft. En nieuwe wereld gaat open. Ik was voorheen niet zo een sporter maar op advies ga ik nu bijna dagelijks 30min. even op de fiets een rondje doen en dat geeft zoveel rust, ook na een dag hard werken.

Zou je het anderen aanraden?
Ik kan het zeker ieder aanraden. En waarom, omdat we tegenwoordig een levensstijl hebben van een gehaast leven en geen tijd besteden aan sport en onze voeding. Een gezonde voeding is niet moeilijk en als je ziet wat men mag eten sta je daar gewoon versteld van.

Oktober 2022

Succesverhaal Marian Blaakman en Jacques Paridaen

Marian
Nadat ik was gestopt met werken en mijn levensritme veranderde bleek dat ik steeds zwaarder werd. Niet eens zo zichtbaar waarschijnlijk maar zo voelde het wel en de weegschaal sprak voor zich. Tijdens de proeflessen voelde ik me heel erg fijn en elke keer weer enthousiast bij thuiskomst. Diep gaan in een half uurtje training was en is nog steeds zwaar maar het leverde voor mij toch redelijk snel krachttoename en gewichtsverlies op van ondertussen 14 kg.

Na de proeflessen was ik helemaal om! De afwisseling van alle onderdelen/materialen  om vet om te zetten in spierkracht en het aanbieden van oefeningen met gewichten, de grondoefeningen maar ook op de mat. Het is nog nooit saai geweest en door de prettige begeleiding van de trainer ook niet te zwaar.

De individuele begeleiding, zeker zoals wij nu met z’n tweetjes sporten is fantastisch. De trainer ziet en spreekt je gelijk aan als je de oefening niet afwerkt zoals het zou moeten. Echter wil ik zeker ook vermelden dat de persoonlijke begeleiding  die ik de eerste jaren van Maud had voor wat betreft voeding maar ook tips, zeker een stimulans was om verder te gaan en grenzen te verleggen.

De trainingen zijn goed vol te houden! Wij trainen altijd een half uurtje vroeg in de ochtend en dan gaan we diep maar het geeft ook energie, heerlijk gewoon. Sinds kort heb je zelfs ook de keuze om voor de training een kwartier op de home trainer te fietsen, dan ben je lekker los!

Het hele concept is echt een aanrader. Het geeft je  zelfvertrouwen en energie, je voelt je top fit, het is een positieve verandering in je leven!

Jacques
Ik ben er eigenlijk op een speciale manier mee begonnen. Dit omdat Marian voor een duo training gekozen had, maar er geen geschikte partner gevonden werd, en de toenmalige trainer Giovannie aan Marian vroeg wil Jacques eventueel niet meetrainen, dus mocht ik een paar proeftrainingen meedoen, en dat beviel mij boven verwachting zeer goed, en ben dus definitief begonnen.

Ik voel me nu een stuk fitter, en mijn spierkracht in zowel armen als benen is zeker niet afgenomen, zelfs iets verbetert. Ook ben ik nu ongeveer 4 kilo afgevallen, met name een beginnend buikje is helemaal weg, bovendien is de conditie ook beter nu.

We hebben nu 5 verschillende trainers gehad, en ik vind ze allemaal op hun eigen manier prima les geven, bovendien zijn er voldoende hulpmiddelen aanwezig in de vorm van gewichten en dergelijke. Wij trainen in de locatie in de “Keure” in Sluis en dat is een enorme verbetering ten opzichte van de oude locatie.

We trainen een half uur, zonder problemen vol te houden, van mij zou zelfs drie kwartier mogen. Bovendien is de training zeer gevarieerd, dus verveeld niet.

Ik zou het zeker anderen aanraden, ik ben altijd positief enthousiast naar anderen toe over de trainingen bij No Time FIT, en zeg dat ze het maar eens moeten proberen, ikzelf was ook vrij sceptisch toen Marian nog alleen de trainingen volgde, maar ben 180 graden omgedraaid na de proeflessen.

September 2022

Succesverhaal Elisa Raeman

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Sinds ik bij No Time Dit ben gaan sporten, heb ik bereikt dat ik in een tijdsbestek van acht maanden inmiddels 10 kg ben afgevallen, op een gezonde manier. Ik voel mezelf fit en beter in m’n vel. Het starten bij No Time Fit heeft ervoor gezorgd dat ik naast het sporten bij hen, ook meerdere malen in de week wandel. Door middel van de Food app en begeleiding, heb ik mijn levensstijl omgegooid, waardoor het eten van gezonde voeding nu een gewoonte is geworden. Naast gezond eten, geniet ik altijd nog van een drankje en hapje in het weekend, dit zorgt voor een goede balans en op deze manier is het goed vol te houden.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Ik werk onregelmatig, waardoor sporten altijd op de laatste plaats kwam te staan. Van uitstel kwam afstel, waardoor ik bijna geen sport uitoefende. Vriendinnen sportte al bij No Time Fit en hebben mij gestimuleerd om mee te gaan, gezien het maar een half uurtje in de week is, zag ik ook geen redenen om niet te gaan. Daarnaast is de personal training met twee vriendinnen fijn, dit geeft wat privacy, niemand die op je vingers kijkt hoe je oefeningen uitvoert. Daarnaast de begeleiding van de coach die je juist nog even wat extra discipline geeft om door te gaan en op een goede houding let bij het uitvoeren van de oefeningen.

Wat vind je van onze begeleiding?
Tot nu toe goede ervaringen mee. In het begin was het wat zoeken met de voeding, waar ik op moest letten e.d. en de balans in de begeleiding hierin. Inmiddels loopt dat goed en ligt de focus op het half uurtje trainen. Hierbij wordt goed begeleid.

Is het goed vol te houden?
Ja, zeker omdat ik met twee vriendinnen train. Omdat zij gaan, moet ik van mezelf ook gaan. Daarnaast is een half uur in de week goed vol te houden.

Zou je het anderen aanraden?
Ja! Zeker om een start te maken als je niet gemotiveerd bent, maar wel wilt afvallen/sterker wilt worden. Het heeft mij meer zelfvertrouwen en een gezonde levensstijl gegeven, waar ik erg blij mee ben!

Juli 2022

Succesverhaal François van de Broecke

Wat heb je bereikt sinds je gestart bent bij no time fit?
In de 6 maanden dat ik bezig ben zijn mijn rugklachten verdwenen en heb ik het hardlopen en windsurfen weer kunnen oppakken na een klein jaar.

Waarom heb je voor no time fit gekozen?
Na 2 keer in anderhalf jaar thuis te zijn geweest met serieuze rugklachten werd mij verteld dat krachttraining om het bovenlichaam sterker te maken een goede optie zou zijn. Ook voor de andere sporten die ik doe is het niet verkeerd. De discipline om dit thuis te gaan doen was niet echt aanwezig en om er zeker van te zijn dat de oefeningen goed gedaan worden zocht ik goede begeleiding. Ook bij de diverse behandelende therapeuten waren ze over No Time Fit wel enthousiast. Een gewone sportschool zag ik door het massale niet zo zitten.

Wat vind je van onze begeleiding?
Hiervoor heb ik voor No Time Fit gekozen zodat er goed  opgelet wordt of de oefeningen goed uitgevoerd worden en de houding goed is en dit gecorrigeerd wordt. Ik heb ondertussen al onder meerdere trainers getraind en bij allemaal word hier goed aandacht aan besteed.

Is het goed vol te houden?
Ja. Naarmate mijn klachten minder werden zijn de oefeningen ook wat aangepast maar zeker niet te zwaar. De variatie in oefeningen is ook zeer groot. Af en toe eens een uitdagende oefening er tussen vind ik geen probleem. Er wordt voor de training begint ook altijd gevraagd of er klachten of blessures zijn.

Zou je het anderen aanraden?
Zeker. Als je op een ontspannen manier maar wel met een goede begeleiding wilt sporten ben je hier op de juiste plaats.

Juni 2022

Succesverhaal Koen Leenhouts

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Sinds ik ben gestart, ben ik nu meer dan 10 kilo afgevallen en ik voel me ook fitter.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Ik was lang mager, maar de laatste jaren kwam het vaker voor dat mensen me erop wezen dat ik zwaarder werd 🙂. Ik had al eerder pogingen ondernomen om te sporten, maar zonder al te veel succes. Ik heb behoefte aan begeleiding die me een beetje in de gaten houdt, zodat ik het sporten blijf volhouden en de oefeningen op een goede manier uitvoer.

Wat vind je van onze begeleiding?
De begeleiding is kundig en ik ben er erg tevreden over. Ik ben vooral blij dat er goed naar de technische uitvoering gekeken wordt.  Mijn motoriek is niet geweldig, dus deze begeleiding heb ik echt wel nodig.

Is het goed vol te houden?
Een keer in de week sporten is goed en makkelijk vol te houden. Eigenlijk wil ik thuis ook nog eens per week wat oefeningen zelfstandig doen, maar het lukt me toch niet heel goed om me hiervoor te motiveren.

Zou je het anderen aanraden?
Ik zou anderen aanraden om te bepalen wat ze willen bereiken en wat daarvoor nodig is. In mijn geval is No Time Fit daarvoor een zeer goede optie die ik anderen ook zou aanraden. Ik zou me echter ook kunnen voorstellen dat mensen met een ander profiel eerder kiezen voor sporten in een reguliere sportschool.

Mei 2022

Succesverhaal Esmee Sparla

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Na mijn Gastric Bypass operatie eind september vorig jaar moest ik 6 weken herstellen voordat ik mocht beginnen met trainen. Eerst 1x een groepstraining per week en vanaf februari 2x een groepstraining per week. Sinds ik gestart ben heb ik mijn spiermassa aanzienlijk kunnen verhogen, ben ik ruim 30kg afgevallen en het voornaamste: ik heb weer plezier gekregen in het sporten en ik mis het als ik een keer niet ben geweest.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Door de personal training bij no time fit heb ik geleerd hoe ik oefeningen moet uitvoeren, mijn houding verbeterd en mijn grenzen leren kennen. Doordat er altijd iemand is om aanwijzingen te geven en aan te moedigen bereik je het beste resultaat. Dat vond ik belangrijk omdat ik blessure gevoelig ben. Door de begeleiding voelde ik mij zekerder en durfde ik door te zetten.

Wat vind je van onze begeleiding?
De begeleiding is top! Ook als de groepsles vol zit is er nog steeds de persoonlijke aandacht en ruimte om geholpen te worden. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en alle spiergroepen komen tijdens elke training aan bod.

Is het goed vol te houden?
Absoluut! Ik was voorheen echt geen sporter en zag er altijd tegenop maar het is laagdrempelig doordat het in tijd maar 30 minuten is, maar wel 30 effectieve sport minuten in plaats van een uur verloren in een sportschool rondlopen en zelf alles moeten bedenken. En daarbij kun je zelf de trainingen inplannen dus zelfs met onregelmatige diensten is het heel goed te doen!

Zou je het anderen aanraden?
Ja zeker, de begeleiding is echt zoveel waard! Het is een stok achter de deur, een stukje motivatie maar ook het samen bezig zijn met gezondheid is enorm waardevol.

 

1 april 2022

Succesverhaal Angelique Bevelander

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Samen met Ruben hadden als doel gezet 15 kg in 8 maanden, maar ik ben nu 4 maanden onderweg en ben al 23 kg kwijt. Ik ga nu voor de 25 kg en wil dan een tijdje stabiel blijven.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Ik heb ervoor gekozen omdat ik van mezelf moest afvallen en ook heel graag weer het plezier in het sporten terug wilde krijgen. Samen met mijn zus, zodat we elkaar kunnen stimuleren.

Wat vind je van de begeleiding?

Ik vind dat ik sport in een hele leuke groep, onder leiding van Monique. Het is super om weer voldaan van de les te vertrekken en ook thuis verder te sporten in de loop van de week. De persoonlijke gesprekken met Ruben zijn stimulerend. Aan de groepsgesprekken heb ik nog niet deel kunnen nemen i.v.m. mijn werk. Maar daar wordt een oplossing voor gevonden.

Is het goed vol te houden?

Ik vind het prima om vol te houden, ik vul ook nog steeds de (voedings)app iedere dag in. En heel belangrijk, ik heb nog geen dag een hongergevoel gehad.

Zou je het anderen aanraden?

Het belangrijkste is dat je bij jezelf de knop om kan zetten en ervoor wilt gaan. En ja, ik kan het dan iedereen die daar behoefte aan heeft zeker aanraden. Ik ben blij dat ik hem omgezet heb en dat alles zo goed verloopt, ik verlang al naar het mooie weer zodat ik er eindelijk weer eens op mijn koersfiets op uit kan gaan, dat zal genieten worden nu mijn conditie weer een stuk beter is.

 

1 maart 2022

Succesverhaal Carolien van DaeleCarolien van Daele No Time Fit

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Ik ben op 1 november 2021 gestart en ben inmiddels 13.5 kg afgevallen. Mijn conditie is verbeterd en zit beter in mijn vel!

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Ik stond bij de praktijkondersteuner van de huisarts op de weegschaal en werd toen geconfronteerd dat ik bijna 100 kg woog. Kreeg een schema voor me met risico’s en erfelijke belasting en toen ging de knop om. Ze gaf me een foldertje met uitleg over no time fit en heb me toen aangemeld. Vanaf 1 november de knop volledig omgezet, mijn levensstijl veranderd naar gezond eten en bewegen… met resultaat!

Wat vind je van de begeleiding?

Ik ben heel tevreden over de begeleiding, het is elke week gezellig, informeel en een stok achter de deur om elke week op de weegschaal te gaan!

Is het goed vol te houden?

In het begin veel last van spierpijn gehad, is nu over! Doordat het wekelijks een half uur is, vind ik het goed vol te houden. De overige dagen wandel ik na het eten ’s avonds een uur flink door. In de weekenden een langere wandeling. De wandelingen doe ik samen met mijn echtgenoot. Voorheen bewoog ik niet of nauwelijks, maar is nu onderdeel geworden van mijn dagelijks ritme.

Zou je het anderen aanraden?

Zeker, ik zou het iedereen aanraden! Het is leuk, in een ontspannen sfeer!

 

1 februari 2022

Succesverhaal Richard BoeckhoutRichard Boeckhout No Time Fit

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Ik ben op 14 augustus 2021 gestart met het programma met drie concrete doelen:

  1. BMI terug naar 25 (betekent 30 kg afvallen)
    2. Medicijngebruik volledig stoppen
    3. Voedingspatroon aanpassen

Inmiddels ben ik 22 kg afgevallen, ben ik op doktersadvies kunnen stoppen met twee van de drie type medicijnen en gebeurt het zelden dat ik de dagelijkse maximale kcalorieën hoeveelheid overschrijdt uit de Food app.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Zoals mijn doelen al laten zien, was het voor mij noodzakelijk om het (leefstijl)roer drastisch om te gooien. Blijkbaar maakten de mogelijke ernstige gevolgen van een besmetting met het Corona virus onvoldoende indruk op mij en had ik een ander, directer signaal nodig waardoor ik met mijn neus op de feiten werd gedrukt. Dit signaal vond ik in de positieve uitslag van het bevolkingsonderzoek vroege detectie darmkanker. Gelukkig liep dit onderzoek met een sisser af maar de toon was wel gezet. Na een bezoek aan mijn huisarts, adviseerde hij mij om contact op te nemen met No Time Fit en mij in te schrijven voor het Gecombineerde Leefstijl Interventie Programma.

Wat vind je van de begeleiding?
Zoals vele mensen voor mij, en waarschijnlijk ook na mij, al hebben aangegeven is de persoonlijke begeleiding super. Aangezien ik niet meer tot de jongste deelnemers behoor (maar ook niet tot de oudste 🙂 ) maakte ik mij best wel bezorgd over mogelijke blessures die tijdens de 30 minuten gezamenlijke training zouden kunnen ontstaan. Er wordt echter door de begeleiders en begeleidsters bijzonder goed op de goede houding tijdens een oefening gelet dus deze zorg is onterecht gebleken.

Is het goed vol te houden?
Het gezegde ‘wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ kende ik wel al, maar dat een soortgelijk gezegde ook opgaat voor wie gezond wil leven, daar heb ik echter nooit bij stil gestaan. Zoals ik hierboven heb aangegeven is de begeleiding super, maar vaak betekent dat ook een extra dagje (of twee) spierpijn, haha. Daarnaast is het met alle huidige verleidingen die je bijna dwingen om ongezond te eten en weinig te bewegen (Netflix-sporters) mentaal soms best wel heel moeilijk om hier weerstand aan te bieden. Nu snap ik ook beter dat je voldoende gemotiveerd moet zijn als voorwaarde om aan het GLI programma mee te mogen doen.

Zou je het anderen aanraden?
Vind ik eerlijk gezegd  een moeilijke vraag. Op de vraag of ik anderen zou aanraden om mee te doen met het GLI programma van NTF, zeg ik volmondig ja. Maar om anderen aan te raden om zijn of haar leefstijl volledig om te gooien, hiervan vind ik dat dit puur vanuit de wilskracht van de persoon zelf moet komen. Alleen dat vormt m.i. een duurzame basis om in geen tijd fit te worden en te blijven!

 

1 januari 2022

Succesverhaal Marc van Schoote en Marjan BellekomMarc en Marjan van Schoote no time fit

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Marc: In maart 2021 zijn we gestart met de duo training en in april ben ik ingestapt in het GLI programma. Bij de start heb ik de volgende doelen gesteld: Actieve vakantie met de familie, wandelen van de lange strange tocht/Canadese bevrijdingsmars en 20 kg afvallen. Op dit moment hebben we +/- 120 km in de bergen gelopen tijdens onze vakantie in Oostenrijk, hebben we de km’s van de lange strange tocht zelf gelopen (tocht is niet georganiseerd vanwege Corona), heb ik meegedaan aan de Canadese bevrijdingsmars en ben ik nu (begin december) +/- 17 kilo afgevallen.

Marjan: Toen we in maart begonnen met de duo training heb ik aangegeven dat ik mij vooral fit wilde voelen en dat ik mijn rug/schouders/knie wilde versterken vanwege fysieke problemen. Daarnaast ben ik door de training en voedingsadviezen op dit moment zo’n 11 kg afgevallen.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Door zittend werk, tekort aan sportieve activiteiten en de extra Corona kilo’s stond de weegschaal op een gegeven moment op 132 kilo en was het op en neer lopen van 2 verdiepingen naar mijn thuiskantoor al een zware fysieke inspanning. Door de positieve berichten op social media en de ervaringen van vrienden/kennissen hebben we een eerste kennismaking gepland met Ruben. Na dit gesprek hebben Marjan en ikzelf besloten om dit traject samen te doen, zodat we elkaar kunnen motiveren.

Wat vind je van onze begeleiding?

De persoonlijke begeleiding van Linda tijdens de wekelijkse training is super, ze zorgt ervoor dat er een goede variatie is in de wekelijkse oefeningen, motiveert je om net steeds iets verder te gaan, maar houdt wel goed de persoonlijke mogelijkheden in de gaten. Daarnaast geeft ze ons tips/tricks en motivatie met betrekking tot voedingsadviezen ook als het een keer een weekje tegenzit. Daarnaast geven de persoonlijke/groepsgesprekken met Maud van het GLI programma, mij handvaten om mijn levensstijl te veranderen.

Is het goed vol te houden?

Het is zeker goed vol te houden, het sporten duurt maar een half uurtje en het zit momenteel in ons weekritme. Daarnaast volg je niet echt een dieet, maar krijg je vooral handvaten/adviezen hoe je het beter kan doen. Dit zorgt ervoor dat het goed vol te houden is terwijl we toch een mooi resultaat zien.

Zou je het anderen aanraden?

Wij raden het zeker aan, omdat iedereen op zijn niveau zijn doelen kan halen.

 

1 december 2021

Succesverhaal Ann en Edwin Moens

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

In november 2019 was ons doel om allebei 5 kilo af te vallen. Dit hadden we met de oefeningen, de voedingsadviezen en door zelf meer te bewegen na een paar maanden al bereikt. Uiteindelijk ben ik zelf 9 kg afgevallen en Edwin 11 kg. Ondertussen weten we wat we moeten doen om ons gewicht op peil te houden. In de coronatijd/lockdown hebben we in het weekend al vele kilometers gewandeld en gefietst in Zeeuws Vlaanderen en hele mooie plekjes gezien!

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik ken Ruben al wat langer en de succesverhalen van anderen stimuleerden ons ook om voor No Time Fit te kiezen.

Wat vind je van onze begeleiding?

We zijn zeer blij met de persoonlijke begeleiding die we krijgen. Naast de vele afwisselende oefeningen kregen we ook voedingsadviezen. Ik verbaas mij nog steeds dat je na een half uur training echt kapot kan zijn.

Is het goed vol te houden?

Voor ons wel, ondertussen is de training een deel van ons weekritme geworden.

Zou je het anderen aanraden?

Zeker, omdat je hoort en merkt dat ieder op zijn niveau doelen kan bereiken!

 

1 november 2021

Succesverhaal Sam de Vilder

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Ik ben half januari begonnen met het programma van de GLI en ik ben al 17 kg kwijt en mijn bloeddruk en cholesterol zijn inmiddels ook goed.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

De reden dat ik voor de GLI gekozen heb komt door de praktijkassistente van de huisarts die mij aanraadde om dit eens te proberen.

Wat vind je van de begeleiding?

De begeleiding is gewoon super. Ik ga de zaterdag altijd sporten bij Linda en die weet je goed te motiveren en als je hulp met je voeding nodig hebt is ze ook niet te beroerd om even te kijken hoe ik het beter kan aanpakken. De individuele gesprekken met Ruben waren ook nuttig voor mij.

Is het goed vol te houden?

Het is goed vol te houden maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik in het weekend wel iets minder oplet, maar niet helemaal los ga. Zo is het voor mij goed vol te houden.

Zou je het anderen aanraden?

Ik zou het zeker anderen aanraden, maar het belangrijkste is wel dat je het wel echt moet willen.

 

1 september 2020

Succesverhaal Sjaan Dankaart

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Sinds ik op 04 maart met het programma van GLI ben begonnen ben ik nu 12 kilo afgevallen.

Bloeddruk is gedaald  van 180/ 95 naar 108/72, eerst met behulp van medicatie,

maar nu al een paar maanden zonder medicatie om de bloeddruk te verlagen.

Ook is mijn cholesterol gedaald door veel te bewegen, af te vallen en ook deels medicatie.

HDL van 1.5 naar 1.1

LDL van  3.8 naar 1.6

Totaal van 5.8 naar 3.2.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Ik was bij de praktijkassistente van de huisarts.

Bij controle in het ziekenhuis bleek de bloeddruk veel te hoog en cholesterol te hoog, daar moest iets mee gebeuren.

Ze stelde voor om toch een paar kilo af te vallen  Daar was ik het zeker mee eens maar zo moeilijk.

Dus vroeg ik om dit met begeleiding te kunnen doen en kreeg een foldertje van jullie.

Na het bellen ben ik gelijk begonnen met de app voor voeding in te vullen.

Wat vind je van de begeleiding?

Heel goed. Ruben is heel enthousiast.

Vond het eerst moeilijk via videobellen maar ging ook goed.

Duidelijk plan opgesteld .

Kreeg een lijstje met wat ik wel kon eten en wat ik beter kon laten staan.

De app invullen en voldoende lopen.

Kon ook aan de bel trekken als het niet goed ging. Dit is nooit nodig geweest.

Is het goed vol te houden?

Het is heel goed vol te houden. Moest niet zoveel er voor laten.

Koekjes, snoepjes en chips de deur uit .

Wat meer groente gaan eten en meer bewegen. En gewoon goed opletten.

Zou je het anderen aanraden?

Ik zou het iedereen aanraden die wat moet vallen.

Met wat discipline is het super goed te doen .

Het invullen van de app eerlijk blijven doen !!

 

1 augustus 2020

Succesverhaal William Florijn

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

De beginresultaten vind ik positief sinds ik ermee gestart ben op 15 febr met 96.7 kg.

11 juni weeg ik 87 kg, al 9.7 kg eraf .

Het gaat niet snel maar elke gram is er 1 en ben tot nu best wel tevreden met het resultaat .

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Om te kijken of het op deze manier mij wel lukt om mijn gewicht naar een niveau te krijgen van 85 kg.

Alles wat er dan nog onderkomt is mooi meegenomen, dus ik zet mij in voor de 200% voor in.

Wat vind je van de begeleiding?

De begeleiding is heel goed, en ze houden je dan ook steeds goed in de gaten om je op tijd te stoppen en waar het nodig is geven ze je dan de juiste tips en verbeteringen. Ook als je ergens pijn hebt van de vorige training bv, rug dan passen ze het aan.

Is het goed vol te houden?

Een kort en bondig antwoord : JA

Zou je het anderen aanraden?

Zeker weten, maar dat moet ieder voor zichzelf bepalen of je mee wilt doen aan dit programma.

 

1 juli 2020

Succesverhaal Saffira Turk

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik kwam naar No Time Fit met het probleem waar ik al jaren mee aan het vechten was, mijn gewicht. In het begin was ik nog erg sceptisch, ik had al zoveel geprobeerd en dacht dat dit ook een flop zou worden maar toen ik bij mijn intake Ruben zijn enthousiasme zag werd ik gelijk aangestoken. De knop was eindelijk om gegaan en ik ging er voor de volle 100% voor. Ik ben afgevallen maar daarbij ook veel zelfverzekerder geworden en ook echt van mijzelf gaan houden.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik hoorde veel goede verhalen, ze waren ook echt persoonlijk gericht. Ik had al eerder een PT maar dit was in de fitness, hier kreeg je een fitness en moest je het toch zelf doen. Ik had het echt nodig dat ik iemand naast mij had staan die zei dat ik door moest gaan anders verveelde ik mij snel en deed ik het niet meer. Dit was bij No Time Fit het geval, ze hielpen mij echt en ook bij knelpunten die ik had.

Wat vind je van onze begeleiding?

Ik vond het goede begeleiding. Ze benaderen je persoonlijk, iedereen wilt je toch leren kennen waardoor het begeleiden ook makkelijker en beter gaat. Ik vind het nog steeds iets om elke week naar uit te kijken dat ik ga sporten.

Is het goed vol te houden?

Zeker weten. Je ziet tegenwoordig dat je van alles moet stoppen of dat je dingen niet meer mag, dit dacht ik ook. Ik dacht altijd dat afvallen afzien was, bij de trainers kreeg ik het inzicht dat het ook gewoon normaal kan ipv alles weg te laten.

Zou je het anderen aanraden?

Zeker weten! Ik kan niks anders dan goede woorden voor No Time Fit opbrengen, ze zijn persoonsgericht, het is gezellig en je behaald ook nog eens de doelen die je opstelt.

1 juni 2020

SUCCESVERHAAL  Marloes Strobbe

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

In juli 2020 ben ik gestart bij No Time Fit. Al een tijdje wilde ik graag afvallen en mijn conditie weer opbouwen, Ik gunde mezelf er alleen geen tijd voor. Nadat ik mezelf terugzag op deze vakantiefoto, ging de knop om.

Op Facebook had ik al verschillende keren een bericht van No Time Fit voorzij zien komen. Na de proefles ben ik gelijk gestart. Als doel stelde ik dat ik graag fitter wilde worden en 20 kg af wilde vallen. Nu bijna tien maanden verder ben ik zeker een stuk fitter en ben ik inmiddels 14 kg afgevallen.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen, omdat de persoonlijke benadering en de individuele trainingen op maat mij erg aanspraken.

Wat vind je van onze begeleiding?

De begeleiding is heel fijn en vooral ook heel motiverend. Naast de training wordt er ook goed naar je voeding gekeken. Door dit de eerste tijd iedere dag bij te houden in de app krijg je een goed overzicht en kan er gemakkelijk bijgestuurd worden. Daarnaast heeft Linda mij ook gemotiveerd om naast de training ook thuis te gaan sporten. De eerste tijd wandelde ik vooral veel, stond ik thuis voor de tv te dansen op Just Dance samen met mijn dochter en in september 2020 kocht ik een tweedehands racefiets. Naast wandelen zit ik nu zo’n 2 a 3 keer per week op mijn racefiets en leer ik heel Zeeuws-Vlaanderen per fiets kennen. Onlangs stelde Linda voor om in september mee te doen met de Ride for the Roses. Mijn doel is om dan 80 km te fietsen.

Is het goed vol te houden?

Een keer per week een half uur trainen is heel goed vol te houden. Inmiddels train ik samen met Monique. In januari van dit jaar kreeg ik corona en waar ik in eerste instantie vol goede moed na twee weken weer begon, viel dit toch tegen. Ook met wat tegenslag in je gezondheid is de begeleiding heel goed en worden de trainingen precies op maat afgestemd. Het blijft daardoor leuk en goed vol te houden.

Zou je het anderen aanraden?

Ik kan het anderen echt aanbevelen! Je bent bij No Time Fit echt in no time fit precies zoals dat bij je past. Ik had nooit gedacht het zo leuk te vinden en daarnaast ook zo gemotiveerd te raken om thuis ook meerdere keren per week op mijn fiets te stappen.

1 mei 2020

SUCCESVERHAAL  Patricia van ’t Westeinde

Ruim 20 kilo geleden pastte ik deze broek. Mei 2019 ben ik een GLI traject gestart bij No Time Fit met Ruben Haverbeke als coach. Nu 2 jaar later ben ik afgezwaaid. Missie is zeker geslaagd!!

 

 

 

 

 

1 april 2020

SUCCESVERHAAL  ADRI VAN HANEGEM

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik ben gestart in November 2019. Ik ben voor mijn gevoel sterker en fitter geworden. Ik ben een voetballer maar dat is een vrij eenzijdige sport. Ik voel dat ook mijn bovenlichaam beter getraind is.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen omdat ik goede en positieve verhalen hoorde over No Time Fit. Tevens was het in Breskens gevestigd hetgeen makkelijk te combineren is met mijn werk in Breskens.

Wat vind je van onze begeleiding?

De begeleiding is prima. Af en toe heb je wel eens last van kleine blessures en daar wordt dan tijdens de training rekening mee gehouden. Tevens verleggen ze de grens zodat je gemotiveerd blijft.

Is het goed vol te houden?

Voor mij is het prima vol te houden. Ik heb volgens mij enkel door vakantie 1 week gemist in de gehele periode.

Zou je het anderen aanraden?

Gemotiveerd bewegen en dat onder goede, deskundige begeleiding kan ik uiteraard iedereen aanraden. Het is slechts kleine investering om gezond en vitaal te blijven

 

1 maart 2020

SUCCESVERHAAL  STEPHAN NEVE

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik heb bereikt dat ik meer controle heb over mijn eetpatroon.

Dus alles in verhouding kunnen doen en daarom kan ik het ook volhouden.

Ik sport nu meer, loop 3 tot 4 keer in de week hard alleen of wandelen met vrouw en kids en ik ben 16 kg afgevallen.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik kwam een post tegen op facebook 1.5 jaar gelden ongeveer van Elvira Blok  en die was zoveel afgevallen dat het mij triggerde om daar iets meer te van willen weten en van het een kwam het ander.

Wat vind je van onze begeleiding?

De begeleiding is gewoon top.  Je kan bij iedereen terecht voor vragen en of tips.

Is het goed vol te houden?

Wie kan er nu niet 1 of 2 keer per week een half uur vrijmaken om te sporten en omdat ik geen dieet volg maar gewoon oppas met wat ik eet is het zeker goed vol te houden.

Zou je het anderen aanraden?

Wanneer je het net als mij ook zo beu was met dat gewicht (weeral een grotere maat broek enzo) dan is dit echt een goede plek omdat je elke week word gewogen en je een app krijgt waar je je calorieën mee kunt tellen dus kan je niemand meer voor de zot houden😃😃😃

 

1 december 2019

Succesverhaal Majorie van Bunderen – de Putter!

Hoi ik ben Majorie, ik ben 49 jaar oud. Op een gegeven moment zei ik tegen mezelf “ zo en nu is het genoeg, ik ga eens aan mijn gezondheid werken”. Ik ben gastouder en werk met jonge kinderen, graag wil ik mee doen in hun spel. Dat ging steeds minder goed qua conditie. Nu ik inmiddels 15 kilo minder weeg gaat dit veel beter. Ik ben heel tevreden over No Time Fit. De begeleiding van Cristian is geweldig. Met humor is het half uurtje Sporten zo voorbij.

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Wat ik in 7 maanden heb bereikt is dat ik 15 kilo ben afgevallen en dat ik veel beter in mijn vel zit.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen omdat het een geweldige manier van afvallen en sporten is.

Wat vind je van onze begeleiding?

Top, ik samen met Nadine op woensdag een half uurtje sporten bij Christian. Christian is een geweldige begeleider. Hij let op houding en daagt je uit om net iets verder te gaan.  Het is altijd een vrolijk half uurtje.

Is het goed vol te houden?

Zeker! Ik ga iedere week volle moed naar de training.

Zou je het anderen aanraden?

Ja zeker. Ik krijg veel complimenten dat ik er goed uit zie. Als ze vragen hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, vertel ik wat ik daar voor doe. De reactie van andere is dan “ ik denk erover om ook naar No Time Fit te gaan “. Dan zeg ik “ doen !!!”

 

1 november 2019

Succesverhaal LISETTE DE NEVE-SMIDT

– Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik voel me veel fitter, sterker en ben 10kg afgevallen.

– Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Na mijn 1e zwangerschap ben ik voor het eerst bij jullie begonnen en heb toen veel bereikt. Na mijn 2e zwangerschap wilde ik daarom wederom dezelfde resultaten behalen en dan is de keuze snel gemaakt om weer bij jullie te trainen.

– Wat vind je van onze begeleiding?

Heel goed. Ik kon in het begin nog niet zo veel. Dit komt omdat ik te snel te ver ging wandelen relatief kort na de bevalling waardoor ik last kreeg van mijn heup en bekken. Ik ben daar voor naar de bekkenfysio geweest en zij heeft in overleg met jullie team een trainingsschema opgesteld zodat ik de trainingen voorzichtig weer kon opbouwen. Die begeleiding was dus heel belangrijk want ik ben snel geneigd meer te willen doen dan wat verstandig is. 😊

– Is het goed vol te houden?

Tuurlijk, wat is nu een half uurtje sporten in de week. 😊 In het begin dacht ik wel dat ik het zonder voedingsschema kon maar je merkt toch dat je beetje ‘gemakkelijk’ wordt. Door je voedingsschema bij te houden wordt je je veel bewuster van wat je werkelijk binnen krijgt. Zo krijg je er beter grip op.

– Zou je het anderen aanraden?

Absoluut! Vooral na een zwangerschap is het een aanrader omdat je stapje voor stapje je oefeningen opbouwt. Maar ook om af te vallen of gewoon fitter/sterker te worden. Mijn prioriteit ligt nu bij het hardlopen maar mede door de trainingen ben ik weer terug op mijn oude niveau en zelfs nog een beetje beter dus ik ben tevreden!

 

1 oktober 2019

Succesverhaal MARC VAN DIERENDONCK

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik ben begonnen met 123.3 kg en weeg nu rond de 97 kg Ik ben in februari begonnen dit jaar en heb voor mezelf gezegd dit moet in een half jaar te doen zijn

Waarom heb ik voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen omdat ik Ruben al kende en verder hoorde ik alleen maar positieve berichten, dan was de keus niet zo moeilijk.

Wat vind je van onze begeleiding?

Ik vind de begeleiding super! Een half uur trainen in de week, verder goed advies om je eet gewoontes aan te passen. Maar het echte afvallen zal je toch grotendeels zelf moeten doen en voor mij was dat half uur lekker om fitter en beweeglijker te worden. We zijn ook geen 20 meer.

Is het goed vol te houden?

Het is zeker goed vol te houden als je voor jezelf maar zegt dat je het echt wilt, ben je al op de helft en goed te combineren met mijn hobby’s: fietsen en tennis. Voor mij was dit de eerste kennismaking met deze vorm van bewegen. Het beviel me prima. Je kan thuis ook veel van deze oefeningen doen als je ze goed onder de knie hebt, maar mijn voorkeur gaat uit naar het fietsen en kilometers maken.

Zou je het andere aanraden?

Ik zou het zeer zeker iemand aanraden die onder begeleiding zijn doelstelling wil halen.

 

1 augustus 2019

Succesverhaal ELLEN GUILJAM

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik ben 18 kg afgevallen sinds ik gestart ben bij No Time Fit, en daardoor voel ik me ook weer gezond en fit.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik werd te dik, en mijn moeder had via mijn zus goede verhalen van No Time Fit gehoord.

We zochten iets met betere begeleiding, zodat we geen last zouden krijgen van blessures, en zodat we gemotiveerd worden om het vol te blijven houden.

Wat vind je van onze begeleiding?

Heel goed, als je een verkeerde houding hebt tijdens de workouts, wordt dit direct gecorrigeerd, zodat je geen rug/nekklachten krijgt, en de workouts zijn elke keer weer uitdagend

Is het goed vol te houden?

Ja, door elke ochtend even op de weegschaal te gaan staan, je eten bij te houden, elke week een half uurtje naar de training gaan en veel bewegen, dan kan het eigenlijk niet mis gaan.

Zou je het anderen aanraden?

Jazeker, door de goede begeleiding blijf je gemotiveerd om vol te houden, en het zijn hele leuke workouts.

 

1 juli 2019

Succesverhaal NELLEKE GOETHALS

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Een gezondere levensstijl, een betere conditie en 10 kg gewichtsverlies. Ik zit weer heerlijk in mijn vel!

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Na 2 bevallingen was ik op zoek naar begeleiding om de laatste zwangerschapskilo’s er terug af te krijgen. Omdat ik een schildklier heb die niet goed functioneert vond ik dit lastig zelf te realiseren, ik had geen zin in een crashdieet omdat je dit nooit levenslang volhoudt en het werk & mijn gezin heb ik te weinig tijd om 3x per week naar de sportschool te gaan. Een afspraak met mijn trainer is tevens voor mij de stok achter de deur om effectief altijd te gaan.

Ik wilde op een gezonde en verantwoorde wijze mijn streefgewicht bereiken zodat dit ook op lange termijn stabiel zou blijven.

Wat vind je van onze begeleiding?

Ontzettend prettig! Het is fijn om een persoonlijke begeleider te hebben die weet wat voor jou het beste werkt. No Time Fit werkt kleinschalig waardoor de begeleiding flexibel, persoonlijk en direct is. Het is een leuk team!

Is het goed volgehouden?

Ik sport 1x per week 30 minuten en in combinatie met een eigen bedrijf en gezin werkt dit perfect. De oefeningen zijn kort en afwisselend waardoor de tijd voorbij vliegt maar je toch voelt dat je een intensieve work-out gedaan hebt.

Zou je het anderen aanraden?

100%! Het is belangrijk om inzicht te krijgen in hoe gezond je wel/niet leeft zodat je hiermee heel goed zelf aan de slag kunt gaan. Het is fijn om verantwoord en duurzaam bezig te zijn en hiermee echt sneller dan verwacht super goede resultaten te boeken.

 

1 juni 2019

Succesverhaal: JAN ELFRINK

– Wat heb ik bereikt sinds ik gestart ben?

Sinds 1 augustus 2018 ben ik ongeveer 8 kg kwijt. Van 84.8 kg naar 76.9 kg.

Het ultieme doel is 75 kg. Alhoewel ik nu ook redelijk tevreden ben.

– Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Via Facebook volgde ik Ruben en No Time Fit. Ruben is een oud-collega en ik vond het wel aardig om te volgen hoe hij zijn bedrijf vorm ging geven. Zo hield ik ook de ontwikkelingen en zijn succesverhalen bij. Langzaamaan raakte ik overtuigd van het feit dat zijn werkwijze zou leiden tot resultaat.

Daarnaast had ik jarenlang gevoetbald op het eerste elftal van V.V. Groede. Door blessures en de snelheid van de 4e klasse werd het tijd om een stapje terug te doen. Het eerste elftal traint twee keer in de week het tweede elftal maar een keer. Ik vond dat tegenover die ene training nog ‘iets’ moest staan maar wat? In het verleden ben ik ook wel eens in de fitness beland maar dat was het toch niet helemaal. Ik ben een buitensport mens. Naast fietsen mag ik ook graag wandelen en hardlopen. In het tweede seizoen (2017/2018) werden we met het tweede elftal kampioen en plak daar nog eens een fantastische zomer achteraan met een ‘rijk bourgondisch’ leven en je kunt wel raden wat er met de kilo’s gebeurde.

Eind juli 2018 keek ik in de spiegel en na een rondje hardlopen waarin ik echt niet meer vooruit kwam werd het tijd om de riem weer een stukje aan te kunnen halen. Zogezegd de bekende stok-achter-de-deur om verplicht 1x in de week af te zien.

– Wat vind ik van de begeleiding?

De begeleiding is flexibel en persoonlijk.

Toen ik voor het eerst bij Ruben kwam op het intakegesprek vroeg Ruben wat is je doel?

Dat vond ik best lastig om te bepalen. Ik wilde sowieso weer eens onder de 80 kg wegen want dat was al een tijdje geleden. Daarbij had ik in 2018 deelgenomen aan de Zwinstedenloop en de 9,6 km onder de 45 minuten gelopen en dat was onmogelijk in mijn huidige conditie. Omdat de voetbal stil ligt in de zomer, lag de focus op lopen. Er werd hoog ingezet door Ruben en mij. Onder andere afvallen en een beter conditie krijgen. Het gewichtsdoel was om in december 75 kilo te halen. Anderhalve maand later zat ik onder de 80 kg. Dat motiveerde om door te gaan. Het doel werd In december niet gehaald. Ik woog 76.9 kg maar ik was wel tevreden. Vanwege mijn werktijden switchte ik van Breskens naar Sluis en hier kwam ik onder begeleiding van Giovannie. Beide trainers leggen erg de focus op een correcte houding en uitvoering van de oefeningen. Wat uiteraard de conditie en de spieren ten goede komt.

– Is het goed vol te houden?

Een keer in de week intensief sporten op een vaste tijd vind ik goed vol te houden. Vroeger was ik vanwege de voetbal drie keer gewend. Inmiddels blijft mijn gewicht ook stabiel. Ik blijf schommelen tussen de 76 en 77. Daar ben ik redelijke tevreden mee. Het zou wel eens mooi zijn om die 75 aan te tikken. Dat zou kunnen als ik mezelf op een bepaald aantal calorieën per dag zet in de app. Inmiddels weet ik wat ik wel en niet mag eten en hou ik de app bij als ik een ‘zware week’ heb gehad. Dat wil zeggen als ik mezelf weeg en zie dat ik een kilo ben verzwaard. Inmiddels is mijn vriendin ook aangesloten zodat we met zijn tweeën kunnen gaan. Ook dat motiveert weer!

– Zou ik het anderen aanraden?

Ik zou het andere zeker aanraden. Ik ben fitter dan ooit. Ik heb ‘randjes’ zien verdwijnen en (buik)spieren zien komen waarvan ik dacht dat het nooit mogelijk was. Inmiddels zijn een aantal vrienden ook gaan ‘no-time-fitten’ en ook zij zien resultaat.

De belangrijkste elementen: doorzetten, op je voeding letten, geduldig zijn en naast No Time Fit ook voldoende beweging in het dagelijkse leven.

 

1 april 2019

Succesverhaal: Annabel de Ket

Mijn naam is Annabel de Ket.

Tijdens mijn zwangerschap was ik veel aangekomen.

Na de zwangerschap gingen de kilo’s er met moeite af, Tot ik begon bij No Time Fit.

Vanaf juni 2018 iedere week 30 minuten sporten. Omdat het maar 30 minuten zijn, hield ik dit goed vol,

Als ik even geen oppas had, dan ging Daan gezellig mee.

Mijn doel was 13 kilo afvallen, en dat is gelukt! Ik zit beter in mijn vel en voel me steeds fitter.

Tijdens de wekelijkse training kreeg ik goede begeleiding en het juiste voedingsadvies.

Met behulp van een app kon ik invoeren wat ik die dag had gegeten, Zo kon je makkelijk je calorieën bij houden. Heb je zelf de motivatie om af te vallen en fitter te worden maar geen tijd?

Dan zou ik zeker No Time Fit aanraden !

 

1 maart 2019

Succesverhaal Raimund de Cocq

Wat heb ik bereikt sinds ik gestart ben?

Wat heb ik bereikt: ik ben 15 kilo kwijt heb een gezondere levensstijl opgebouwd.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

De begeleiding eerst van Ruben en later Giovannie is top en je kan alles vragen en het word naar de persoon aangepast.

Wat vind ik van de begeleiding?

Ik heb gekozen voor no time    fit omdat ik dan persoonlijke begeleiding krijg en dit beter past bij mijn klachten dan naar een gewone fitness gaan.

Is het goed vol te houden?

Het is makkelijk vol te houden en na een half jaar weet je eigenlijk alles wel uit je hoofd van voeding (wat je mag eten) plus ik train nog extra thuis voor mezelf van de oefeningen die ik geleerd heb.

Zou ik het anderen aanraden?

Het is zeker een aanrader voor iedereen die gezonder wil leven en even een schop onder hun kont nodig hebben om te starten (zoals ik zelf toen ik begon).

 

1 februari 2019

Succesverhaal Lisette Groosman-Cauwels

Met trots presenteren we één van onze pareltjes van het afgelopen jaar. Zoals u op de foto ziet is geen trainingsschema haar stralende lach te veel. Met ongeremd enthousiasme heeft ze keer op keer haar grenzen weten te verleggen.

Ze liep de “Dam tot Dam loop” en haalde daarmee ook nog even 2000 euro op voor het KWF. Ze verhoogde zowel de afstand als snelheid waarmee ze liep significant en ze raakte onderweg ook nog even 14kg kwijt. Dit allemaal door consequent te lopen, zwemmen, fitnessen en zelfs af en toe een klein stukje fietsen. Ze vond het zo leuk dat ze het in haar rustweken al ging missen.

We zijn ontzettend trots op wat je allemaal bereikt hebt en weten zeker dat je het komend jaar nog eens dunnetjes over gaat doen. Ren voor Kwf 2019 staat alweer op haar agenda. Mogen sponsoren zich eigenlijk al bij je aanmelden Lisette?

 

1 januari 2019

Succesverhaal Lisette Bracke

Wat heb ik bereikt sinds ik gestart ben?

Om te beginnen ruim 10 kilo afgevallen! Iets wat ik nooit verwacht had te kunnen halen. In mijn dagelijks leven heb ik met kleine aanpassingen in mijn voeding een blijvend resultaat kunnen boeken.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Het is een 1 op 1 (of 2) training, gemotiveerd door een coach die je laat zien wat je bereikt hebt, i.p.v. een onrealistisch ideaalbeeld voorspiegelt.

Wat vind ik van de begeleiding?

Qua voeding heb ik eindelijk een manier gevonden die ik vol kan houden. In het begin hebben we wat dingen afgesproken die ik moest vervangen door magerdere producten die ik ook lekker vind. Dat deden we aan de hand van mijn dagboek in de handige app. Ook moest ik consequent fruit meenemen naar mijn werk. Na de trainingen heb ik bijna geen spierpijn gehad of last van mijn zwakke rug en nek-hernia. De oefeningen werden dus goed aangepast.

Is het goed vol te houden?

Ja, ik ga met plezier naar de training toe. Het is niet te zwaar, je bent lekker moe als je klaar bent. Het is een haalbare stok achter de deur.

Zou ik het anderen aanraden?

Ja! Waarom? Zie bovenstaande antwoorden !

 

1 december 2018

Succesverhaal Joerec Cijsouw

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Sinds ik bij No Time Fit mijn trainingen doe, ben ik vooral krachtiger geworden en is mijn core veel verbeterd.
Voordat ik bij No Time Fit begon, had ik in mijn wedstrijden makkelijk last van mijn rug. Dit is sinds ik met trainen ben gestart eigenlijk weg.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Dit werd me door een ander aangeraden om hier eens een proefles te doen omdat ik vooral ook in de zomer meer me kracht moest gaan opbouwen en om mijn core/stability te verbeteren en hierdoor is mijn coördinatie ook veel sterker geworden.

Wat vind je van onze begeleiding?
De begeleiding is super! Echt op ieder zijn niveau kan het worden aangepast. Ook bij een mindere dag of een betere dag worden de trainingen aangepast zodat je je zelf niet kapot maakt, maar ook doordat de begeleiding aangepast word kan je echt het maximale eruit halen.

Is het goed vol te houden?
Het is zeker goed vol te houden. Het mooie is ook dat het trainingsaanbod heel groot is en afwisselend dus het blijft uitdagend. En doordat er ook ’s avonds getraind kan worden is het ook voor iedereen mogelijk om hier te komen trainen.

Zou je het anderen aanraden?
Zeker weten! Regelmatig raad ik het ook mensen aan en voor de mensen die het nog niet geprobeerd hebben raad ik het echt aan om zeker eens een proefles te gaan doen! En het zelf te ervaren.

Maar de belangrijkste reden dat ik bij No Time Fit ben begonnen is
omdat ik marathon schaatser ben bij Team Forte Sportswear.
Ik rij bij de 1e divisie dus de klasse onder de topdivisie rijders.
Vanaf 20 oktober tot begin maart is het seizoen en dat betekend elke zaterdag ergens in Nederland op een kunstijsbaan een marathon te gaan rijden van 100 ronden (40 kilometer).
Dit seizoen word mijn 4e seizoen bij de 1e divisie en ik hoop eigenlijk de overstap richting de Topdivisie nog eens te maken.
In november hebben we ook nog een 4 daagse en in januari staat de alternatieve Elfstedentocht op de kalender en hier hoop ik weer het maximale te kunnen leveren en deze ook uit te rijden.
De eerste 2 jaar dat ik op dit niveau rij heb ik bij oud Elfstedentocht winnaar Henk Angenent in de ploeg gezeten en na 2 jaar heb ik de overstap naar Forte Sportswear gemaakt in de hoop nog meer uit mezelf te kunnen halen.

 

1 oktober 2018

Stagiair Marnick Missiaen

Een tijdje geleden heeft Marnick bij ons stage gelopen voor een periode van ongeveer 10 weken. Een aantal van jullie hebben hem vast wel eens hier gezien bij de trainingen! Bedankt voor je inzet Marnick!!!

Waarom heb ik voor No Time Fit gekozen?
Ik heb voor No Time Fit gekozen, omdat ik graag mensen wil helpen, ondersteunen bij hun leefstijl. Van mensen die ik ken komen daar om lichamelijk bezig te zijn voor een half uur per week. Van deze mensen hoorde ik alleen maar positieve punten.

Wat heb ik geleerd:
Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd over het advies geven aan mensen.
Ruben gaf veel advies over voeding aan mensen en waar ze rekening mee moesten houden bij het eten.
Als er nieuwe mensen wilden komen, kregen ze eerst een intakegesprek met Ruben. Bij dit gesprek vroeg Ruben vooral de motivatie om te beginnen en wat de doelstelling is. Van zo’n gesprek leer je wel veel. Je leert welke vragen er belangrijk zijn, goed doorvragen en waarom dit zo belangrijk is voor die persoon.

Wat vond ik leuk aan mijn stageperiode:
De mensen die kwamen waren altijd positief en gemotiveerd om weer te trainen. Je zag verschillende mensen voorbijkomen tijdens mijn stageperiode en iedereen was altijd wel gemotiveerd om te trainen.
Je kan gewoon jezelf zijn tijdens de trainingen en grapjes maken met de sporters/cliënten. Elke training zat wel anders in elkaar, veel afwisseling wat het ook leuk maakt voor ons en voor de sporters/cliënten.

Het mooiste om te zien tijdens mijn stageperiode is dat mensen ook echt gaan stralen na een paar trainingen en dat ze op de goede weg zijn. Je ziet dat de mensen het leuker vinden en goed in hun vel zitten. Dat blijft leuk om te zien. Als er wat tegenzit bij de personen leggen ze mooi uit hoe het komt en willen ze toch weer snel de draad oppakken.
Je ziet hoe gemotiveerd ze zijn.

Welke verantwoordelijkheden had ik:
In een korte periode mocht ik al redelijk veel doen, zoals trainingen begeleiden samen met Ruben zo af en toe eens een training geven.

  • Als er tijd over was mocht ik trainingen in elkaar zetten.
  • Vragen stellen tijdens een intakegesprek.
  • Trainingen verzorgen.

Zou je een ander aanraden om stage te lopen bij No Time Fit?
Ik zou het de studenten zeker aanraden om hier stage te lopen, want je krijgt veel verantwoordelijkheid en je mag al snel veel doen. Je mag snel helpen bij trainingen of zelf een training geven. Je leert veel tijdens de intakegesprekken, zoals wat je moet vragen aan de mensen, wat hun doelen zijn.

 

1 september 2018

SUCCESVERHAAL MONIQUE EN PETER

– Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
M: 8 kg afgevallen. Ik voel me energieker.
P:  4,5 kg. afgevallen. Eet- en drinkgewoontes beetje aangepast, maar niet te drastisch. Hierdoor gaat alles vanzelf en is het goed vol te houden.

– Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
M: Ik zag het op Facebook voorbij komen en hoopte dat het iets voor mij zou zijn omdat ik een emotie eter ben en na andere diëten daarna meestal weer meer terug aankwam. (Jojo effect)
P:  Om er iets van te leren. Kreeg de indruk dat we ons eet- en drinkpatroon niet extreem moesten  aanpassen. Had geen zin om allerlei bijzondere gerechten klaar te maken, waar je dan later toch niet meer naar omkijkt en terugvalt in je oude gewoontes.

– Wat vind je van onze begeleiding?
M: Erg fijn en vakkundig maar ook gezellig. Omdat ik snel last heb van mijn rug en gewrichten werd er naar een (aan)gepaste oefening voor mij gezocht.
P:  Begeleiding is goed. Is persoonlijk gericht.  Er wordt gelet op juiste houding tijdens de oefeningen. Bij eventuele lichamelijke beperkingen, worden de oefeningen aangepast. En voortgang wordt goed bijgehouden, wat motiverend werkt! Verder was ook het ook gewoon gezellig bij Mariska en Ruben!

– Is het goed vol te houden?
M: Dat zeker! Een half uur sporten per week is goed te doen. Verder werd je door het invullen van de voedingsapp bewuster van wat je eet en leerde ik weer om me niet schuldig te voelen na een keertje zondigen. Daarna weer opletten en het is er zo weer af!
P:  Ja, is goed vol te houden. Eén keer per week een half uur intensief sporten valt goed in te plannen. Elke dag de voeding’app invullen heeft ook toegevoegde waarde. Hiermee kun je zelf je voedingspatroon van de dag wat aanpassen. Soms ben je verrast van het aantal calorieën dat sommige dingen hebben.

– Zou je het anderen aanraden?
M: Ja, en zeker als je aanvullend verzekerd bent en een vergoeding krijgt voor gewichtsconsulent!
P:  Ja, is goed vol te houden. Zeker als je het met z’n tweeën doet, zo motiveer je elkaar. Dat was ook wel een grote reden voor mij om eraan te beginnen!

 

1 augustus 2018

SUCCESVERHAAL TIFFANY HOSTE

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik merk dat ik beter in mijn vel zit en bewuster bezig ben met voeding.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Door de persoonlijke begeleiding. Voor mij was de wekelijkse “controle” noodzakelijk, omdat ik weet dat ik het anders maar half zou doen of het na een aantal weken weer zou opgeven.

Wat vind je van onze begeleiding?

Heel goed! Er is oprechte interesse in het bereiken van je doel en de hoe’s  en waarom’s die daarbij komen kijken. Er wordt tijd voor je genomen en meegedacht over hoe het anders zou kunnen of waarom een bepaalde keuze gemaakt is.

Is het goed vol te houden?

Zeker. Door de app en de wekelijkse training wordt je jezelf bewust van je eet- en beweegpatroon wat jezelf aan het denken gaat zetten. Ook het wekelijkse half uurtje met je persoonlijke begeleider geeft weer de steun en motivatie om de komende week aan de slag te gaan.

Zou je het anderen aanraden?

Ik zou het anderen zeker aanraden. De trainingen zijn op ieder persoonlijk aangepast en dat is één van de vele redenen waarom het zo aangenaam is.

 

1 juni 2018

SUCCESVERHAAL MARC EN KARIN THOMAES

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Binnen 10 weken hebben we ons doel bereikt. Minder kilogrammen op de weegschaal en meer conditie.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Voor de persoonlijke begeleiding

Wat vind je van onze begeleiding?

Een goede begeleiding door Ruben, want hij heeft ons echt enthousiast gemaakt. De app voor het bijhouden van onze voeding is een goede tool voor het bewust worden van ons voedingspatroon.

Is het goed vol te houden?

Ons advies is om met zijn tweeën te gaan, want dat is een goede stimulans.

Zou je het anderen aanraden?

Ja, want naast conditie ga je ook beter op het eetpatroon letten.

 

1 mei 2018

SUCCESVERHAAL MARILYN DE RIJK

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Het voornaamste voor mij is dat ik 9 kilo ben afgevallen. Ik voel me fitter.

Door de voedingsapp bij te houden ben ik ook veel minder gaan snoepen en denk ik bewuster na over wat ik eet.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik had al van No Time Fit gehoord via collega’s. Zij hadden goede resultaten behaald en waren veel afgevallen. Toen een vriendin van mij vroeg om samen te starten bij No Time Fit, heb ik meteen ja gezegd.

Wat vind je van onze begeleiding?

De begeleiding is professioneel, enthousiast en motiverend. Het is een pittig half uurtje trainen. Maar ik kom er altijd vol energie van terug.

Is het goed volgehouden?

In het begin had ik vooral moeite met het aantal calorieën dat ik mocht eten. De eerste dagen had ik ’s avonds honger. Na een paar dagen ging dat al beter. Ik woog alles af en werd steeds fanatieker.

Het weegmoment was elke week weer spannend. Je moet het natuurlijk wel zelf doen, maar het is zeker goed vol te houden. Als de knop eenmaal om is en je bewust bezig bent met wat je eet, gaat het bijna vanzelf.

Zou je het anderen aanraden?

Het is zeker een aanrader voor iedereen die wil afvallen en spieren wil trainen. Je krijgt goede tips en begeleiding over hoe je het beste resultaat kunt bereiken.

 

 


notimefit-usps