Posted on

Succesverhaal: Tiffany Hoste

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik merk dat ik beter in mijn vel zit en bewuster bezig ben met voeding.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Door de persoonlijke begeleiding. Voor mij was de wekelijkse “controle” noodzakelijk, omdat ik weet dat ik het anders maar half zou doen of het na een aantal weken weer zou opgeven.

Wat vind je van onze begeleiding?

Heel goed! Er is oprechte interesse in het bereiken van je doel en de hoe’s  en waarom’s die daarbij komen kijken. Er wordt tijd voor je genomen en meegedacht over hoe het anders zou kunnen of waarom een bepaalde keuze gemaakt is.

Is het goed vol te houden?

Zeker. Door de app en de wekelijkse training wordt je jezelf bewust van je eet- en beweegpatroon wat jezelf aan het denken gaat zetten. Ook het wekelijkse half uurtje met je persoonlijke begeleider geeft weer de steun en motivatie om de komende week aan de slag te gaan.

Zou je het anderen aanraden?

Ik zou het anderen zeker aanraden. De trainingen zijn op ieder persoonlijk aangepast en dat is één van de vele redenen waarom het zo aangenaam is.

1 augustus 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.