Posted on

Succesverhaal: Monique en Peter

– Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
M: 8 kg afgevallen. Ik voel me energieker.

– Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
M: Ik zag het op Facebook voorbij komen en hoopte dat het iets voor mij zou zijn omdat ik een emotie eter ben en na andere diëten daarna meestal weer meer terug aankwam. (Jojo effect)
P:  Om er iets van te leren. Kreeg de indruk dat we ons eet- en drinkpatroon niet extreem moesten  aanpassen. Had geen zin om allerlei bijzondere gerechten klaar te maken, waar je dan later toch niet meer naar omkijkt en terugvalt in je oude gewoontes.

P:  4,5 kg. afgevallen. Eet- en drinkgewoontes beetje aangepast, maar niet te drastisch. Hierdoor gaat alles vanzelf en is het goed vol te houden.

– Wat vind je van onze begeleiding?M: Erg fijn en vakkundig maar ook gezellig. Omdat ik snel last heb van mijn rug en gewrichten werd er naar een (aan)gepaste oefening voor mij gezocht.

P:  Begeleiding is goed. Is persoonlijk gericht.  Er wordt gelet op juiste houding tijdens de oefeningen. Bij eventuele lichamelijke beperkingen, worden de oefeningen aangepast. En voortgang wordt goed bijgehouden, wat motiverend werkt! Verder was ook het ook gewoon gezellig bij Mariska en Ruben!

– Is het goed vol te houden?
M: Dat zeker! Een half uur sporten per week is goed te doen. Verder werd je door het invullen van de voedingsapp bewuster van wat je eet en leerde ik weer om me niet schuldig te voelen na een keertje zondigen. Daarna weer opletten en het is er zo weer af!
P:  Ja, is goed vol te houden. Eén keer per week een half uur intensief sporten valt goed in te plannen. Elke dag de voeding’app invullen heeft ook toegevoegde waarde. Hiermee kun je zelf je voedingspatroon van de dag wat aanpassen. Soms ben je verrast van het aantal calorieën dat sommige dingen hebben.

– Zou je het anderen aanraden?
M: Ja, en zeker als je aanvullend verzekerd bent en een vergoeding krijgt voor gewichtsconsulent!
P:  Ja, is goed vol te houden. Zeker als je het met z’n tweeën doet, zo motiveer je elkaar. Dat was ook wel een grote reden voor mij om eraan te beginnen!

1 september 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.