Posted on

Succesverhaal: Theo Rammelaer

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Sinds is gestart ben bij GLI heb ik een nieuwe levensstijl gekregen met als resultaat dat ik vanaf de start in mei al 18 kg ben afgevallen. Het geeft een fijn gevoel dat ik dit volledig op eigen kracht, met de ondersteuning van GLI, heb kunnen bereiken.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Waarom gekozen, daar ik bij de doktersassistente was geweest en via haar een tip kreeg om van een leefstijlcoach gebruik te maken en dit ook nog vergoed werd door CZ. GLI was ook voor mij totaal onbekend. Mijn gewicht en levensstijl kon wel wat verbetering gebruiken. Ook gezien mijn astmaklachten.

Wat vind je van de begeleiding?
De begeleiding is in 1 woord fantastisch, niks moet en je krijgt zoveel goede informatie om je doel te bereiken. De info die je meekrijgt in een informatie boekje. Hierin staan veel tips wat gezond is en wat minder is en is een goede leidraad.

Is het goed vol te houden?
Ja, vol te houden is het zeker, daar je nu voelt hoe het met weinig toch een goed gevoel geeft. En nieuwe wereld gaat open. Ik was voorheen niet zo een sporter maar op advies ga ik nu bijna dagelijks 30min. even op de fiets een rondje doen en dat geeft zoveel rust, ook na een dag hard werken.

Zou je het anderen aanraden?
Ik kan het zeker ieder aanraden. En waarom, omdat we tegenwoordig een levensstijl hebben van een gehaast leven en geen tijd besteden aan sport en onze voeding. Een gezonde voeding is niet moeilijk en als je ziet wat men mag eten sta je daar gewoon versteld van.

1 november 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.