Posted on

Succesverhaal: Loek van der Heijdt

Personal-Training-Loek-van-der-Heijdt

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Bijna 12 jaar geleden is mijn kleinzoon Lucas geboren. Zijn moeder, mijn dochter Petra, drukte me wel direct op het hart, dat ik in het bijzijn van Lucas niet mocht roken. Dat heeft mij er toe gebracht snel te stoppen met roken. Dus geen 2 á 3 pakjes sigaretten meer per dag. Zero!

Naast schone longen had dit echter wel gevolgen voor mijn gewicht. Zeg maar overgewicht! Dat liep ongemerkt op (tot mijn grote schrik) naar ruim 118 kg. Tijdens de corona-periode betekende dit dat ik ook nog tot een risicogroep behoorde. Dat was best zorgelijk. Van de huisarts kreeg ik een verwijsbrief voor een diëtiste om met haar hulp mijn overgewicht aan te pakken. Via haar website schreef ik mij tot twee keer in, maar kreeg geen enkele respons.

Om aan háár conditie te werken, heeft Petra zich enkele jaren geleden aangemeld bij “No Time Fit” voor een regelmaat van een wekelijkse fitnes training. Ze vertelde er mij voortdurend heel positief én enthousiast over.

Haar bedoeling werd al gauw duidelijk. Doe met me mee pa! Samen is voor mij ook gezelliger en het zal je vast goed bevallen. Zo heb ik voor “No Time Fit” gekozen. In de voetsporen van Petra doe ik nu zo langzamerhand al zo’n half jaar mee.

Wat vind je van de begeleiding?

Van “No Time Fit” kreeg ik duidelijke uitleg over de verbetering van mijn conditie, maar ook een uitvoerig advies om van m’n overgewicht af te komen. Bij het bestuderen van het voedingsadvies las ik tot mijn verbazing dat in het “GROENE LIJSTJE” voeding, ook ROOMBOTER was opgenomen. Vanaf het eerste begin heb ik dan ook geprobeerd om voor de gezonde voeding te kiezen, maar tevens geprobeerd LEKKER te eten. Het was me wel helder geworden, dat ook de KWANTITEIT een belangrijke factor moest worden bij de verbetering van m’n postuur.

GROENTEN stond ook vooraan in het GROENE LIJSTJE. Daar had ik echter weinig mee. Vond er niets aan. Wel hield ik van smakelijke groentesoep. En dat bracht me op het idee om van bijna elke groente,  soep te maken met een goede smaak. Wel een scala van verschillende soepen om dagelijks toch wat anders te eten. Bij extra broodproducten altijd VOLKOREN én roomboter!

Is het goed vol te houden?

Door afwisselend en lekker te eten en ook door de steeds verschillende oefeningen is het allemaal goed vol te houden. Het enthousiasme van Ruben en Roderick (en mijn dochter) stimuleren daar natuurlijk ook bij.

Zou je het anderen aanraden?

Natuurlijk! Het is fijn om goed begeleid te worden en zo gezonder en fitter te worden. Dat gun ik iedereen!

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Door zo te doen, fitnestraining naast gezonde voeding, wijst mijn weegschaal nu al minder dan 95 kg aan. Binnen een goed half jaar ben ik dus ruim 23 kilo afgevallen. Verder ben ik m’n dikke voeten en enkels kwijt en kan ik weer normaal op m’n tenen lopen. Ik voel me een stuk fitter en energieker. Dank je wel “No Time Fit”!

1 december 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.