Posted on

Succesverhaal: Marian Blaakman en Jacques Paridaen

Marian
Nadat ik was gestopt met werken en mijn levensritme veranderde bleek dat ik steeds zwaarder werd. Niet eens zo zichtbaar waarschijnlijk maar zo voelde het wel en de weegschaal sprak voor zich. Tijdens de proeflessen voelde ik me heel erg fijn en elke keer weer enthousiast bij thuiskomst. Diep gaan in een half uurtje training was en is nog steeds zwaar maar het leverde voor mij toch redelijk snel krachttoename en gewichtsverlies op van ondertussen 14 kg.

Na de proeflessen was ik helemaal om! De afwisseling van alle onderdelen/materialen  om vet om te zetten in spierkracht en het aanbieden van oefeningen met gewichten, de grondoefeningen maar ook op de mat. Het is nog nooit saai geweest en door de prettige begeleiding van de trainer ook niet te zwaar.

De individuele begeleiding, zeker zoals wij nu met z’n tweetjes sporten is fantastisch. De trainer ziet en spreekt je gelijk aan als je de oefening niet afwerkt zoals het zou moeten. Echter wil ik zeker ook vermelden dat de persoonlijke begeleiding  die ik de eerste jaren van Maud had voor wat betreft voeding maar ook tips, zeker een stimulans was om verder te gaan en grenzen te verleggen.

De trainingen zijn goed vol te houden! Wij trainen altijd een half uurtje vroeg in de ochtend en dan gaan we diep maar het geeft ook energie, heerlijk gewoon. Sinds kort heb je zelfs ook de keuze om voor de training een kwartier op de home trainer te fietsen, dan ben je lekker los!

Het hele concept is echt een aanrader. Het geeft je  zelfvertrouwen en energie, je voelt je top fit, het is een positieve verandering in je leven!

Jacques
Ik ben er eigenlijk op een speciale manier mee begonnen. Dit omdat Marian voor een duo training gekozen had, maar er geen geschikte partner gevonden werd, en de toenmalige trainer Giovannie aan Marian vroeg wil Jacques eventueel niet meetrainen, dus mocht ik een paar proeftrainingen meedoen, en dat beviel mij boven verwachting zeer goed, en ben dus definitief begonnen.

Ik voel me nu een stuk fitter, en mijn spierkracht in zowel armen als benen is zeker niet afgenomen, zelfs iets verbetert. Ook ben ik nu ongeveer 4 kilo afgevallen, met name een beginnend buikje is helemaal weg, bovendien is de conditie ook beter nu.

We hebben nu 5 verschillende trainers gehad, en ik vind ze allemaal op hun eigen manier prima les geven, bovendien zijn er voldoende hulpmiddelen aanwezig in de vorm van gewichten en dergelijke. Wij trainen in de locatie in de “Keure” in Sluis en dat is een enorme verbetering ten opzichte van de oude locatie.

We trainen een half uur, zonder problemen vol te houden, van mij zou zelfs drie kwartier mogen. Bovendien is de training zeer gevarieerd, dus verveeld niet.

Ik zou het zeker anderen aanraden, ik ben altijd positief enthousiast naar anderen toe over de trainingen bij No Time FIT, en zeg dat ze het maar eens moeten proberen, ikzelf was ook vrij sceptisch toen Marian nog alleen de trainingen volgde, maar ben 180 graden omgedraaid na de proeflessen.

1 oktober 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.