Posted on

Succesverhaal: Marjorie van Bunderen-de Putter

Hoi ik ben Majorie, ik ben 49 jaar oud. Op een gegeven moment zei ik tegen mezelf “ zo en nu is het genoeg, ik ga eens aan mijn gezondheid werken”. Ik ben gastouder en werk met jonge kinderen, graag wil ik mee doen in hun spel. Dat ging steeds minder goed qua conditie. Nu ik inmiddels 15 kilo minder weeg gaat dit veel beter. Ik ben heel tevreden over No Time Fit. De begeleiding van Cristian is geweldig. Met humor is het half uurtje Sporten zo voorbij.

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Wat ik in 7 maanden heb bereikt is dat ik 15 kilo ben afgevallen en dat ik veel beter in mijn vel zit.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen omdat het een geweldige manier van afvallen en sporten is.

Wat vind je van onze begeleiding?

Top, ik samen met Nadine op woensdag een half uurtje sporten bij Christian. Christian is een geweldige begeleider. Hij let op houding en daagt je uit om net iets verder te gaan.  Het is altijd een vrolijk half uurtje.

Is het goed vol te houden?

Zeker! Ik ga iedere week volle moed naar de training.

Zou je het anderen aanraden?

Ja zeker. Ik krijg veel complimenten dat ik er goed uit zie. Als ze vragen hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, vertel ik wat ik daar voor doe. De reactie van andere is dan “ ik denk erover om ook naar No Time Fit te gaan “. Dan zeg ik “ doen !!!”

1 december 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.