Posted on

Succesverhaal: Lisette de Neve-De Smidt

– Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik voel me veel fitter, sterker en ben 10kg afgevallen.

– Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Na mijn 1e zwangerschap ben ik voor het eerst bij jullie begonnen en heb toen veel bereikt. Na mijn 2e zwangerschap wilde ik daarom wederom dezelfde resultaten behalen en dan is de keuze snel gemaakt om weer bij jullie te trainen.

– Wat vind je van onze begeleiding?

Heel goed. Ik kon in het begin nog niet zo veel. Dit komt omdat ik te snel te ver ging wandelen relatief kort na de bevalling waardoor ik last kreeg van mijn heup en bekken. Ik ben daar voor naar de bekkenfysio geweest en zij heeft in overleg met jullie team een trainingsschema opgesteld zodat ik de trainingen voorzichtig weer kon opbouwen. Die begeleiding was dus heel belangrijk want ik ben snel geneigd meer te willen doen dan wat verstandig is. 😊

– Is het goed vol te houden?

Tuurlijk, wat is nu een half uurtje sporten in de week. 😊 In het begin dacht ik wel dat ik het zonder voedingsschema kon maar je merkt toch dat je beetje ‘gemakkelijk’ wordt. Door je voedingsschema bij te houden wordt je je veel bewuster van wat je werkelijk binnen krijgt. Zo krijg je er beter grip op.

– Zou je het anderen aanraden?

Absoluut! Vooral na een zwangerschap is het een aanrader omdat je stapje voor stapje je oefeningen opbouwt. Maar ook om af te vallen of gewoon fitter/sterker te worden. Mijn prioriteit ligt nu bij het hardlopen maar mede door de trainingen ben ik weer terug op mijn oude niveau en zelfs nog een beetje beter dus ik ben tevreden!

1 november 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.