Posted on

Succesverhaal Marieke de Visser

marieke

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Ik ben in een korte tijd veel afgevallen en ik kom beter mijn dag door, omdat ik me een stuk beter voel en meer energie krijg door de GLI.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Ik heb gekozen voor de GLI, omdat ik voordat ik begon met sporten heel erg ziek was en dus ook heel erg uitgeput was. Daarom wilde ik mijn leven goed terug oppakken en dat lukte door behulp van de GLI.

Wat vind je van de begeleiding?
De begeleiding motiveert mij en helpen mij met mijn voeding wat ik wel en/of beter niet of wel kan eten en hoe ik het best kan sporten en ze zijn altijd heel positief.

Is het goed vol te houden?
Ik sport 2/3 keer per week en dat houd ik goed vol omdat ik er plezier van heb en ik er energie van krijg.

Zou je het anderen aanraden?
Ik zou het ook zeker aanraden, omdat je er fitter van word en je krijgt een gezonde levensstijl. Je wordt goed geholpen en gemotiveerd en het heeft zeker een goed eindresultaat als je ook wilt afvallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.