Posted on

Succesverhaal: Elisa Raeman

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Sinds ik bij No Time Dit ben gaan sporten, heb ik bereikt dat ik in een tijdsbestek van acht maanden inmiddels 10 kg ben afgevallen, op een gezonde manier. Ik voel mezelf fit en beter in m’n vel. Het starten bij No Time Fit heeft ervoor gezorgd dat ik naast het sporten bij hen, ook meerdere malen in de week wandel. Door middel van de Food app en begeleiding, heb ik mijn levensstijl omgegooid, waardoor het eten van gezonde voeding nu een gewoonte is geworden. Naast gezond eten, geniet ik altijd nog van een drankje en hapje in het weekend, dit zorgt voor een goede balans en op deze manier is het goed vol te houden.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Ik werk onregelmatig, waardoor sporten altijd op de laatste plaats kwam te staan. Van uitstel kwam afstel, waardoor ik bijna geen sport uitoefende. Vriendinnen sportte al bij No Time Fit en hebben mij gestimuleerd om mee te gaan, gezien het maar een half uurtje in de week is, zag ik ook geen redenen om niet te gaan. Daarnaast is de personal training met twee vriendinnen fijn, dit geeft wat privacy, niemand die op je vingers kijkt hoe je oefeningen uitvoert. Daarnaast de begeleiding van de coach die je juist nog even wat extra discipline geeft om door te gaan en op een goede houding let bij het uitvoeren van de oefeningen.

Wat vind je van onze begeleiding?
Tot nu toe goede ervaringen mee. In het begin was het wat zoeken met de voeding, waar ik op moest letten e.d. en de balans in de begeleiding hierin. Inmiddels loopt dat goed en ligt de focus op het half uurtje trainen. Hierbij wordt goed begeleid.

Is het goed vol te houden?
Ja, zeker omdat ik met twee vriendinnen train. Omdat zij gaan, moet ik van mezelf ook gaan. Daarnaast is een half uur in de week goed vol te houden.

Zou je het anderen aanraden?
Ja! Zeker om een start te maken als je niet gemotiveerd bent, maar wel wilt afvallen/sterker wilt worden. Het heeft mij meer zelfvertrouwen en een gezonde levensstijl gegeven, waar ik erg blij mee ben!

1 september 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.