Posted on

Succesverhaal: Marc van Schoote en Marjan Bellekom

Marc en Marjan van Schoote no time fit

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Marc: In maart 2021 zijn we gestart met de duo training en in april ben ik ingestapt in het GLI programma. Bij de start heb ik de volgende doelen gesteld: Actieve vakantie met de familie, wandelen van de lange strange tocht/Canadese bevrijdingsmars en 20 kg afvallen. Op dit moment hebben we +/- 120 km in de bergen gelopen tijdens onze vakantie in Oostenrijk, hebben we de km’s van de lange strange tocht zelf gelopen (tocht is niet georganiseerd vanwege Corona), heb ik meegedaan aan de Canadese bevrijdingsmars en ben ik nu (begin december) +/- 17 kilo afgevallen.

Marjan: Toen we in maart begonnen met de duo training heb ik aangegeven dat ik mij vooral fit wilde voelen en dat ik mijn rug/schouders/knie wilde versterken vanwege fysieke problemen. Daarnaast ben ik door de training en voedingsadviezen op dit moment zo’n 11 kg afgevallen.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Door zittend werk, tekort aan sportieve activiteiten en de extra Corona kilo’s stond de weegschaal op een gegeven moment op 132 kilo en was het op en neer lopen van 2 verdiepingen naar mijn thuiskantoor al een zware fysieke inspanning. Door de positieve berichten op social media en de ervaringen van vrienden/kennissen hebben we een eerste kennismaking gepland met Ruben. Na dit gesprek hebben Marjan en ikzelf besloten om dit traject samen te doen, zodat we elkaar kunnen motiveren.

Wat vind je van onze begeleiding?

De persoonlijke begeleiding van Linda tijdens de wekelijkse training is super, ze zorgt ervoor dat er een goede variatie is in de wekelijkse oefeningen, motiveert je om net steeds iets verder te gaan, maar houdt wel goed de persoonlijke mogelijkheden in de gaten. Daarnaast geeft ze ons tips/tricks en motivatie met betrekking tot voedingsadviezen ook als het een keer een weekje tegenzit. Daarnaast geven de persoonlijke/groepsgesprekken met Maud van het GLI programma, mij handvaten om mijn levensstijl te veranderen.

Is het goed vol te houden?

Het is zeker goed vol te houden, het sporten duurt maar een half uurtje en het zit momenteel in ons weekritme. Daarnaast volg je niet echt een dieet, maar krijg je vooral handvaten/adviezen hoe je het beter kan doen. Dit zorgt ervoor dat het goed vol te houden is terwijl we toch een mooi resultaat zien.

Zou je het anderen aanraden?

Wij raden het zeker aan, omdat iedereen op zijn niveau zijn doelen kan halen.

1 januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.