Posted on

Succesverhaal: Marc van Dierendonck

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik ben begonnen met 123.3 kg en weeg nu rond de 97 kg Ik ben in februari begonnen dit jaar en heb voor mezelf gezegd dit moet in een half jaar te doen zijn

Waarom heb ik voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen omdat ik Ruben al kende en verder hoorde ik alleen maar positieve berichten, dan was de keus niet zo moeilijk.

Wat vind je van onze begeleiding?

Ik vind de begeleiding super! Een half uur trainen in de week, verder goed advies om je eet gewoontes aan te passen. Maar het echte afvallen zal je toch grotendeels zelf moeten doen en voor mij was dat half uur lekker om fitter en beweeglijker te worden. We zijn ook geen 20 meer.

Is het goed vol te houden?

Het is zeker goed vol te houden als je voor jezelf maar zegt dat je het echt wilt, ben je al op de helft en goed te combineren met mijn hobby’s: fietsen en tennis. Voor mij was dit de eerste kennismaking met deze vorm van bewegen. Het beviel me prima. Je kan thuis ook veel van deze oefeningen doen als je ze goed onder de knie hebt, maar mijn voorkeur gaat uit naar het fietsen en kilometers maken.

Zou je het andere aanraden?

Ik zou het zeer zeker iemand aanraden die onder begeleiding zijn doelstelling wil halen.

1 oktober 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.