Posted on

Succesverhaal: Koen Leenhouts

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Sinds ik ben gestart, ben ik nu meer dan 10 kilo afgevallen en ik voel me ook fitter.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Ik was lang mager, maar de laatste jaren kwam het vaker voor dat mensen me erop wezen dat ik zwaarder werd 🙂. Ik had al eerder pogingen ondernomen om te sporten, maar zonder al te veel succes. Ik heb behoefte aan begeleiding die me een beetje in de gaten houdt, zodat ik het sporten blijf volhouden en de oefeningen op een goede manier uitvoer.

Wat vind je van onze begeleiding?
De begeleiding is kundig en ik ben er erg tevreden over. Ik ben vooral blij dat er goed naar de technische uitvoering gekeken wordt.  Mijn motoriek is niet geweldig, dus deze begeleiding heb ik echt wel nodig.

Is het goed vol te houden?
Een keer in de week sporten is goed en makkelijk vol te houden. Eigenlijk wil ik thuis ook nog eens per week wat oefeningen zelfstandig doen, maar het lukt me toch niet heel goed om me hiervoor te motiveren.

Zou je het anderen aanraden?
Ik zou anderen aanraden om te bepalen wat ze willen bereiken en wat daarvoor nodig is. In mijn geval is No Time Fit daarvoor een zeer goede optie die ik anderen ook zou aanraden. Ik zou me echter ook kunnen voorstellen dat mensen met een ander profiel eerder kiezen voor sporten in een reguliere sportschool.

1 juni 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.