Posted on

Succesverhaal: Esmee Sparla

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?
Na mijn Gastric Bypass operatie eind september vorig jaar moest ik 6 weken herstellen voordat ik mocht beginnen met trainen. Eerst 1x een groepstraining per week en vanaf februari 2x een groepstraining per week. Sinds ik gestart ben heb ik mijn spiermassa aanzienlijk kunnen verhogen, ben ik ruim 30kg afgevallen en het voornaamste: ik heb weer plezier gekregen in het sporten en ik mis het als ik een keer niet ben geweest.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?
Door de personal training bij no time fit heb ik geleerd hoe ik oefeningen moet uitvoeren, mijn houding verbeterd en mijn grenzen leren kennen. Doordat er altijd iemand is om aanwijzingen te geven en aan te moedigen bereik je het beste resultaat. Dat vond ik belangrijk omdat ik blessure gevoelig ben. Door de begeleiding voelde ik mij zekerder en durfde ik door te zetten.

Wat vind je van onze begeleiding?
De begeleiding is top! Ook als de groepsles vol zit is er nog steeds de persoonlijke aandacht en ruimte om geholpen te worden. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en alle spiergroepen komen tijdens elke training aan bod.

Is het goed vol te houden?
Absoluut! Ik was voorheen echt geen sporter en zag er altijd tegenop maar het is laagdrempelig doordat het in tijd maar 30 minuten is, maar wel 30 effectieve sport minuten in plaats van een uur verloren in een sportschool rondlopen en zelf alles moeten bedenken. En daarbij kun je zelf de trainingen inplannen dus zelfs met onregelmatige diensten is het heel goed te doen!

Zou je het anderen aanraden?
Ja zeker, de begeleiding is echt zoveel waard! Het is een stok achter de deur, een stukje motivatie maar ook het samen bezig zijn met gezondheid is enorm waardevol.

1 mei 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.