Posted on

Succesverhaal: François van de Broecke

Wat heb je bereikt sinds je gestart bent bij no time fit?
In de 6 maanden dat ik bezig ben zijn mijn rugklachten verdwenen en heb ik het hardlopen en windsurfen weer kunnen oppakken na een klein jaar.

Waarom heb je voor no time fit gekozen?
Na 2 keer in anderhalf jaar thuis te zijn geweest met serieuze rugklachten werd mij verteld dat krachttraining om het bovenlichaam sterker te maken een goede optie zou zijn. Ook voor de andere sporten die ik doe is het niet verkeerd. De discipline om dit thuis te gaan doen was niet echt aanwezig en om er zeker van te zijn dat de oefeningen goed gedaan worden zocht ik goede begeleiding. Ook bij de diverse behandelende therapeuten waren ze over No Time Fit wel enthousiast. Een gewone sportschool zag ik door het massale niet zo zitten.

Wat vind je van onze begeleiding?
Hiervoor heb ik voor No Time Fit gekozen zodat er goed  opgelet wordt of de oefeningen goed uitgevoerd worden en de houding goed is en dit gecorrigeerd wordt. Ik heb ondertussen al onder meerdere trainers getraind en bij allemaal word hier goed aandacht aan besteed.

Is het goed vol te houden?
Ja. Naarmate mijn klachten minder werden zijn de oefeningen ook wat aangepast maar zeker niet te zwaar. De variatie in oefeningen is ook zeer groot. Af en toe eens een uitdagende oefening er tussen vind ik geen probleem. Er wordt voor de training begint ook altijd gevraagd of er klachten of blessures zijn.

Zou je het anderen aanraden?
Zeker. Als je op een ontspannen manier maar wel met een goede begeleiding wilt sporten ben je hier op de juiste plaats.

1 juli 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.