Posted on

Succesverhaal: Angelique Bevelander

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Samen met Ruben hadden als doel gezet 15 kg in 8 maanden, maar ik ben nu 4 maanden onderweg en ben al 23 kg kwijt. Ik ga nu voor de 25 kg en wil dan een tijdje stabiel blijven.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Ik heb ervoor gekozen omdat ik van mezelf moest afvallen en ook heel graag weer het plezier in het sporten terug wilde krijgen. Samen met mijn zus, zodat we elkaar kunnen stimuleren.

Wat vind je van de begeleiding?

Ik vind dat ik sport in een hele leuke groep, onder leiding van Monique. Het is super om weer voldaan van de les te vertrekken en ook thuis verder te sporten in de loop van de week. De persoonlijke gesprekken met Ruben zijn stimulerend. Aan de groepsgesprekken heb ik nog niet deel kunnen nemen i.v.m. mijn werk. Maar daar wordt een oplossing voor gevonden.

Is het goed vol te houden?

Ik vind het prima om vol te houden, ik vul ook nog steeds de (voedings)app iedere dag in. En heel belangrijk, ik heb nog geen dag een hongergevoel gehad.

Zou je het anderen aanraden?

Het belangrijkste is dat je bij jezelf de knop om kan zetten en ervoor wilt gaan. En ja, ik kan het dan iedereen die daar behoefte aan heeft zeker aanraden. Ik ben blij dat ik hem omgezet heb en dat alles zo goed verloopt, ik verlang al naar het mooie weer zodat ik er eindelijk weer eens op mijn koersfiets op uit kan gaan, dat zal genieten worden nu mijn conditie weer een stuk beter is.

1 april 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.