Posted on

Succesverhaal: Carolien van Daele

Carolien van Daele No Time Fit

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?

Ik ben op 1 november 2021 gestart en ben inmiddels 13.5 kg afgevallen. Mijn conditie is verbeterd en zit beter in mijn vel!

Waarom heb je voor de GLI gekozen?

Ik stond bij de praktijkondersteuner van de huisarts op de weegschaal en werd toen geconfronteerd dat ik bijna 100 kg woog. Kreeg een schema voor me met risico’s en erfelijke belasting en toen ging de knop om. Ze gaf me een foldertje met uitleg over no time fit en heb me toen aangemeld. Vanaf 1 november de knop volledig omgezet, mijn levensstijl veranderd naar gezond eten en bewegen… met resultaat!

Wat vind je van de begeleiding?

Ik ben heel tevreden over de begeleiding, het is elke week gezellig, informeel en een stok achter de deur om elke week op de weegschaal te gaan!

Is het goed vol te houden?

In het begin veel last van spierpijn gehad, is nu over! Doordat het wekelijks een half uur is, vind ik het goed vol te houden. De overige dagen wandel ik na het eten ’s avonds een uur flink door. In de weekenden een langere wandeling. De wandelingen doe ik samen met mijn echtgenoot. Voorheen bewoog ik niet of nauwelijks, maar is nu onderdeel geworden van mijn dagelijks ritme.

Zou je het anderen aanraden?

Zeker, ik zou het iedereen aanraden! Het is leuk, in een ontspannen sfeer!

1 maart 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.