Posted on

Personal Trainer Hoek

 Personal Trainer Hoek 

Wat? 

  • U bent waarschijnlijk via de zoekterm Personal Trainer Hoek op deze pagina terecht gekomen. Omdat wij ons bevinden op Leeuwenlaan 3, Terneuzen is onze locatie waarschijnlijk ook relevant voor u. We bieden een rustige omgeving van ongeveer 100m2 waarin we onze klanten Personal Training, Personal Duo Training of Personal Group Training (4-6 personen) begeleiden. Ons doel is om u in minimale tijd het maximale resultaat te bezorgen. Wilt u ook een fit en gezond leven? En vind u het fijn om in een rustige omgeving te sporten? Dan zijn wij wellicht de beste keuze van u.

Wie? 

  • Als je een veilige omgeving zoekt en graag onder begeleiding werkt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt een stok achter de deur, traint gevarieerd en krijgt extra tools ter ondersteuning van je doel. We zijn echt onderscheidend in de persoonlijke en effectieve aanpak.

 Waar? 

  • Leeuwenlaan 3, 4532AC Terneuzen. Aan de kant van Hoek net na het sluizencomplex.

Waarom? 

  • Waarom zou je voor No Time Fit moeten kiezen? Omdat we uitsluitend werken met professionals die meer weten dan wat je gewend ben van een fitnessinstructeur. Onze coaches zijn allround en kunnen je een gevarieerde training aanbieden, motiveren én helpen met het verbeteren van je voedingspatroon. Daarnaast zijn we, doordat we altijd op afspraak werken, een stok achter deur en streven we naar maximaal resultaat.

Wanneer? 

  • Bij No Time Fit in Terneuzen (aan de kant van Hoek) kunt u terecht op maandagmiddag en –avond. dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend.

Hoe?

  • No Time Fit werkt met professionals die weten wat er nodig is voor elk individu. We stemmen alles af op de persoon, zodat de klant de meerwaarde van de persoonlijke begeleiding gaat ervaart. De coaches staan constant bij je en coachen constant op houding, ademhaling en intensiteit. Elke klant kan gebruik maken van onze apps. In deze apps kun je je voortgang en voeding bijhouden. Ook kunnen wij en jij trainingen inplannen en trainingschema’s maken. De workoutplayer kan die trainingen ook voordoen voor je. We kunnen zelf nog wat verder kijken. Wordt je uitgerust wakker? Plan je genoeg ontspanning in? Het totaalplaatje wordt dus meegenomen.

[cta]

Gratis proefles aanvragen? Klik dan HIER.

Personal Trainer Hoek, Terneuzen, Breskens, Sluis, Personal Coach

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.