Posted on

Personal Trainer Sluiskil

 Personal Trainer Sluiskil

 

Wat? 

  • U bent waarschijnlijk via de zoekterm Personal Trainer Sluiskil op deze pagina terecht gekomen. Wij zijn gevestigd in Terneuzen, waardoor onze locatie waarschijnlijk ook interessant is voor u. U traint bij ons een een rustige omgeving en onze materialen zijn zo uitgerust dat we in een hoog tempo heel effectief kunnen trainen. De trainers zijn van hoge kwaliteit, waardoor dit hoge tempo ook met veel variatie aan kunnen bieden. Wil u ook uw leefstijl verbeteren? Dan ben u bij ons aan het goede adres.

Wie? 

  • Ben je op zoek naar begeleiding en een rustige veilige omgeving? Dan gaat het u waarschijnlijk goed bevallen bij ons. Wij bieden gevarieerde oefeningen en passen en intensiteit en oefeningen aan op wat u kunt. Daarnaast krijgt u extra voedings- en trainingstools die u ondersteunen bij het behalen van uw doelstelling. We onderscheiden ons door onze effectieve en persoonlijke aanpak.

Waar? 

  • Leeuwenlaan 3, 4532AC Terneuzen. Aan de kant van Hoek net na het sluizencomplex.

Waarom? 

  • Waarom zou je voor No Time Fit moeten kiezen? Omdat we uitsluitend werken met professionals die meer weten dan wat je gewend ben van een fitnessinstructeur. Onze coaches zijn allround en kunnen je een gevarieerde training aanbieden, motiveren én helpen met het verbeteren van je voedingspatroon. Daarnaast zijn we, doordat we altijd op afspraak werken, een stok achter deur en streven we naar maximaal resultaat.

Wanneer? 

  • Bij No Time Fit in Terneuzen (aan de kant van Hoek) kunt u terecht op maandagmiddag en –avond. dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en vrijdagochtend.

Hoe?

  • We werken met professionele coaches die weten hoe ze een individuele aanpak voor u kunnen hanteren. Ze kunnen de intensiteit eenvoudig aanpassen. De oefeningen personaliseren én u coachen op uw voeding als u wilt. We willen u de echte meerwaarde van Personal Training laten ervaren. De coaches staan constant bij u om te coachen op houding, ademhaling en intensiteit. Elke klant krijgt daarnaast onze aanvullende trainings- en voedingsapp. Hierin kunnen we eventueel extra oefeningen plannen voor thuis en kunt u uw voeding plannen. Indien nodig nemen we ook slaap en ontspanning mee in de coaching.

[cta]Personal Trainer Sluiskil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.