Posted on

No Time Fit thuis fitness

Thuis Fitness. 

Voor wie is Thuis fitnessen geschikt? 

  • Geen zin om naar de sportschool te gaan, maar wel gezond en fit worden of blijven? Thuis fitness, thuis trainen behoort tot de mogelijkheden, ook bij No Time Fit. Thuis trainen kan voor zowel beginners als gevorderden. Voor beginners is het een laagdrempelige manier om te beginnen. Je kunt eenvoudig thuis een workout doen zonder allerlei apparaten. No Time Fit helpt je hier graag bij. 

Wat houd thuis fitness in? 

  • High Intensity Interval Trainingen oftewel HIIT is een van de meest effectieve trainingen voor thuis. Dit houd in dat je gaat trainen met korte intensieve periodes en met korte rust periodes tussendoor. Bij No Time Fit gaan de coaches aan de slag met u om uw doelstelling te realiseren. Oefeningen zijn voor zowel beginners als gevorderden en zo kan iedereen deelnemen op zijn/haar tempo en niveau. Aan de hand van HIIT wordt er gewerkt aan opbouw van spierkracht en conditie en is een goede manier van trainen om af te vallen. Ook om de motivatie en het pleziergehalte hoog te houden zijn er andere trainingen die gegeven worden als bijvoorbeeld een corestability workout, cardio boxen en nog vele andere mogelijkheden om uw te blijven motiveren en te werken aan uw doelstelling. 

Waarom kiezen voor thuis fitnessen? 

  • Thuis trainen wordt steeds populairder en je hebt geen materialen nodig. Thuis fitness bij No Time Fit maakt men gebruik  van je eigen lichaamsgewicht om te trainen en soms kleine attributen. Ook een reden om voor No Time Fit te kiezen is de begeleiding die zeer professioneel is met een eigen toegewezen personal coach die je een stok achter de deur bied en aan de slag met je gaat om op een verantwoorde en professionele manier te begeleiden. 

Wanneer?

  • Kies je voor thuisfitness kun je zelf bepalen wanneer je dat wilt doen. Een grote valkuil is  wel uitstel gedrag. Het beste is om een vast tijdstip in te plannen van bijvoorbeeld 2 of 3 keer per week, zodat je hier rekening mee kunt gaan houden. 

Waar? 

  • Thuis fitness kun je overal doen in de woonkamer, op kantoor of buiten als het zonnetje schijnt. Dit wordt gezien als een enorm voordeel van thuis fitnessen. 

Hoe? 

  • Vanuit thuis uit kunt u trainen en je staat in online verbinding met de personal coach. De begeleiding gaat om een totaalpakket van training, voeding en coaching. In dit traject werkt u vanuit thuis aan uw nieuwe gezonde levensstijl onder begeleiding van een personal coach die verantwoord te werkt gaat op uw niveau en tempo.

[cta]

 

no time fit thuis trainen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.