Posted on

Circuit Training No Time Fit

Circuit training 

Voor wie is circuit training? 

  • Een leuke gezellige workout met vrienden, familie of collega’s is circuit training bij No Time Fit een mooie uitkomst. Het hele lichaam wordt getraind. Het is een intensieve methode met begeleiding van een personal coach. Op eigen tempo werken aan je conditie en gezondheid. Ook is circuit training een goede trainingsmethode om je uithoudingsvermogen te vergroten en om af te vallen. En het is bovendien geschikt voor ieder niveau. 

Wat is circuit training? 

  • Circuit training bij No Time fit biedt een fullbody workout met verschillende oefeningen die na elkaar worden uitgevoerd.  Hierbij wordt gewerkt aan de conditie door de korte rustpauzes. Na het stoppen van de volgende oefening wordt er doorgedraaid naar de volgende oefening. Zo blijft het tempo van de training hoog. Circuittraining biedt dus een goede mogelijkheid om je gezonde levensstijl een nieuwe boost te geven. Dit biedt een mooie uitkomst aan mensen die willen afvallen, maar ook voor diegene die zich fitter willen voelen. 

Waarom circuit training? 

  • Tijdens de circuittraining traint men het hele lichaam. Het is dus een goede methode wanneer je niet vaak kunt trainen, maar toch het hele lichaam wilt trainen. Ook is het bij No Time Fit een zeer toegankelijke manier van trainen, ieder op zijn eigen niveau en er wordt rekening gehouden met lichamelijke beperkingen. Verder is het een goede methode om het uithoudingsvermogen te trainen. En het is leuk om in groepsverband met vrienden/collega’s of familie te trainen. Trainen met anderen stimuleert elkaar en is gezellig. 

Waar? 

  • De mogelijkheden om circuittraining te volgen bij No Time Fit zijn in Breskens, Terneuzen en Sluis. 

Wanneer? 

  • Er zijn vaste tijdstippen wanneer u kunt kiezen. Zelf met minimaal 4 personen een groep vormen? Dit is ook mogelijk. In overleg kan men een tijdstip kiezen.

Hoe? 

  • Circuittraining bij No Time Fit zorgt voor een training voor het hele lichaam. De personal coach zet een circuit uit aan oefeningen en is er vervolgens om te begeleiden, corrigeren en motiveren..  Zijn er lichamelijke klachten of beperkingen houden we hier rekening en worden er alternatieve oefeningen klaargezet. 

 

[cta]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.