Posted on

No Time Fit Online Personal Coaching

No Time Fit Online Personal Coaching. 

Wie? 

  • Weinig tijd en geen zin? Dan is No Time Fit Online Personal Coaching voor jou. Bewegen en een gezond leven is belangrijk, ook wanneer je weinig tijd en geen zin hebt. No Time Fit biedt met haar Online Personal Coaching aanbod een goede oplossing. Vanuit thuis werken aan een nieuwe levensstijl met de juiste begeleiding. De begeleiding is een extra motivator en een biedt voor u een stok achter de deur om te blijven werken aan de betere versie van jezelf, doelen stellen en realiseren. 

Wat? 

  • Online Personal Coaching bij No Time Fit houd in dat je altijd een stok achter de deur hebt om te blijven bewegen. Met een online begeleiding van een personal coach ga je samen aan de slag om je doel na te streven. Tijdens het coachingstraject komen naast fysiek trainen ook coaching op leefstijl en voedingsbegeleiding aan bod. De No Time Fit app en voeding app volgen alles op en krijgt u de juiste begeleiding om de juiste keuzes te maken en een goede structuur te krijgen in je nieuwe gezonde leven. 

Waar? 

  • Een groot voordeel van online personal coaching is dat het overal kan. Vanuit jouw thuissituatie kun je aan de slag met een klein beetje ruimte in bijvoorbeeld de huiskamer, kantoor of zelfs buiten. 

Wanneer? 

  • Om u een stok achter de deur te bieden en de motivatie hoog te houden om uw doel na te streven wordt er enkel op afspraak gewerkt bij No Time Fit en het online personal coaching programma. Wekelijkse afspraken dienen te worden nageleefd om consequent te trainen en het aanpassen van uw levensstijl te veranderen en de voeding op te volgen. 

Waarom? 

  • No Time Fit biedt op maat hulp aan om uw doelstelling te kunnen realiseren. De gecertificeerde trainers begeleiden uw op de manier die het best past bij uw en gaan professioneel te werk. Het samen streven naar een realistische doelstelling voor uw nieuwe gezonde levensstijl.

Hoe? 

  • Met een wekelijkse afspraak gaat u samen met de coach aan de slag om uw doelstelling te behalen. De Personal Coach maakt een voor uw om maat gemaakt trainings- en voedingsschema. Tijdens de training wordt u gecoacht op houding en het uitvoeren van de beweging en gemotiveerd. Ook naast het trainen wordt u begeleid in uw levensstijl op verschillende gebieden als slaap, hoe verbeter ik die? Stress, hoe ga ik hier mee om? En hoe pas ik mijn voedingspatroon aan?  Wat zijn mijn valkuilen etc. De Personal Coach gaat hier mee aan de slag en kiest voor een aanpak die het beste aansluit om uw doelstelling na te streven. 

 

[cta]

 

Online Personal Coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.