Posted on

Succesverhaal Saskia Polderman

saskia succesverhaal

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Ik kampte al meer dan 20 jaar met overgewicht en heb in die jaren diverse dieetmethodes geprobeerd, maar dit leverde nooit het gewenste resultaat op. Door ziekte is het voor mij niet mogelijk om te sporten. Dit maakt afvallen ingewikkeld. In overleg met mijn huisarts ben ik in 2022 gestart met medicatie (Saxenda) en met GLI. Sinds ik gestart ben met GLI in april 2022 ben ik 37 kilo afgevallen.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Een voorwaarde om Saxenda te mogen gebruiken is dat je een GLI traject volgt. Op die manier ben ik bij GLI terecht gekomen. Ik had er daarvoor nog niet eerder over gehoord.

Wat vind je van de begeleiding?
De begeleiding vind ik ontzettend goed. Ik ben gestart met Maud en haar begeleiding heb ik als heel erg fijn ervaren. Door veranderingen in het rooster heb ik op een gegeven Ruben als coach gekregen. En ook zijn begeleiding is erg prettig. Er wordt heel erg gekeken naar wat jouw mogelijkheden zijn. Bij mij zijn die erg beperkt qua beweging, maar evengoed heb ik van beiden waardevolle tips gekregen waar ik wel mee aan de slag kon. Ze kijken met je mee en ze denken met je mee, heel erg fijn.

Is het goed vol te houden?
Voor mij is het zeker goed vol te houden. Je volgt je eigen koers met de coaching en groepsbijeenkomsten als steun in de rug. Daar kun je al je vragen en alles waar je tegenaan loopt kwijt. De groepsbijeenkomsten zijn ook online te volgen en dat is voor mij echt een uitkomst, dat kost mij minder energie dan naar de bijeenkomsten toe gaan.

Zou je het anderen aanraden?
Absoluut. Dit traject is voor iedereen te volgen. Omdat het traject wordt aangepast aan jouw mogelijkheden is er voor iedereen iets uit te halen. Dus ook voor mensen die op enige manier beperkt zijn in hun mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.