Posted on

Succesverhaal: Saffira Turk

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Ik kwam naar No Time Fit met het probleem waar ik al jaren mee aan het vechten was, mijn gewicht. In het begin was ik nog erg sceptisch, ik had al zoveel geprobeerd en dacht dat dit ook een flop zou worden maar toen ik bij mijn intake Ruben zijn enthousiasme zag werd ik gelijk aangestoken. De knop was eindelijk om gegaan en ik ging er voor de volle 100% voor. Ik ben afgevallen maar daarbij ook veel zelfverzekerder geworden en ook echt van mijzelf gaan houden.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik hoorde veel goede verhalen, ze waren ook echt persoonlijk gericht. Ik had al eerder een PT maar dit was in de fitness, hier kreeg je een fitness en moest je het toch zelf doen. Ik had het echt nodig dat ik iemand naast mij had staan die zei dat ik door moest gaan anders verveelde ik mij snel en deed ik het niet meer. Dit was bij No Time Fit het geval, ze hielpen mij echt en ook bij knelpunten die ik had.

Wat vind je van onze begeleiding?

Ik vond het goede begeleiding. Ze benaderen je persoonlijk, iedereen wilt je toch leren kennen waardoor het begeleiden ook makkelijker en beter gaat. Ik vind het nog steeds iets om elke week naar uit te kijken dat ik ga sporten.

Is het goed vol te houden?

Zeker weten. Je ziet tegenwoordig dat je van alles moet stoppen of dat je dingen niet meer mag, dit dacht ik ook. Ik dacht altijd dat afvallen afzien was, bij de trainers kreeg ik het inzicht dat het ook gewoon normaal kan ipv alles weg te laten.

Zou je het anderen aanraden?

Zeker weten! Ik kan niks anders dan goede woorden voor No Time Fit opbrengen, ze zijn persoonsgericht, het is gezellig en je behaald ook nog eens de doelen die je opstelt.

1 juli 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.