Posted on

Succesverhaal: Marloes Strobbe

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

In juli 2020 ben ik gestart bij No Time Fit. Al een tijdje wilde ik graag afvallen en mijn conditie weer opbouwen, Ik gunde mezelf er alleen geen tijd voor. Nadat ik mezelf terugzag op deze vakantiefoto, ging de knop om.

Op Facebook had ik al verschillende keren een bericht van No Time Fit voorzij zien komen. Na de proefles ben ik gelijk gestart. Als doel stelde ik dat ik graag fitter wilde worden en 20 kg af wilde vallen. Nu bijna tien maanden verder ben ik zeker een stuk fitter en ben ik inmiddels 14 kg afgevallen.

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Ik heb voor No Time Fit gekozen, omdat de persoonlijke benadering en de individuele trainingen op maat mij erg aanspraken.

Wat vind je van onze begeleiding?

De begeleiding is heel fijn en vooral ook heel motiverend. Naast de training wordt er ook goed naar je voeding gekeken. Door dit de eerste tijd iedere dag bij te houden in de app krijg je een goed overzicht en kan er gemakkelijk bijgestuurd worden. Daarnaast heeft Linda mij ook gemotiveerd om naast de training ook thuis te gaan sporten. De eerste tijd wandelde ik vooral veel, stond ik thuis voor de tv te dansen op Just Dance samen met mijn dochter en in september 2020 kocht ik een tweedehands racefiets. Naast wandelen zit ik nu zo’n 2 a 3 keer per week op mijn racefiets en leer ik heel Zeeuws-Vlaanderen per fiets kennen. Onlangs stelde Linda voor om in september mee te doen met de Ride for the Roses. Mijn doel is om dan 80 km te fietsen.

Is het goed vol te houden?

Een keer per week een half uur trainen is heel goed vol te houden. Inmiddels train ik samen met Monique. In januari van dit jaar kreeg ik corona en waar ik in eerste instantie vol goede moed na twee weken weer begon, viel dit toch tegen. Ook met wat tegenslag in je gezondheid is de begeleiding heel goed en worden de trainingen precies op maat afgestemd. Het blijft daardoor leuk en goed vol te houden.

Zou je het anderen aanraden?

Ik kan het anderen echt aanbevelen! Je bent bij No Time Fit echt in no time fit precies zoals dat bij je past. Ik had nooit gedacht het zo leuk te vinden en daarnaast ook zo gemotiveerd te raken om thuis ook meerdere keren per week op mijn fiets te stappen.

1 juni 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.