Posted on

Succesverhaal: Nelleke Goethals

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent bij No Time Fit?

Een gezondere levensstijl, een betere conditie en 10 kg gewichtsverlies. Ik zit weer heerlijk in mijn vel!

Waarom heb je voor No Time Fit gekozen?

Na 2 bevallingen was ik op zoek naar begeleiding om de laatste zwangerschapskilo’s er terug af te krijgen. Omdat ik een schildklier heb die niet goed functioneert vond ik dit lastig zelf te realiseren, ik had geen zin in een crashdieet omdat je dit nooit levenslang volhoudt en het werk & mijn gezin heb ik te weinig tijd om 3x per week naar de sportschool te gaan. Een afspraak met mijn trainer is tevens voor mij de stok achter de deur om effectief altijd te gaan.

Ik wilde op een gezonde en verantwoorde wijze mijn streefgewicht bereiken zodat dit ook op lange termijn stabiel zou blijven.

Wat vind je van onze begeleiding?

Ontzettend prettig! Het is fijn om een persoonlijke begeleider te hebben die weet wat voor jou het beste werkt. No Time Fit werkt kleinschalig waardoor de begeleiding flexibel, persoonlijk en direct is. Het is een leuk team!

Is het goed volgehouden?

Ik sport 1x per week 30 minuten en in combinatie met een eigen bedrijf en gezin werkt dit perfect. De oefeningen zijn kort en afwisselend waardoor de tijd voorbij vliegt maar je toch voelt dat je een intensieve work-out gedaan hebt.

Zou je het anderen aanraden?

100%! Het is belangrijk om inzicht te krijgen in hoe gezond je wel/niet leeft zodat je hiermee heel goed zelf aan de slag kunt gaan. Het is fijn om verantwoord en duurzaam bezig te zijn en hiermee echt sneller dan verwacht super goede resultaten te boeken.

1 juli 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.