Posted on

Personal Coaching Terneuzen

 Personal Coaching Terneuzen 

Wat? 

  • No Time Fit Personal Coaching Terneuzen biedt een prachtige ruimte om je op de juiste manier te laten begeleiden en opgericht in 2016 door Ruben Haverbeke, met als doel iedereen fitter en gezonder te maken. In minimale tijd het maximale resultaat behalen. Wilt u een gezonde en fitte levensstijl creëren, dan is No Time Fit de juiste keuze. Er zijn verschillende diensten die mogelijk zijn als Personal Training, Personal Duo Training en Personal Group Training (4-6 personen). 

Wie? 

  • Een stok achter de deur nodig om jouw doelstellingen te behalen en/of weinig tijd? No Time Fit Terneuzen biedt dan de juiste oplossing. De personal coaching helpt je structureel te bewegen, je voeding aan te passen en met als doel een fittere en gezondere levensstijl. Wanneer je opzoek bent naar een persoonlijke aanpak is No Time Fit de juiste keuze die je helpt om jouw doelstelling te realiseren. 

 Waar? 

  • Leeuwenlaan 3, 4532AC Terneuzen

Waarom? 

  • Waarom No Time Fit een goede keuze is? No Time Fit werkt enkel met professionals die de aanpak individualiseren en weten welke veranderingen er nodig zijn voor jou nieuwe gezonde levensstijl. Het bied ook een stok achter de deur en in minimale tijd is het streven naar het maximale resultaat.  

Wanneer? 

  • Bij No Time Fit Terneuzen kunt u terecht op Maandag t/m donderdag van 08u00 – 22.00u en op vrijdag van 08.00u – 18.00u

Hoe?

  • No Time Fit gaat op een professionele manier te werk met gecertificeerde trainers die weten wat er nodig is voor ieder individu. Met een geïndividualiseerde aanpak wordt er gestreefd naar jouw persoonlijk doel. Ook mag men gebruik maken van de apps van No Time Fit. Hierin worden de resultaten weergegeven, verschillende trainingen en de voeding. Met 1x een half uurtje training/coaching helpt No Time Fit u in minimale tijd het beste resultaat te behalen. Dit half uurtje bestaat niet enkel uit sporten en bewegen maar ook coaching. Wat ging er goed? Wat ging er minder? Slaap? Stress? Deze elementen worden allemaal meegenomen in de training en coaching om uw resultaat te behalen. 

[cta]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.