Posted on

No Time Fit Online Personal Training

No Time Fit Online Personal Training 

Voor wie is  No Time Fit online personal training geschikt? 

No Time Fit bied een mooie uitkomst en geeft je goede begeleiding en coaching om vanuit huis te werken aan je nieuwe gezonde levensstijl. beweging blijven is belangrijk, ook wanneer je weinig tijd hebt en geen zin hebt om naar een locatie wilt rijden.  Wij helpen je om in beweging te blijven en zijn je stok achter de deur. Met een online thuisprogramma wordt het voor jou makkelijk om in beweging te blijven en kun je bewegen op jouw eigen niveau. Met online personal training wordt aan de hand van jouw doelstelling een trainingsschema op maat gemaakt voor jou.

Wat houdt online personal training in? 

Er wordt op een online wijze (via Facebook videobellen of Zoom) een begeleiding gestart en gaan aan aan de slag met het behalen van je doel. Je krijgt vervolgens een eigen toegewezen Personal Trainer die je op een online wijze je zal begeleiden in een bepaald traject. Deze begeleiding bestaat uit zowel trainingen maar ook gebieden als coaching en voeding komen aan bod. Op afstand krijgt u begeleiding. U hoeft niet per se materialen aan te schaffen. Bij No Time Fit maakt u gebruik van de bewegings- en voedingsapp.  Train je normaal bij ons op locatie? Dan kun je op vakantie online trainen!

Waar is No Time Fit Online Personal Training mogelijk? 

Wanneer u deze vorm van coaching kiest hoeft u zich niet te verplaatsen, dit kan overal. Bijvoorbeeld bij u in de woonkamer, studeerkamer of buiten. 

Wanneer is No Time Fit Online Personal Training mogelijk? 

Bij No Time Fit werkt enkel op afspraak. We zorgen voor een stok achter de deur, door een wekelijkse afspraak van een half uur met een personal coach.

Waarom zou u kiezen voor No Time Fit Online Personal Training? 

No Time Fit gaat op een professionele manier te werk om jouw doelstelling te realiseren. No Time Fit werkt enkel met gecertificeerde trainers. Met een wekelijkse afspraak met een coach streven wij jouw doel na op een veilige en verantwoordelijke wijze. 

Hoe? 

Het concept werkt op afspraak zodat er consequent getraind kan worden. De wekelijkse afspraak wordt gemaakt en men gaat aan de slag via skype of zoom om vervolgens vanuit jouw thuis te trainen. Niet enkel het trainen komt aanbod ook de coaching op de veranderingen in jouw levensstijl en voeding komen aan bod. We helpen uw bijvoorbeeld bij het stoppen van roken, stress vermindering of een betere nachtrust. Ook voeding is een belangrijk onderdeel om je een gezonde levenswijze te creëren. Met de voedingsapp wordt de voeding opgevolgd en streven wij naar het maken van verantwoorde en gezonde keuzes.

[cta]

 

Personal Training, Coaching - Breskens, Terneuzen, Sluis. Voeding - Circuittraining - Yoga - Coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.