Posted on

GLI coach in Sluis

Op zoek naar een GLI coach in de gemeente Sluis? Dan kunt u even bellen naar 0623981319 of mailen naar info@notimefit.nl.

Wat doet een GLI coach? Een GLI coach helpt je kleine veranderingen in leefstijl te maken die voor jou vol te houden zijn. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: beweging, voeding, slaap, stress, ademhaling, multitasken, doelen stellen en mindset. Uiteraard wordt er vooral aandacht besteed aan de gebieden die aansluiten op je doelen.

Wanneer wordt het programma vergoed?

  • Je BMI is boven de 30. Je kan dit uitrekenen met de volgende formule: Gewicht / lengte / lengte = BMI
  • Je hebt een chronische aandoening én een BMI boven de 25. Bijvoorbeeld diabetes, hart- en vaatziekten, hoog cholesterol, copd, artrose of reuma.

Wat wordt en precies vergoed? De coaching. Alle individuele gesprekken én de groepsbijeenkomsten. Sporten wordt dus niet vergoed, maar hoeft ook niet meer te kosten dan 20 euro per maand en is dan éénmaal per week een half uur onder begeleiding in een groep met maximaal 6 personen. Je kan dan sporten samen met andere deelnemers aan het programma. Het groepsgevoel is hierbij ook een belangrijke factor. De beweegprogramma’s zijn te volgen in Breskens, Oostburg of Sluis. Uw Leefstijlcoach is Ruben Haverbeke. De beweegprogramma’s worden gegeven door de teams van No Time Fit in Breskens en Sluis. Het team van Bodyline verzorgt de trainingen in in Oostburg.

Meer weten of het GLI programma? Kijk dan even op de volgende link: https://lp.notimefit.nl/coaching-op-leefstijl-algemeen/?_ga=2.71663379.1670213534.1580815152-1362268112.1560880541

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.