Posted on

Succesverhaal Stefan van Vooren

stefan van vooren

Na een langdurige blessure aan m’n hamstring ben ik via ouders terecht gekomen bij No Time Fit. Het lukte me zelf niet om gedoseerd te trainen en daarmee viel ik steeds terug in m’n blessure. Met de corona periode er overheen was dat ook terug te zien op de weegschaal.

Met m’n vijftigste verjaardag in aantocht kreeg ik enkele maanden training van m’n ouders cadeau. Trainingen werden op mij aangepast en dat wierp in die eerste drie maanden z’n vruchten al af. Geen overbelasting en wel een toename in spierkracht en een afname in vetpercentage. Dat motiveerde enorm en dus heb ik de periode verlengt met nog een half jaar.

Het doseren van de trainers, en de uitdaging van ze om steeds een tandje dieper te gaan was wat ik blijkbaar nodig had. Deze zomerperiode train ik op mezelf. M’n spierkracht en vetpercentage is op orde en met het warmere weer heb ik geen moeite mezelf in beweging te krijgen. Ik meld me weer aan zodra ik merk dat ik dreig te verzaken.

De stok achter de deur is het me meer dan waard want ik ben erg blij dat ik alles weer kan. “Hou de zaag scherp” is een term die ik veelvuldig gebruik in m’n eigen trainingen omtrent (persoonlijk) leiderschap en die term heeft nog meer lading gekregen voor mijzelf. Erg fijn om fit te zijn, bedankt daarvoor 🥊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.