Posted on

Succesverhaal Monique Pfaff

succesverhaal

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Sinds ik vorig jaar juni 2023 gestart ben met de GLI, ben ik al 24 kilo afgevallen.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Mijn cholesterol was te hoog en voelde me niet echt lekker in m’n vel. Gelukkig kwam ik niet in aanmerking voor een gastric bypass en dat gaf extra motivatie. Ook het plotse overlijden van mijn vader vorig jaar, die bekend was met hartfalen en diabetes, gaf me helemaal de motivatie om mijn doel te bereiken; afvallen en gezonder/bewuster te leven.

Wat vind je van de begeleiding?
In het begin fijn dat dit maandelijks was in de begin periode. Het gaf meer inzicht in de dingen die ik kon verbeteren. Ook het brainstormen met de coach was heel fijn. Naarmate je verder bent, kom je in de onderhoudsfase en is het niet meer maandelijks. Maar bij vragen kan ik altijd mailen. Ook wel fijn dat je een hou vast hebt, als het even minder gaat. Dat je weet dat je terug kan vallen op de coach.

Is het goed vol te houden?
Het is goed vol te houden, alleen merk ik wel nu ik mijn doel behaald heb mezelf wel moet blijven motiveren en dat lukt tot nu toe goed.

Zou je het anderen aanraden?
Jazeker! Het is heel goed te doen en je gaat op een ander manier bewuster met je eten om. En ook met het sporten, je gaat het steeds meer en meer beter voelen. In het begin was ik er sceptisch over, maar het werkt echt als je er echt voor wilt gaan en niet bij het minste geringste tegenslagen opgeeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.