Posted on

Succesverhaal Jessica Deij

jessica deij

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Allereerst waar ik enorm trots mee ben is dat ik 12.5 kilo ben afgevallen. Ik ben begin september 2023 gestart met GLI en 2x per week een groepsles. Mijn conditie is veel beter, ik slaap veel beter en weet dat ik keuzes moet maken, doordat ik de calorie tracker bijna elke dag invul.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Ik zocht begeleiding om mijn motivatie terug te vinden voor te sporten en coaching voor mijn eet- en vooral alcoholpatroon. Ik was nog een dagelijkse alcohol drinker en ik had een stressperiode vorige zomer wegens verhuisplannen, waardoor ik heel veel nachten wakker heb gelegen. Had geen zin om wat actiefs te doen. Ik heb allergisch astma. Ik moest een schop onder mijn gat hebben. Ik stuurde eind augustus een mail naar No Time Fit, om informatie en zo gezegd zo gedaan. Leuk intake gesprek met Marnick, daarna nog een proefles, amai wat heb ik die week daarna afgezien, zoveel spierpijn. Er was No Way Back, NO Excuses, de knop was om.

Wat vind je van de begeleiding?
Ik was gelijk eigen aan de coach, Maud mijn steun, ik mag haar altijd appen als ik een terug val voel aankomen.
Bij elke evaluatie gesprek, ga ik een stapje vooruit, we bekijken de obstakels, wat kan ik nog beter doen.
Hoe ga ik om met bepaalde trickers, dat is in mij geval een wijntje drinken. Ik ben ook heel eerlijk geweest… dat moet je wel zijn want anders hou je je zelf voor de gek.  Een luisterend oor is zo fijn.

Is het goed vol te houden?
Ja, als je eerlijk naar je zelf bent en je houdt je calorie tracker elke dag bij, dan is het zeker goed vol te houden.
Ik ben wel wat meer gaan sporten/bewegen. zodat ik wel elke keer in een calorietekort kom.  2x per week een groeples, ik kom zoveel mogelijk op de fiets (IJzendijke-Breskens). Ik doe thuis nog een fitness workout en een Body en mind les en elke week nog een wandeling van minimaal 9km.

Zou je het anderen aanraden?
Ik raad het iedereen aan. Het is zo gezellig zeker de groepslessen, dat vind ik zelf. Elke keer een verrassing wie komt er sporten, welke oefeningen gaan we doen. De wekelijkse challenge is ook een uitdaging. Bootcamp, Suppen, aanrader gewoon doen, je ontmoet altijd leuke personen. Je komt met een lach en je gaat met een lach en ja ook met spierpijn…. I Love It!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.