Posted on

Succesverhaal Gizella van Giesen

succesverhaal gizella van giesen

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Wat ik bereikt heb is in de eerste plaats dat ik mij fitter voel en minder klachten in mijn knie heb. Daarnaast ben ik in totaal 15 kg afgevallen en blijf al 4 maanden op hetzelfde gewicht. Ik ga nog steeds regelmatig sporten maar nu omdat ik het fijn vind om te doen en omdat ik merk dat het goed is voor mijn lichaam. Ik heb nu terug de controle over mijn eetgedrag en daarom ook over mijn gewicht en dat vind ik heel fijn.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Ik heb voor de GLI gekozen op advies van mijn huisarts waar ik hulp gevraagd had rondom mijn klachten. Dit omdat het mijzelf niet lukte gewicht te verliezen waardoor ik ook meer gewrichtsklachten kreeg vooral op de plaatsen waar ik artrose  heb. Ik had echt nood aan ondersteuning en was dan ook blij met de aangeboden hulp.

Wat vind je van de begeleiding?
Ik vind de begeleiding heel fijn. Al tijdens het eerste gesprek met Ruben voelde ik mij begrepen en kreeg ik gelijk handvatten aangereikt waarmee ik aan de slag kon. Ik wist toen al dat het mij ging lukken omdat ik wist dat er goede ondersteuning was. Ook het gaan sporten waar ik eigenlijk best tegenop zag is heel leuk om te doen.

Is het goed vol te houden?
Het is zeker goed vol te houden omdat het resultaat geeft en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er veel voor moest laten staan. Het enige dat ik moest veranderen in mijn eetgedrag was gezonder gaan eten en je merkt dan zelf wel wat niet goed voor je is. Het eetpatroon veranderen lukt goed met al de tips die ik van Ruben meegekregen heb. Wat voor mij ook helpend was, is het invullen van de lifestyle beweeg en voeding lijsten. Het is voor jezelf een stok achter de deur dat je weet hoeveel je eet. Noteren maakt je bewust en het helpt je een nieuwe structuur op te bouwen. Ondertussen lukt het mij om zonder te noteren toch mijn schema aan te houden, met ruimte voor op zijn tijd iets extra.

Zou je het anderen aanraden?
Al bij al ben ik super tevreden met de ondersteuning en het resultaat en zou ik het zeker anderen aanraden. Als je het nodig hebt, maak gebruik van de aangeboden hulp en ga ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.