Posted on

Succesverhaal Gerrit Jan en Lesley

gerrit jan en lesley

Wat hebben jullie bereikt sinds dat jullie gestart zijn bij No Time Fit?

Lesley: Na een paar jaar geblesseerd te zijn aan mijn linker schouder, is mede met de hulp van No Time Fit dit helemaal verleden tijd. Tevens is de balans in spier- en vetmassa weer goed.

Gerrit-Jan: Na gestopt te zijn met volleyballen 2 a 3x in de week, en daarna een tijdje niks, heb ik nu weer meer kracht en uithoudingsvermogen. Mijn conditie is daardoor nu weer veel beter en ik blijf zo ook fit.

Waarom hebben jullie voor No Time Fit gekozen?

Lesley: ik sportte eerst bij Way of Life, maar die stopte toen. Daarna zelf thuis verder gegaan met Bodypump en via youtube. Vervolgens kwam de schouderblessure en durfde ik 2 jaar lang niet veel meer te doen. Via een Facebook berichtje van No Time Fit toch maar eens gereageerd en met Cassie afgesproken om een keer langs te komen. Na de intake en eerste les met Giovanni was ik wel een beetje geschrokken van m’n gewicht en conditie en dus toen meteen beslist om te starten. Tevens kreeg ik goed advies en oefeningen over wat te doen met m’n schouder van Giovanni. Vervolgens ook mijn man Gerrit-Jan overgehaald en zo zijn we met z’n tweeën verdergegaan en sporten we nu sinds een paar jaar iedere week een half uur.

Wat vinden jullie van onze begeleiding?

De begeleiding is bij verschillende trainers heel goed en fijn. We hebben onder diverse trainers ondertussen gesport en uiteraard heeft ieder z’n eigen trainingsmanier en oefeningen. De laatste tijd hebben we Maud als trainer, die ons iedere week weer weet uit te dagen met Tabata, Pyramide, cardio en gewichten op het programma. De variatie maakt het erg leuk!

Is het goed vol te houden?

Het is zeker goed vol te houden. We hebben al een lange tijd dezelfde dag en dezelfde tijd, het is dus ondertussen een gewoonte om te gaan en maakt deel uit van de week, net als andere hobby’s. Het is ook maar een half uurtje en in ons eigen dorp, dus super makkelijk.

Zouden jullie het anderen aanraden?

Zeker! Bij no time fit weten ze echt wat ze doen en helpen ze je daar waar nodig. Als je een poosje dezelfde trainer hebt, dan weet deze ook wat je kan en weet je uit te dagen tot meer. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en uiteraard voor het resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.