Posted on

Succesverhaal Caitlynn Missiaen

caitlynn

Wat heb je bereikt sinds dat je gestart bent met de GLI?
Ik ben bijna 20 kilo afgevallen en heb het plezier in bewegen/sporten terug gevonden. Daarnaast heb ik een gezondere voedingsstijl en kan ik meer bewuste keuzes maken.

Waarom heb je voor de GLI gekozen?
Ik hoorde er in de omgeving al meer over. Mijn broertje heeft er stage gelopen (en werkt er inmiddels ook als trainer) en stelde voor om samen te beginnen. Daarna in overleg met de huisarts besloten om kennis te gaan maken en na meer dan 1,5 jaar zeker geen spijt van!

Wat vind je van de begeleiding?
Heel erg fijn! Omdat het om een duo training gaat bij is er veel persoonlijke aandacht en is er ruimte voor serieuze maar ook juist gezellige gesprekken. Daarnaast ervaar ik de gesprekken met Maud ook heel erg positief. Er wordt zowel bij de trainingen als bij de gesprekken gekeken naar jouw als persoon en wat bij je past. Ook als het even wat minder gaat, zal er gekeken worden naar wat wel gaat waardoor het nooit als falen voelt.

Is het goed vol te houden?
Ja, ik vind van wel. De wekelijkse training hoort in mijn week en daarnaast probeer ik veel te wandelen of uit de app oefeningen te zoeken die ik thuis kan doen.

Zou je het anderen aanraden?
Zeker, iedereen mag zichzelf zijn en iedereen kan bij No Time Fit aan zijn eigen doelen werken én behalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.