Personal Training

Personal Training bij No Time Fit

  • Altijd 1 op 1 met je Personal Coach
  • Training – voeding – coaching
  • Optimaal resultaat in minimale tijd
  • Op afspraak
  • Privacy

Beschikbaar in Breskens, Sluis en Terneuzen.

Personal-training, personal-coaching, Breskens, Terneuzen, Sluis, Zeeuws-Vlaanderen, Knokke, Hoek, Aardenburg, Oostburg, Groede, Cadzand, IJzendijke, Schoondijke, Sluiskil, Axel, Sas-van-Gent

Voor wie is personal training geschikt?

Personal training is een intensieve vorm van begeleiding met een persoonlijke aanpak die alle aandacht richt op jou en je gaat 1 op 1 een traject in met jouw persoonlijk doel voor ogen. Door de persoonlijke aanpak is het voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd, blessures of eventuele beperkingen. Door de personal trainer wordt hier allemaal rekening mee gehouden.

GRATIS PROEFTRAINING

Wat houdt Personal Training bij No Time Fit in?

Je volgt een programma met de meest intensieve begeleiding en met de allergrootste kans op het behalen van je doel. Je gaat aan de slag met een Personal Trainer die je op de juiste manier begeleid met de juiste oefeningen, een persoonlijke aanpak en met resultaat dat je conditie verbeterd, vetmassa verliezen of beter in je vel zitten. Personal training bij No Time Fit zorgt voor structuur en verantwoordelijkheid om jouw doelstellingen te behalen en helpen je bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en het bevorderen van je gezondheid. No Time Fit maakt de juiste balans op tussen training, voeding en rust.

Waar kunt u ons vinden?

No Time Fit is gevestigd in Breskens, Terneuzen en Sluis. Door een wekelijkse afspraak te maken kijken we naar een mogelijkheid die het beste uitkomt voor de klant en uiteraard de dichtstbij zijnde locatie.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

Uitsluitend op afspraak. Bekijk onze openingstijden hier.

Waarom kiezen voor Personal Training bij No Time Fit?

No Time fit werkt enkel met gecertificeerde trainers. Er wordt op een professionele manier te werk gegaan om jouw doelstelling te bereiken. Er wordt gekeken een structuur gehanteerd die volledig past bij jouw als persoon. In slechts 1x per week 30 minuten coachen wij je naar jouw doel op een veilige en verantwoorde wijze.

GRATIS PROEFTRAINING

Hoe gaan we te werk?

No Time fit werkt met een concept dat het optimale resultaat wilt behalen in minimale tijd (1x / week 30 minuten). Er wordt altijd op afspraak gewerkt, zodat er consequent getraind kan worden. Dit is tenslotte trainingsprincipe nummer 1.
Voeding is een belangrijk onderdeel ongeacht je doelstelling. No Time Fit gaat aan de slag met opvolging van jouw voeding. Door een laagdrempelige werkwijze door een app wordt de voeding opgevolgd van de klant en sturen wij aan op bewuste en gezonde keuzes.
Ook wanneer je een bepaalde sport uitoefent als bijvoorbeeld hardlopen, tennis, triatlon etc. ben je bij No Time Fit op je plek. De personal trainer gaat aan de slag met jouw persoonlijke doelen en gaat aan de slag met verschillende componenten als kracht-, uithoudingsvermogen behendigheid en focus. No Time Fit stoomt je helemaal klaar voor jouw (eerste) marathon, triatlon of welke andere doel dan ook. Ook is het bij No Time Fit geen vaste fitness routine. Er wordt gezorgd voor afwisseling en variatie in de training.

Ja! Ik meld me aan voor een gratis proeftraining t.w.v € 95


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

personal trainer sluis