Personal Training Terneuzen

No Time Fit Terneuzen één van de vestigingen van onze Personal Training studio’s.

Adres Terneuzen:

Leeuwenlaan 3,
4532AC, Terneuzen

Openingstijden, alleen op afspraak

Ma 14.00-21:00 uur
Di 16..00 – 21.00 uur
Wo 8:30 – 13.00 uur
Do 16.00-21.00 uur
Vr 9.00 – 13.00 uur

Personal-trainer-terneuzen

Personal-trainer-terneuzen

Personal Training in Terneuzen bij No Time Fit

  • Optimaal rendement uit minimale tijd
  • Altijd met een personal trainer
  • Indien gewenst ook voedingsadvies en coaching

Waarom kiezen voor personal training? De personal trainer is er special voor jou

Vind je het fijn om in alle privacy met een vaste trainer jouw persoonlijke doelen na te streven? Heb je structuur nodig om te trainen? Dan is personal training iets voor jou. Door de persoonlijke aanpak is het voor iedereen geschikt. Met je leeftijd, eventuele beperkingen of blessures kan rekening gehouden worden door jouw trainer.

Personal training is veel meer dan alleen trainen. Een personal trainer start met het bespreken van je doelen. Dit kan zijn het verliezen van gewicht, het verbeteren van je conditie, opbouwen van spiermassa tot het sterker worden en het werken aan een gezond lichaam. Omdat iedereen anders is en andere doelen heeft maakt een personal trainer het verschil.

Onze personal trainer zorgt ervoor dat jouw einddoel wordt opgehakt in kleine stapjes. Op die manier boek je snel resultaat waarbij het behalen van ieder subdoel en stap dichter naar je uiteindelijke doel is. Door subdoelstellingen te formuleren vergroot je jouw motivatie. In No Time Fit!

Personal Training bij No Time Fit

Bij No time Fit krijg je met de meest intensieve begeleiding een op maat gemaakt programma, waardoor de kans op het behalen van je doel het grootst is. Samen met een Personal Trainer ga je aan de slag door middel van oefeningen, coaching en voedingsadviezen. Op deze manier kan je je fitter gaan voelen, je algemene conditie verbeteren of bijvoorbeeld afvallen. Doordat je elke week met jouw trainer traint heb je structuur en ritme die jou gaan helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en het verbeteren van je algemene gezondheid. Een balans tussen training, voeding en rust is wat jou gaat helpen om je doelen te bereiken!

No Time Fit in Terneuzen

No Time Fit is gevestigd in de Leeuwenlaan in Terneuzen. Wij werken uitsluitend op afspraak. Zie onze website voor de openingstijden.

Waarom kiezen voor Personal Training bij No Time Fit?

Bij No Time fit werken enkel gecertificeerde trainers, die op een professionele manier te werk gaan om jouw doel te bereiken. Er wordt een individueel plan opgesteld die volledig past bij jouw leven. In slechts 1 keer per week 30 minuten trainen behaal jij jouw doel op een verantwoorde en veilige wijze.

Hoe het werkt bij ons

Als je bij No Time fit komt sporten haal je optimaal rendement uit minimale tijd. Doordat we op afspraak werken train je elke week consequent. Dit is het nummer 1 trainingsprincipe.

Naast het trainen is voeding ook een belangrijk onderdeel. Ook hier gaan we mee aan de slag bij No Time Fit. Door middel van een handige voedingsapp houd je je voeding bij en sturen wij daarbij aan op bewuste en gezonde keuzes.

Ook wanneer je naast onze training nog een andere sport uitoefent, zoals hardlopen, padel of voetballen ben je bij No Time Fit op je plek. Tijdens de training kan jouw personal trainer hier ook op inspelen, door extra aandacht te besteden aan onderdelen als uithoudingsvermogen, kracht en focus. Wij zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent om jouw (eerste) marathon of wedstrijd te behalen! Bij No Time Fit is er geen vaste fitness routine, maar afwisseling en variatie; zo houden we het altijd spannend!

Personal Duo of Group Training

Train je liever in een kleine groep of samen met je partner? Dat kan natuurlijk in Terneuzen ook. Ook dan is er die gediplomeerde personal trainer die jou effectief begeleid.

Gewoon gratis proberen

Wil je eerst eens de sfeer proeven en kijken hoe een training er uit ziet? Dat kan! Maak nu een afspraak voor een gratis proeftraining.

Ja! Ik meld me aan voor een gratis proeftraining


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.