Personal Training Sluis

No Time Fit Sluis één van de vestigingen van ons fitbedrijf.

Adres Breskens:

Kloosterstraat 32, 4524BK, Sluis

Openingstijden, alleen op afspraak

Maandag 8:00 – 12.00 uur
Dindag en Donderdag 16:00 – 21:00 uur
Woendag 8:00 – 21:00 uur
Vrijdag 8:30 – 17:00 uur

Personal-training-sluis

personal-trainer-sluis

Personal Training in Sluis bij No Time Fit

  • 1 op 1 training met een vaste trainer
  • Naast training ook voedingsadvies
  • Slechts 30 minuten per week

Waarom Personal Training?

Als je een persoonlijke aanpak wenst, waarbij je met een vaste trainer jouw persoonlijke doelen gaat nastreven, dan is personal training iets voor jou. Doordat het een persoonlijke aanpak is, is het voor iedereen geschikt. Met blessures, eventuele beperkingen of je leeftijd kan rekening mee gehouden worden door de personal trainer.

Wat is Personal Training bij No Time Fit?

Door middel van een op maat gemaakt programma te volgen met de meest intensieve begeleiding heb je de grootste kans op het behalen van je doel. Samen met een Personal Trainer ga je aan de slag om jouw doel te behalen. Niet alleen door middel van oefeningen, maar ook door coaching en voedingsadviezen. Zo kan je je algemene conditie verbeteren, afvallen of simpel gezegd fitter worden. Doordat je elke week traint met een vaste trainer heb je een stok achter de deur die jou helpt bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en het verbeteren van je gezondheid. Een balans tussen training, rust en voeding is wat No Time Fit jou biedt!

Locatie No Time Fit in Sluis

No Time Fit is gevestigd in de Keure in Sluis. Wij werken uitsluitend op afspraak. Zie onze pagina voor de openingstijden.

Waarom Personal Training bij No Time Fit?

Bij No Time fit werken enkel gecertificeerde trainers. Er wordt altijd op een professionele manier te werk gegaan om jouw doel te bereiken. Er wordt een plan gehanteerd die volledig past bij jouw als persoon. In slechts 1x per week 30 minuten behaal jij jouw doel op een veilige en verantwoorde wijze.

Hoe werkt het?

Bij No Time fit werken we met een concept, waarbij we het optimale resultaat willen behalen in minimale tijd (1x / week 30 minuten). Er wordt altijd op afspraak gewerkt, waardoor er consequent getraind kan worden. Dit is het belangrijkste trainingsprincipe.

Voeding is naast je persoonlijke doelstelling ook een belangrijk onderdeel. No Time Fit gaat hier ook mee aan de slag. Door middel van een makkelijke voedingsapp wordt je voeding opgevolgd en sturen wij aan op bewuste en gezonde keuzes.

Ook wanneer je naast personal training een bepaalde sport uitoefent, zoals bijvoorbeeld zwemmen, padel, hardlopen etc. ben je bij No Time Fit op je plek. Jouw trainer kan tijdens de training hier ook op inspelen, door extra aandacht te besteden aan componenten als kracht-, uithoudingsvermogen behendigheid en focus. Wij stomen je helemaal klaar voor jouw (eerste) marathon, wedstrijd of welke andere doel dan ook. Er is bij No Time Fit geen vaste fitness routine; voor afwisseling en variatie in de training wordt gezorgd.

In No Time Fit!

Personal Duo of Group Training

Train je liever in een kleine groep of samen met je partner? Dat kan natuurlijk in Breskens ook. Ook dan is er die gediplomeerde personal trainer die jou effectief begeleid.

Gewoon gratis proberen

Wil je eerst eens de sfeer proeven en kijken hoe een training er uit ziet? Dat kan! Maak nu een afspraak voor een gratis proeftraining.

Ja! Ik meld me aan voor een gratis proeftraining


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.