Personal Training Breskens

No Time Fit Breskens één van de vestigingen van ons fitbedrijf.

Adres Breskens:

Burgemeester van Zuijenstraat 102a,
4511GP Breskens

Openingstijden, alleen op afspraak

Maandag t/m donderdag 8:00 – 21.00 uur
Vrijdag 8:00 – 18:00 uur
Zaterdag 8:00 – 13.00 uur

personal-trainer-breskens

Personal-trainer-breskens

Personal Training in Breskens bij No Time Fit

  • 1 op 1 coaching in slechts 30 minuten per week
  • Naast training ook voedingsadvies
  • Altijd op afspraak

Waarom personal training?

De Personal Coach is er speciaal voor jou

Vind je het fijn om met een vaste trainer jouw persoonlijke doelen na te streven? Hou je van privacy en structuur in je training? Dan is personal training iets voor jou. Door de persoonlijke aanpak is het voor iedereen geschikt. Met eventuele beperkingen, blessures of je leeftijd kan rekening mee gehouden worden door de personal trainer.

Wat is Personal Training bij No Time Fit?

Bij No time Fit krijg je een op maat gemaakt programma met de meest intensieve begeleiding, waardoor je de grootste kans hebt op het behalen van je doel. Samen met een Personal Trainer ga je aan de slag om jouw doel te behalen, door middel van oefeningen, coaching en voedingsadviezen. Op deze manier kan je je algemene conditie verbeteren, afvallen of beter in je vel komen te zitten. Doordat je elke week traint met een vaste trainer heb je structuur en ritme die jou helpt bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en het verbeteren van je gezondheid. Een balans tussen training, rust en voeding is wat jou gaat helpen om je doelen te bereiken!

No time fit in Breskens

No Time Fit is gevestigd in de Burgemeester van Zuijenstraat 102A, 4511GP in Breskens. Wij werken uitsluitend op afspraak. Bekijk onze website voor de openingstijden.

Waarom Personal Training bij No Time Fit?

Bij No Time fit werken we alleen met gecertificeerde trainers. Op een professionele manier wordt er te werk gegaan om jouw doel te bereiken. Er wordt een individueel plan opgesteld die volledig past bij jouw als persoon. In slechts 30 minuten per week behaal jij jouw doel op een veilige en verantwoorde wijze.

Hoe werkt het?

Bij No Time fit kom je minimaal 1x per week 30 minuten trainen. Zo behaal je in de minimale tijd het maximale resultaat. Door op afspraak te werken train je elke week consequent. Dit is het belangrijkste trainingsprincipe.

Naast je persoonlijke doelstelling is voeding ook een belangrijk onderdeel. Ook hier gaan we mee aan de slag bij No Time Fit. Door middel van een simpele en handige voedingsapp wordt je voeding bijgehouden en sturen wij aan op bewuste en gezonde keuzes.

Ook wanneer je naast personal training een andere sport uitoefent, zoals tennis, hardlopen of zwemmen ben je bij No Time Fit op je plek. Tijdens de training kan jouw personal trainer hier ook op inspelen, door extra aandacht te besteden aan componenten als focus, kracht-, uithoudingsvermogen en behendigheid. Wij zorgen dat je helemaal klaar bent voor jouw (eerste) marathon, wedstrijd of andere doel. Bij No Time Fit is geen vaste fitness routine, maar afwisseling en variatie; zo houden we het altijd uitdagend!

Personal Duo of Group Training

Train je liever in een kleine groep of samen met je partner? Dat kan natuurlijk in Breskens ook. Ook dan is er die gediplomeerde personal trainer die jou effectief begeleid.

Gewoon gratis proberen

Wil je eerst eens de sfeer proeven en kijken hoe een training er uit ziet? Dat kan! Maak nu een afspraak voor een gratis proeftraining.

Ja! Ik meld me aan voor een gratis proeftraining


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.