Roosmarijn Kralemann

roosmarijn

Hoi, ik ben Roosmarijn, leefstijlcoach en voedingsdeskundige (MSc). Ik woon sinds oktober ‘22 in Heinkenszand, maar kom oorspronkelijk uit de Achterhoek. Ik hou van koken, bakken, lezen en films kijken. Ik heb veel sporten met plezier gedaan, zoals ballet, zumba en krav maga, maar atletiek heeft echt een speciaal plekje in mijn hart. Daarnaast hou ik van lekker buiten zijn en daarom wandel ik ook graag. Toen ik in Engeland en Duitsland woonde ging ik regelmatig op lange hikes, het hoogtepunt hiervan was de Three Peaks Challenge. Ik kijk ernaar uit om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven.

Tom Erpelinck

tom

Ik ben Tom Erpelinck. Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme begeleid ik mensen naar een gezondere leefstijl. Dit doe ik sinds 2017 onder andere binnen de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) CooL. Mijn oorsprong is HBO Bewegingsdeskundige, van daaruit door veel interesse in voeding een opleiding tot BGN erkend gewichtsconsulent gevolgd. Met die combinatie was de stap naar leefstijlcoaching niet vreemd. Op de post-HBO opleiding aan de Academie Voor Leefstijl en Gezondheid leerde ik hoe je de verbinding kon maken tussen begeleiding in voeding, beweging en gedrag. Ik blijf mezelf ontwikkelen en mag mezelf sinds 2020 gedragsexpert noemen. In 2023 heb ik mijn masterstudie, Healthy Ageing Professional afgerond.

Luisa Maria Villamil Garay

luisa

Hoi, ik ben Luisa, Personal Trainer! Naast het training geven en zelf fitnessen, sta ik in mijn vrije tijd graag op een snowboard of ga ik graag een dag/weekend weg!

Yngwie van Overmeire

ingwie

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Yngwie en ik kom uit Terneuzen. Ik ben een liefhebber van sport en outdoor activiteiten. Ik specialiseer me met veel passie op functionele krachtsport. Naast fitness heb ik een grote liefde voor vechtsport zoals bjj (brazilian jiu jitsu) en mma (mixed martial arts). Ook sta ik altijd open voor outdoor adventuren zoals bergbeklimmen, klettersteigen en hiken.

Kjenta van Kenhove

kjenta

Hey! Mijn naam is Kjenta, ik ben 24 jaar en woon in Zuiddorpe. Ik ben geboren in België en spreek dus vloeiend Vlaams, maar ondertussen ook al wat Zeeuws. Mijn hobby’s zijn krachttraining en lezen. Ik hou ervan om zware gewichten te tillen en tegelijk hou ik ervan om mezelf te verdiepen in een goed boek. Ik noem mijn passie voor sporten een uit de hand gelopen hobby, van altijd een heel lui persoon te zijn ben ik nu al 3 jaar actief bezig met fitness, voeding en mijn welzijn. Het is ongelofelijk leuk om als personal trainer mijn uit de hand gelopen hobby te mogen doen als job. Ik hoop jullie elke week te kunnen motiveren, inspireren en bij te leren!

Christine Geensen

christine

Christine Geensen sport al jaren bij ons en kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan om ook wat uurtjes bij ons te komen werken. Christine zorgt ervoor dat alle verwijzingen voor de Gecombineerde leefstijlinterventie op de goede manier binnen komen en georganiseerd worden. Ze is nooit te beroerd om wat extra uurtjes te draaien.

Roderick van Doeselaar

roderick

Collega Roderick van Doeselaar heeft zijn zaken altijd prima op orde, maar wel dankzij zijn agenda. Als hij die niet bij zich heeft wil hij wel eens een collega vergeten…

Volgens Roderick moet een goede Personal Coach een beetje sadistisch ingesteld zijn. De collega’s ondersteunen dit graag en beamen dat enig sadisme Roderick niet vreemd is. Hij zet deze eigenschap dan ook graag in om de klanten tot het uiterste te pushen.

Overigens niet altijd zonder gevaar. Zo nu en dan wordt hij namelijk bekogeld met verschillende objecten door verschillende klanten. Zou dat aan de klanten liggen?

Wil je met Roderick een gratis proeftraining afspreken?

Marnick Missiaen

marnick

Onze nieuwste collega is SV Sluis aanvaller Marnick Missiaen. Voor zijn dienstverband liep hij al een half jaar stage bij ons. Tijdens zijn stage had hij al snel in de gaten als klanten een oefening wel wat zwaarder konden doen. Hij schroomde ook niet om dat, subtiel en lachend, mede te delen. We kunnen daarom wel stellen dat Marnick een geboren Personal Coach is. Naast dat hij zichzelf uitdagende doelen stelt, zoals het lopen van een marathon, is hij vastberaden om ook zijn klanten naar een hoger niveau te begeleiden. Met zijn CIOS achtergrond beschikt hij bovendien over de juiste tools om onze klanten stap voor stap hun doelen te laten behalen.

Wil je met Marnick een gratis proeftraining afspreken?

Cassie Bril

cassie

Cassie Bril is onze administratieve motor. Cassie is altijd goed op de hoogte en altijd vrolijk, maar pas wel op wat je zegt. Ze is namelijk gespecialiseerd in multi-interpretable uitspraken.

Als Cassie aanwezig is gaat dat zeker niet onopgemerkt voorbij, want de volumeknop staat altijd maximaal. Dit geldt overigens ook voor de knop van haar straalkacheltje, zodat je bij Cassie altijd in een warm bad terecht komt.

Ondanks dat staat ze wel bekend als onze “zuchtspecialist”, maar dat doet ze alleen als het echt heel erg tegenzit. Althans dat denkt ze zelf…

Wil je via mij een gratis proeftraining afspreken?

Ja! Stuur mij alle informatie over een gratis training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eleny Waeijen

eleny

Even een kort voorstel rondje voor de gene die mij nog niet kennen:
1. Mijn naam is Eleny Waeijen, 21 jaar oud en geboren in Terneuzen.
2. Ik heb een grote liefde voor het helpen van anderen met hun doelen en een passie voor fitness.
3. Mijn hobby’s zijn daarnaast reizen, paardrijden, dansen (op een festival) of leuke dingen doen met mijn vrienden.
4. Ik werk nu iets korter dan een jaar bij de Basic-Fit als gastvrouw en ben 1,5 jaar online coach. Vanaf maart 2022 ben ik gestart bij No Time Fit.
5. Ik heb een diploma in Business Administration en heb verschillende cursussen gevolgd tot Personal Trainer.
6. Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands en kan mezelf ook wegwijs maken in het Spaans en Frans.
7. Mijn favoriete spiergroepen om te trainen zijn Rug & Schouders.
8. Mijn lievelingskleur is blauw, je kan me ’s nachts wakker maken voor sushi en mijn lievelingsdier is een zwarte panter.
9. Dat ben ik even kort samengevat 🙋‍♀️

Wil je met mij een gratis proeftraining afspreken?

Ja! Stuur mij alle informatie over een gratis training

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.