Christine Geensen

Christine no time fit personal training

Christine Geensen sport al jaren bij ons en kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan om ook wat uurtjes bij ons te komen werken. Christine zorgt ervoor dat alle verwijzingen voor de Gecombineerde leefstijlinterventie op de goede manier binnen komen en georganiseerd worden. Ze is nooit te beroerd om wat extra uurtjes te draaien.

Roderick van Doeselaar

Roderick van Doeselaar Personal-Trainer

Collega Roderick van Doeselaar heeft zijn zaken altijd prima op orde, maar wel dankzij zijn agenda. Als hij die niet bij zich heeft wil hij wel eens een collega vergeten…

Volgens Roderick moet een goede Personal Coach een beetje sadistisch ingesteld zijn. De collega’s ondersteunen dit graag en beamen dat enig sadisme Roderick niet vreemd is. Hij zet deze eigenschap dan ook graag in om de klanten tot het uiterste te pushen.

Overigens niet altijd zonder gevaar. Zo nu en dan wordt hij namelijk bekogeld met verschillende objecten door verschillende klanten. Zou dat aan de klanten liggen?

Wil je met Roderick een gratis proeftraining afspreken?

Marnick Missiaen

Marnick Missiaen Personal Trainer

Onze nieuwste collega is SV Sluis aanvaller Marnick Missiaen. Voor zijn dienstverband liep hij al een half jaar stage bij ons. Tijdens zijn stage had hij al snel in de gaten als klanten een oefening wel wat zwaarder konden doen. Hij schroomde ook niet om dat, subtiel en lachend, mede te delen. We kunnen daarom wel stellen dat Marnick een geboren Personal Coach is. Naast dat hij zichzelf uitdagende doelen stelt, zoals het lopen van een marathon, is hij vastberaden om ook zijn klanten naar een hoger niveau te begeleiden. Met zijn CIOS achtergrond beschikt hij bovendien over de juiste tools om onze klanten stap voor stap hun doelen te laten behalen.

Wil je met Marnick een gratis proeftraining afspreken?

Cassie Bril

Cassie Bril Personal Training

Cassie Bril is onze administratieve motor. Cassie is altijd goed op de hoogte en altijd vrolijk, maar pas wel op wat je zegt. Ze is namelijk gespecialiseerd in multi-interpretable uitspraken.

Als Cassie aanwezig is gaat dat zeker niet onopgemerkt voorbij, want de volumeknop staat altijd maximaal. Dit geldt overigens ook voor de knop van haar straalkacheltje, zodat je bij Cassie altijd in een warm bad terecht komt.

Ondanks dat staat ze wel bekend als onze “zuchtspecialist”, maar dat doet ze alleen als het echt heel erg tegenzit. Althans dat denkt ze zelf…

Wil je via mij een gratis proeftraining afspreken?

Ja! Stuur mij alle informatie over een gratis training

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eleny Waeijen

Even een kort voorstel rondje voor de gene die mij nog niet kennen:
1. Mijn naam is Eleny Waeijen, 21 jaar oud en geboren in Terneuzen.
2. Ik heb een grote liefde voor het helpen van anderen met hun doelen en een passie voor fitness.
3. Mijn hobby’s zijn daarnaast reizen, paardrijden, dansen (op een festival) of leuke dingen doen met mijn vrienden.
4. Ik werk nu iets korter dan een jaar bij de Basic-Fit als gastvrouw en ben 1,5 jaar online coach. Vanaf maart 2022 ben ik gestart bij No Time Fit.
5. Ik heb een diploma in Business Administration en heb verschillende cursussen gevolgd tot Personal Trainer.
6. Ik spreek vloeiend Engels en Nederlands en kan mezelf ook wegwijs maken in het Spaans en Frans.
7. Mijn favoriete spiergroepen om te trainen zijn Rug & Schouders.
8. Mijn lievelingskleur is blauw, je kan me ’s nachts wakker maken voor sushi en mijn lievelingsdier is een zwarte panter.
9. Dat ben ik even kort samengevat 🙋‍♀️

Wil je met mij een gratis proeftraining afspreken?

Ja! Stuur mij alle informatie over een gratis training

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ruben Haverbeke

Eigenaar Ruben is altijd vriendelijk en binnen het bedrijf ook van alle marken thuis. Dat werkt heel fijn zolang hij geen rekjes onderste boven ophangt of zich niet schuldig maakt aan “te kleine” bestellingen. Is een oefening te zwaar? Het is af te raden dit door te laten schemeren, want commentaar levert je slechts extra herhalingen op. En dan kom je nog goed weg…

Een hoogtepunt voor Ruben was toen een klant vertelde dat hij in het ziekenhuis was aangesproken op het feit dat “stagiares zich tegenwoordig ook niet meer voorstellen.” Vervolgens stelde de klant zich voor en vertelde dat hij al 6 jaar in het ziekenhuis werkt, maar dat ze hem misschien niet meer herkende nadat hij 36 kilo afgevallen was.

Opleidingen en cursussen Ruben Haverbeke

Waarschuwing! Alles wat hieronder geschreven staat kan als extreem saai en overbodig ervaren worden. Lees alleen verder als je per sé wilt weten waar ik, de kennis die ik pretendeer te hebben, vandaan heb.

Opleidingen

 • Opleiding tot 1e graad leraar lichamelijke opvoeding (ALO) aan De Haagse Hogeschool te Den Haag.
 • VWO-diploma met het profiel Natuur & Gezondheid aan het Zwin College te Oostburg.

Relevante cursussen

 • Cursus Fitnesstrainer-B op de ALO
 • Cursus Fitnesstrainer-A
 • Civas Gewichtsconsulent
 • EHBO op de ALO
 • Leefstijlcoach – BLCN

Gelezen boeken

Boeken Fitness en voeding

Boeken Coaching

Wil je met Ruben een gratis proeftraining afspreken?

Ja! Stuur mij alle informatie over een gratis training

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maud Brakman

Maud-Brakman, Personal -Trainer, leefstijlcoach

Onze altijd tot in de puntjes voorbereide Maud Brakman is altijd sociaal, vrolijk en in voor een geintje. Op de foto ziet ze er misschien lief uit, maar onderschat haar niet. De ene na de andere klant stuurt ze, zonder medelijden, afgepeigerd naar huis. Hopen dat ze misschien wel medelijden met jou heeft? Geloof maar van niet. Zelfs haar ouders moeten er aan geloven. En dat noemt zichzelf een echt familiemens…

Maud bestrijdt dan weer de suggestie dat ze het meest van sporten houdt waarbij ze “lekker een beetje kan zitten”. Helaas voor Maud heeft ze schijn toch tegen aangezien mountainbiken en paardrijden bovenaan haar sport-lijstje staan.

Wil je met mij een gratis training afspreken?

Ja! Stuur mij alle informatie over een gratis training

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.