No Time Fit Lichaamsanalyse

Wat is lichaamssamenstelling? 

  • Lichaamssamenstelling is het ‘percentage’  bot, vet, water en spieren in het menselijk lichaam. Al deze onderdelen kunnen worden gemeten bij No Time Fit met de Inbody 270. Een goede balans tussen vet en spieren is essentieel van een goede en langdurige gezondheid. Door middel van voldoende spiermassa te hebben versterkt het je immuunsysteem om ziekten te bestrijden, een goede houding te ondersteunen. 

Waarom is het belangrijk om uw lichaamssamenstelling te meten? 

  • Het is belangrijk om een lichaamssamenstelling te meten om een goede indicatie te geven over de gezondheid van uw lichaam. Vervolgens geeft het resultaat de unieke samenstelling van uw eigen lichaam en helpt het de gebieden de (probleem) gebieden te identificeren waaraan gewerkt kan worden om te verbeteren. Ook wordt er bij No Time Fit een gericht en persoonlijk trainingsprogramma opgesteld door de personal coach om samen de doelstelling te bereiken.

Wat voegt een lichaamssamenstelling analyse toe? 

  • Door een lichaamssamenstellingsanalyse te doen wordt er onderscheid gemaakt tussen vet, eiwitten, mineralen en lichaamswater. Het helpt u om uw doelstellingen beter en persoonlijker aan te pakken, probleemzones te identificeren en een beter beeld te krijgen bij uw algemene gezondheid. 

Voor wie is een lichaamssamenstelling analyse geschikt? 

  • Een lichaamssamenstellingsanalyse is voor iedereen geschikt. Sporter of niet sporter, je kunt altijd leren van de resultaten die uit de analyse voortkomen en vervolgens een geschikt en gericht plan van aanpak maken. 

Hoe wordt een lichaamssamenstelling gemeten? 

  • Bij No Time Fit maakt met gebruik van de nieuwste technologie van de Inbody 270. Deze Inbody 270 maakt een uitstekende analyse op een snelle en eenvoudige manier.  Met het resultatenblad worden de resultaten tastbaar en inzichtelijk. Vervolgens kan er samen een plan van aanpak worden gemaakt om uw doelstelling te bereiken of eventuele probleemzones aan te pakken. In de afbeelding hieronder kunt u een voorbeeld zien van een lichaamssamenstelling analyse.