Posted on

No Time Fit Yoga

No Time Fit Yoga 

Voor wie is No Time Fit yoga geschikt?

  • Wil je niet alleen lichamelijk fitter worden, maar ook mentaal en emotioneel meer energie is No Time Fit yoga iets voor jou. Het is een laagdrempelige vorm van die voor iedereen geschikt is. Wanneer je beter wilt leren ontspannen, de juiste manier van ademhalen leren, meer tot jezelf komen, meer bewust worden van je eigen lichaam of soepeler worden.

Wat is No Time Fit Yoga? 

  • Wat houd dit nu precies in?  Het is meer dan enkele houdingen aannemen, het is ook bewustwording en ontspanning. Het is een activiteit die niet prestatie gericht is, maar bevordert wel de soepelheid van je lichaam en heeft als doel de organen, klieren, gewrichten, het zenuwstelsel de bloedvaten en het evenwicht te verbeteren. In de verschillende houdingen worden allerlei spieren gerekt, gestrekt en gespannen. Het zorgt voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. Bij No Time Fit ligt de focus vooral op adem- en ontspanningsoefeningen.

Waar? 

  • Yoga bij No Time fit is mogelijk op de locaties in Breskens, Terneuzen en Sluis of bij u thuis.

Waarom? 

  • Of u nu lichamelijk fitter wilt worden, wilt leren ontspannen of een juiste manier van ademhalen, het is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor bewustwording van je eigen lichaam.

Wanneer?

  • Altijd op afspraak!

Hoe? 

  • No Time Fit Yoga is op verschillende mogelijkheden te volgen wilt u graag alleen en alle aandacht is op u gefocust is dit mogelijk op 1 op 1 te volgen. Ook kan dit in duo of in groep van 3 tot 6 personen. Dit hangt af van wat uw wensen zijn. Dit is altijd in met een gecertificeerde yoga docent. De yoga docent gaat met u aan persoonlijk aan de slag op uw eigen niveau. De yoga les bestaat altijd uit een warming up, verschillende series oefeningen en een eind ontspanningsoefening.

 

Meer (start)informatie?

Meer (start)informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *